RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Teraz, Koelner napisał(a): ale to nadal nie byli Brytyjczycy więc kolejna Twoja rzucona lekko z dupy teza Byli poddanymi króla Wielkiej Brytanii pochodzący etnicznie z terenów brytyjskich The Founding Fathers represented the upper echelon of political leadership in the British colonies during the latter half of the 18th century.All were leaders in their communities and respective colonies who were willing to assume responsibility for public affairs.[261] Of the signers of the Declaration of Independence, Articles of Confederation, and U.S. Constitution, nearly all were native born and of British heritage, including Scots, Irish, and Welsh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 11 minut temu, RappaR napisał(a): Byli poddanymi króla Wielkiej Brytanii pochodzący etnicznie z terenów brytyjskich 16 godzin temu, RappaR napisał(a): Musiałem coś przeoczyć, zawsze byłem pewien, że przez Brytyjczyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 4 minuty temu, Koelner napisał(a): To podaj mi definicję Brytyjczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): To podaj mi definicję Brytyjczyka to Ty rzucasz tezy to jej broń, robisz zajebiste fikołki równie dobrze mogłeś napisać, że II Rzeczpospolitą założyli Niemcy, Austro-Węgrzy ( Austriacy i Węgrzy ) oraz Rosjanie jak już wiesz, że znowu się zbłaźniłeś to wystarczy się przyznać, każdy popełnia błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 3 minuty temu, Koelner napisał(a): jak już wiesz, że znowu się zbłaźniłeś to wystarczy się przyznać, każdy popełnia błędy Chyba bardziej zbłaźnić się już nie da., Przypomnę -" Poszła już trzecia flaszka 0,7. I tak za barem w morzu uprawialiśmy seks. Myślałem, że nikt nie patrzy. Jak wróciliśmy wszyscy zaczęli mi bic brawo, wszyscy patrzyli. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że byłem pijany i jestem kurwą Mam dużego i mam problem z dojściem. Jest to problem, bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 4 minuty temu, Koelner napisał(a): równie dobrze mogłeś napisać, że II Rzeczpospolitą założyli Niemcy, Austro-Węgrzy ( Austriacy i Węgrzy ) oraz Rosjanie Czemu? Założyli Polacy, zarówno w Cesarstwie Niemieckim, jak w Austrowęgierskim i Rosyjskim była w spisie ludności kategoria Polacy. Taki Washington urodził się w rodzinie o brytyjskich korzeniach, na terytorium Wielkiej Brytanii jako obywatel Wielkiej Brytanii i poddany Króla Wielkiej. Nie wiem jaki fikołek logiczny chcesz wykonać, ale rozumiem, że próbujesz sobie coś skompensować jak raz za razem pokazuję Ci, że jesteś w błędzie. 1 minutę temu, mayor napisał(a): Chyba bardziej zbłaźnić się już nie da., Przypomnę -" Poszła już trzecia flaszka 0,7. I tak za barem w morzu uprawialiśmy seks. Myślałem, że nikt nie patrzy. Jak wróciliśmy wszyscy zaczęli mi bic brawo, wszyscy patrzyli. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko, że byłem pijany i jestem kurwą Mam dużego i mam problem z dojściem. Jest to problem, bo potem laski często boli i chodzą z szeroko roztawionymi nogami." Bardziej da się będąc 60-letnim szkodnikiem, który nigdy w życiu nikomu nie udzielił pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Taki Washington urodził się w rodzinie o brytyjskich korzeniach, na terytorium Wielkiej Brytanii jako obywatel Wielkiej Brytanii i poddany Króla Wielkiej. Był on i reszta w spisie ludności jako Brytyjczycy? I w carstwie rosyjskim nie spisywali po kategorii „Polacy” tylko m.in religii i języku ojczystym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Teraz, Koelner napisał(a): Był on i reszta w spisie ludności jako Brytyjczycy? I w carstwie rosyjskim nie spisywali po kategorii „Polacy” tylko m.in religii i języku ojczystym I jaki był język ojczysty Waszyngtona? Indiański? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): I jaki był język ojczysty Waszyngtona? Indiański? A Brytyjski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): A Brytyjski? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Tak daj źródło że znał język z grupy celtyckiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 6 minut temu, Koelner napisał(a): daj źródło że znał język z grupy celtyckiej https://en.m.wikipedia.org/wiki/British_English https://homework.study.com/explanation/how-many-languages-did-george-washington-speak.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 9 minut temu, RappaR napisał(a): https://en.m.wikipedia.org/wiki/British_English https://homework.study.com/explanation/how-many-languages-did-george-washington-speak.html aaaaa to jednak według Twojej argumentacji to jednak Anglik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 23 minuty temu, Koelner napisał(a): aaaaa to jednak według Twojej argumentacji to jednak Anglik Według Ciebie pomorzanin nie jest Polakiem? Napisałem brytyjczycy, by uwzględnić że byli nie tylko Anglikami, ale Irlandczykami, Szkotami czy Walijczykami. Ale wszyscy mówili jednym językiem, mieli jedno obywatelstwo i jednego króla. I jako tako można ich określić jako Brytyjczyków W zdecydowanej większości byli Anglikami. I zdecydowanie żaden z nich nie był Indianinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Bardzo ładne wykonanie ,,O tannenbaum". Trochę trudno rozpoznać w jakim narzeczu, ale nie ma co narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Teraz, DRK napisał(a): Bardzo ładne wykonanie ,,O tannenbaum". Trochę trudno rozpoznać w jakim narzeczu, ale nie ma co narzekać. myślisz, że @Pablo81 wykorzysta do atfa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): myślisz, że @Pablo81 wykorzysta do atfa? Wywal szybko spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Kolejny mocny azjatycki prawy sierpowy. Związek Europejski już prawie na deskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 O co chodzi? Z czego tym razem czerpiesz radość i satysfakcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi