Skocz do zawartości

wydarzenia na świecie (poza polską oraz ukrainą)

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie zawsze zastanawia dlaczego tam nie działa metoda siłowa uwolnienia się od włamywaczy. Przeciez Ukraińców jest już sporo w tamtych regionach. A sam przepis to prezent od lokalnych rządów o zabarwieniu socjalistycznym. I praktycznie problem nie dotyczy ogarniętych właścicieli indywidualnych. Ale fajnie się w prasie czyta bo odciąga to uwagę kapitału od hiszpańskiego rynku nieruchomości . Gdzieś już kiedyś przytaczałem że te najbardziej problematyczne przypadki to jest ich około 200 rocznie. W skali całego kraju można powiedzieć że  marginalne znaczenie ale wydźwięk potężny bo cała Europa się boi. 

Edytowane przez ignazz

23 minuty temu, RappaR napisał(a):

Przeczytałem i co w związku z tym?

Wygląda na to że właśnie nic. Czyli że nie istnieje jakikolwiek związek przyczynowo skutkowy gdy czytasz jakiś materiał i w następstwie tej czynności wyciągasz prawidłowe lub jakiekolwiek wnioski( bo ja akurat jestem mało wymagający i wystarczyły by mi jakiekolwiek wnioski). 
Zastanawiające jest to ze będąc w kwiecie wieku i prime kariery - po dowiezieniu trudnych studiów medycznych i jeszcze trudniejszych praktyk wojujesz o pierdoly z co drugim userem na forum o dziwnej dla mnie krucjacie antybab nie wspominając. 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

Tusk dąży do wzorów zachodnioeuropejskich :) 

Te rozwiązania prawne wywodzą się z innych źródeł niż ustawodawstwo UE. Są wręcz pewną przeciwwagą i radosną twórczością socjalistycznych rządów lokalnych. 

I kłopot z tymi zajęciami nieruchomości jest dosyć wyjątkowy na skalę europejską i występował przed tym jak Europa zaczęła się zmagać z napływem inżynierów na niespotykaną skalę. Ruszanie tego aspektu w kontekście walki PiS PO jest całkowicie błędne. 

1 godzinę temu, RappaR napisał(a):

Zapisałeś się już na terapię?

O takie wpisy mi chodzi. Nie rozumiem jak człowiek wykształcony dobrze zarabiający singiel nie uwiązany w trudy życia rodzinnego mogący korzystać z życia chociażby podróżując bawi się co rok w takim stylu. Tylko zmieniasz „adresata” ataków bo przeważnie co roku był to ktoś kto wpisami nie przypadł do gustu i ciągle w powtarzalny sposób atakowałeś kogoś do znudzenia. 

Dosyć natarczywie to robisz a nie jesteś za stary aby tym tłumaczyć takie wpisy. Niezrozumiałe to jest dla mnie. 

Józka czy mnie to wiek „starczy” tłumaczy. Ale Ciebie? 

Tak wiele pytań a tak mało odpowiedzi.