RappaR Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 1 godzinę temu, lorak napisał(a): nie wiem kto to, ale zakładam, że jakaś matka, która uśmierciła swoje stworzenie. jeśli tak, to chyba takich przypadków nie ma wiele? łatwiej się zabić niż swego potomka, co tylko pokazuje, jak mocno natura/cokolwiek wdrukowała w nas potrzebę przekazywania genów. Nie znasz Katarzyny Waśniewskiej? Jednak mamy kogoś z Bieszczad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Na południu Warszawy już podejmowano pierwsze eksperymenty w tym kierunku Kiedy Warszawa wchłonęła Sosnowiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Kiedy Warszawa wchłonęła Sosnowiec? Dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a): Kiedy Warszawa wchłonęła Sosnowiec? Od kiedy Trzaskowski zaczal byc na szlaku kampanijnym jako prezydent Warszawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Trochę nieprawdopodobne, ale wygląda na to, że w dzisiejszej Gazie Żydzi dorównali niemieckim sukcesom z Warszawy '44 w dziedzinie destrukcji infrastruktury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Average income of European family Switzerland: €178,553 Iceland: €116,411 Luxembourg: €110,438 Netherlands: €101,465 Norway: €97,580 Ireland: €95,776 Austria: €93,722 Denmark: €91,712 Germany: €86,372 Belgium: €80,070 Finland: €76,150 Sweden: €75,076 France: €68,228 Italy: €54,472 Spain: €50,060 Cyprus: €49,273 Malta: €48,048 Greece: €41,142 Estonia: €39,965 Poland: €39,120 Slovenia: €38,209 Czechia: €36,076 Portugal: €35,394 Lithuania: €34,128 Slovakia: €32,940 Latvia: €31,500 Hungary: €29,788 Croatia: €29,523 Romania: €26,766 Bulgaria: €23,375 Türkiye: €22,880 EU: €63,523 Source: Eurostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 53 minuty temu, RappaR napisał(a): Average income of European family Switzerland: €178,553 Iceland: €116,411 Luxembourg: €110,438 Netherlands: €101,465 Norway: €97,580 Ireland: €95,776 Austria: €93,722 Denmark: €91,712 Germany: €86,372 Belgium: €80,070 Finland: €76,150 Sweden: €75,076 France: €68,228 Italy: €54,472 Spain: €50,060 Cyprus: €49,273 Malta: €48,048 Greece: €41,142 Estonia: €39,965 Poland: €39,120 Slovenia: €38,209 Czechia: €36,076 Portugal: €35,394 Lithuania: €34,128 Slovakia: €32,940 Latvia: €31,500 Hungary: €29,788 Croatia: €29,523 Romania: €26,766 Bulgaria: €23,375 Türkiye: €22,880 EU: €63,523 Source: Eurostat Tylko wiesz ze bez adjustments to nic nie wnosi? Chyba ze naprawdę wierzysz ze przeciętny Szwajcar jest 4,5 bogatszy od przeciętnego Polaka i byłbyś bogatszy żyjąc w Estonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dries_Van_Langenhove https://www.tvp.info/76434920/dries-van-langenhove-skazany-za-memy-wielki-skandal-w-belgii Już jest gorzej niż myślałem. Zwycięstwo Trzaskowskiego oznacza to samo u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 3 godziny temu, RappaR napisał(a): Zwycięstwo Trzaskowskiego oznacza to samo u nas Rozwiniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, jack napisał(a): Rozwiniesz? Wprowadzenie cenzury karajacej więzieniem za takiego rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 6 godzin temu, RappaR napisał(a): https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dries_Van_Langenhove https://www.tvp.info/76434920/dries-van-langenhove-skazany-za-memy-wielki-skandal-w-belgii Już jest gorzej niż myślałem. Zwycięstwo Trzaskowskiego oznacza to samo u nas Czyli jeśli wymieniasz rasistowskie treści w prywatnej korespondencji to można? pedofile najwidoczniej też nie są winni bo na socjalach tego nie umieszczają a w jakiej wersji symulacji w Polsce wygrał Trzaskowski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Teraz, josephnba napisał(a): Czyli jeśli wymieniasz rasistowskie treści w prywatnej korespondencji to można? Nie wolno też kopać w 20 osób niewinną osobę ani nazywać niewinnych osób zbrodniarzami wojennymi, ale Ty się akurat niczym nie różnisz pod względem moralnym od wspomnianych pedofili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie wolno też kopać w 20 osób niewinną osobę ani nazywać niewinnych osób zbrodniarzami wojennymi, ale Ty się akurat niczym nie różnisz pod względem moralnym od wspomnianych pedofili Zapomniałeś dodać że katuje swoje dzieci oczywiście jak zwykła parówa spierdolileś pod kamień używając ataku personalnego zamiast odnieść się do posta klasyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Zapomniałeś dodać że katuje swoje dzieci oczywiście jak zwykła parówa spierdolileś pod kamień używając ataku personalnego zamiast odnieść się do posta klasyk Ale do czego mam się odnieść? Tak, w demokratycznym i wolnym państwie powinieneś mieć prawo do wolności poglądów i tajności korespondencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Teraz, RappaR napisał(a): Ale do czego mam się odnieść? Tak, w demokratycznym i wolnym państwie powinieneś mieć prawo do wolności poglądów i tajności korespondencji Pedofile też? Mordercy też? gwalciciele? Twoi starzy planujący aborcje ( w ramach rewanżu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Pedofile też? Mordercy też? gwalciciele? Jak ostatnio sprawdzałem, prawa człowieka są niezbywalne. 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Twoi starzy planujący aborcje ( w ramach rewanżu) Moja mama jest już po menopauzie, żadnej aborcji nie planuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Jak ostatnio sprawdzałem, prawa człowieka są niezbywalne. . To bardzo fajnie przypomnij co pisałeś o taśmach Giertycha Sowy itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Teraz, josephnba napisał(a): To bardzo fajnie przypomnij co pisałeś o taśmach Giertycha Sowy itp Nic specjalnego, widać, że Ci brakuje argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Nic specjalnego, widać, że Ci brakuje argumentów. Nie chce mi się tracić urlopu na szukanie tym bardziej że nie mam komputera a na telefonie szuka się c***owo więc tym razem ci odpuszczę no chyba że ktoś mnie wyręczy Wystarczy mi stwierdzenie że pedofile powinni móc wymieniać korespondencję bez strachu W dniu 26.01.2025 o 16:53, RappaR napisał(a): Z tej też. A z poprzedniej - skoro PO to partia uczciwa, dlaczego nie rozliczyła kradzieży i wałów z lat 2007-2015? Idioci zredukowali taśmy Sowy do ośmiorczniczek, gdzie za to długie wyroki więzień powinny być. Ale jak się uaktywniłeś - już bronisz "z tej kadencji". Wiadomo, jak Tusk łamie jakiekolwiek zasady demokracji to jest dobrze(jak się siedzi w UK). Uuuuuups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi