vero1897 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Opalam mecz, widzę smutnego CP3 na ławce i już mi się zapala czerwona lampka... a tu jednak "tylko" 5 fauli. GO Mavs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 1 minutę temu, LAF napisał: Ja tam nic takiego nie widziałem No właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Nawet cp3 nie płakał o ten 5 faul, co powinno dać do myślenia ze wiedział iż zjebal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Czemu nie było flagrant na Bookerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Luka mógłby dziś nie rzucać spoza trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Jprdl co ten monty z biyombo wyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 dopiero włączyłem, 2-4 Paula i 6 fauli jaki cudem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 z tego co widziałem to debilnie złapał Brunsona za ramię akurat, nawet nie protestowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Lekkie faule były już nie gadaj. Po prostu dziś sędzia aptekarz i gwiżdże wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) a nie klaskał szyderczo także z głowa wszystko w normie go mavs uuu jakie dwa daggerki Edytowane 8 Maja 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 DFS dobrze że mu dali kontakt przed PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 uuu DSF jest super zawodnikiem 2 szeregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Słynne DFS > PG13 się sprawdza ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 ale zazdro czuje z perspektywy Nuggets, poogladałby takie cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Denver zdrowe sobie jeszcze pogra o finały dziś cieszy się micha, bo przez postawę w pierwszych meczach i narrację w mediach już zaczęłam wierzyć w sweep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 serce mnie rośnie, uwielbiam takie historie Luka to teraz no1 na Świecie raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Tak jak Luka cegli niemiłosiernie za 3, tak jest pieprzonym geniuszem pod koszem. Swoją droga media mu zrobiły krzywde pisząc od początku że ma super step back trójke. Nadużywa tego baaaardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 (edytowane) 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: serce mnie rośnie, uwielbiam takie historie Luka to teraz no1 na Świecie raczej Śmieszny komentarz akurat w tym meczu luka ma chyba ze 8/30 z gry w tym meczu i support mu wygrywa ten mecz, nie na odwrót. Edytowane 8 Maja 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Ciekawe czy Scott Foster zamierza posędziować coś w tej serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi