Tecu Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Świetny mecz. Niektóre rzeczy do przewidzenia - Green zrobi brzydki faul - Klay rzuci decydującą trójkę Niektóre nie - Klay nie trafi dwóch FT - Green wypadnie za flagrant faul 2 za taki faul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 Uważam tak już na chłodno ze mimo ze uwielbiam Greena liga powinna zrobić z nim porządek. Te jego niby przypadkowe łapy czy nogi to patola. Nie mam nic przeciwko kosmicznemu overreacting. Wiem ze liga robi się pussy i taki gracz to koloryt ale on jest totalnie nieodpowiedzialny a lista takich sytuacji długa. Bym to ukrócił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 4 godziny temu, ignazz napisał: Uważam tak już na chłodno ze mimo ze uwielbiam Greena liga powinna zrobić z nim porządek. Te jego niby przypadkowe łapy czy nogi to patola. Nie mam nic przeciwko kosmicznemu overreacting. Wiem ze liga robi się pussy i taki gracz to koloryt ale on jest totalnie nieodpowiedzialny a lista takich sytuacji długa. Bym to ukrócił. Ciekawe za ile postów będzie płakał ze nie ma tyle twardości co dawniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 2 godziny temu, RappaR napisał: Ciekawe za ile postów będzie płakał ze nie ma tyle twardości co dawniej Twardość doceniam ale gość macha łapami jak cepem. A ma doskonale czucie gry i IQ BB wiec robi to celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Taki Boston chce oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Hahaha. Poniekąd spodziewałem się porażki dziś, ale to co robi Milwaukee w ataku to jest taka żenada, że zaczynam rozważać wydłubanie sobie oczu za pomocą łyżeczki do herbaty. Ja rozumiem, że Celtics bronią wybitnie, ale forsowanie izolacji i dosłownie gry 1v5 to jest totalna durnota. Bucks robią to co z Bulls, poczuli się zbyt pewnie po 1 meczu i grają żenadę w spotkaniu numer 2. Do końca jeszcze trochę, ale szczerze mówiąc nie widzę tutaj scenariusza w którym wracamy do Milwaukee z wynikiem 2-0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Celtics ma chore statystyki, ale takiej chu.ni jak w niedzielę nie da się zagrać 2 razy. To, że Bucka są świetni pod koszem powoduje, że na dystansie gorzej kryją. Póki co Celtics świetnie kryją Antka. Ale różnica w rzutach za 3 jest taka, że Boston oddał ich 20 a Bucks 8. p.s. nie ma Smarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Sędziowie Giannisowii pozwalają na bardzo dużo. Trochę to wkurzające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Embiid miał grać na zmniejszonych minutach, to zagrał sobie 18 do połowy Rivers pcha się w gips z tym genem Thibsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Ale ten mecz jest brzydki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Godzinę temu, ely3 napisał: Ale ten mecz jest brzydki.... Heat mieli w pierwszej połowie 59ortg a gdyby nie Green to byliby już dawno na prowadzeniu Embiid wygląda na 30% mocy, szybki 4 faul, jak oni to wygrają to ja nie wiem ojej, Rivers go zostawił już wiem, 14 punktów Heat w 4Q, gdyby nie Maxey byłaby to totalna strata czasu Edytowane 7 Maja 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: byłaby to totalna strata czasu To była niestety. Pudła .Szarpanina. Straty... Przełączyłem na NHL gdzie Toronto grało świetny mecz z TAmpą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 21 minut temu, ely3 napisał: To była niestety. Pudła .Szarpanina. Straty... Przełączyłem na NHL gdzie Toronto grało świetny mecz z TAmpą Ja nie jestem w stanie oglądać meczów Heat w tych PO. Ciężko się ich ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Ja nie jestem w stanie oglądać meczów Heat w tych PO. Ciężko się ich ogląda. Ale tu oba zespoły były koszmarne.. Bodajże w 4 minucie 3 kwarty był wynik 51-39. Potem 76ers zaliczyło 3 albo 4 straty pod rządi Butler sam zaciągnął Heat na remis.. Ale ten mecz to był ból. Przełączałem co jakiś czas bt sprawdzić ale nie dało się tego oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Jak na razie Celtics grają na powtórkę z G1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 dobry basket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 8 minut temu, ptak napisał: Jak na razie Celtics grają na powtórkę z G1 Chyba Bucks udaje Boston z pierwszego meczu. za 3 nie trafaja nawet jak mają sporo przestrzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Zabójcza skuteczność zza łuku obu drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Dlaczego faul dostał Hill a nie Giannis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Jaki beznadziejny mecz. Gdyby nie oddanie fali Giannisa Hillowi to byłoby ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi