iglo13 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Kontra 4v2 piłka do rogu i trójka. Niby Brunson trafił, ale ja sie do takiej gry chyba nigdy nie przyzwyczaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Przed G1 kurs na awans Mavs był 3.60. Po pierwszym meczu ponad 7. A Jazz nawet przez chwilę nie wyglądali jak zespół, który może wygrać serie. To jest koniec tego zespołu w tym rosterze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 40 minut temu, MarcusCamby napisał: Przed G1 kurs na awans Mavs był 3.60. Po pierwszym meczu ponad 7. A Jazz nawet przez chwilę nie wyglądali jak zespół, który może wygrać serie. To jest koniec tego zespołu w tym rosterze. w 100% prawda. Ten zespół mentalnie się rozsypał od stycznia. Na dodatek jest złożony z miękkich graczy którzy kolejne PO nie potrafią udźwignąć ciężaru gry i rzucają za 3 z 10% skutecznością. To jest najbardziej żenujący mecz w wykonaniu Jazz jaki oglądałem od czasów Corbina... Muszą niestety wyrzucić połowę weteranów jeśli nie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 2 godziny temu, ely3 napisał: w 100% prawda. Ten zespół mentalnie się rozsypał od stycznia. Na dodatek jest złożony z miękkich graczy którzy kolejne PO nie potrafią udźwignąć ciężaru gry i rzucają za 3 z 10% skutecznością. To jest najbardziej żenujący mecz w wykonaniu Jazz jaki oglądałem od czasów Corbina... Muszą niestety wyrzucić połowę weteranów jeśli nie wszystkich Dokładnie, za Russella Westbrooka. Doświadczony, twardy, spadający kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 35 minut temu, LAF napisał: A Ja bym chciał Phoenix ; ] Oni to wiedzą Kocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, LAF napisał: A Ja bym chciał Phoenix ; ] Irving też chciał grać dalej. Sądzę, że efekt może być podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Pels trzymają się na 10 @LAF jak ty sie trzumasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 nie było 8sek, specjalnie cofnąłem, co to jest za parodia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 A momenty były z Meksykaninem? wiem wiem był technik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Chyba już niggets tego nie wyciągną. A szkoda po przy 90-90 była jeszcze spora szansa. Szkoda trochę grubego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Szkoda mi Joka Bo reszty teamu jakoś nie, ale oglądanie Jokicia sprawia mi przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Desmond Bane jest pierdolonym potworem. 24 ppg, ponad 4 celne tróje na 47% i 13 punktów na 3/4 za trzy po 8 minutach game 6. Memphis trafili idealnie z nim, chłopak zapowiada się na All-Stara na pełnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 i jest dojebany oldskulowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eF. Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: i jest dojebany oldskulowo yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Edwards tez niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Jaką padake gra Boston. Tyle niewymuszonych błędów, że szkód komentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Ciężko się patrzy na to.... I -10 do przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 (edytowane) Może w i ofensywie wygląda to słabo, ale defensywa obu drużyn na zajebistym poziomie. PS. Smart mam nadzieję nic poważnego edit: chyba wróci już na 2 połowę. Edytowane 1 Maja 2022 przez mikrofalowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 defensywa mega z obydwu stron, a Giannis pokazuje jak carrować bez scoringu, bo przez to, że obrona celtics jest tak na nim skupiona, to kreuje tyle open 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 1 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Obrona obrona, ale Celtica ceglą jakby mur chiński chcieli budować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi