julekstep Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 zupdejtowany plik Campy2037 na stronie @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) 18 minut temu, julekstep napisał: zupdejtowany plik Campy2037 na stronie @MarcusCamby Czy mógłbyś go wrzucić pod inną (lekko zmodyfikowaną) nazwą? Mimo, że usunąłem stary plik, to otwiera mi się ten bez tabelek. Wyczyscilem historię przeglądarki i jest ok. Edytowane 3 Maja 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 kiedy sezon rusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 19 minut temu, Koelner napisał: kiedy sezon rusza? Jak ustawisz taktykę I wszyscy inni to też zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 35 minut temu, Koelner napisał: kiedy sezon rusza? jutro zaczynam.poganiac z taktykami dobrze byloby piatek wieczor ruszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: jutro zaczynam.poganiac z taktykami dobrze byloby piatek wieczor ruszyc Dużo jest nie ustawionych taktyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Dużo jest nie ustawionych taktyk? 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 9 minut temu, julekstep napisał: 13 Buuuuuuuuu, proszę tutaj wskazac tych hamulcowych a no i sankcje, pozbawic picków albo cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 ustawię po dopisaniu dusz... przepraszam ale byłem nieobecny... nawet MLE nie wrzuciłem taka była zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 8 minut temu, ignazz napisał: ustawię po dopisaniu dusz... przepraszam ale byłem nieobecny... nawet MLE nie wrzuciłem taka była zabawa I tak by z toba nikt nie chcial podpisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Z tego co widzę, to taktyk nie mają ustawionych: @ignazz @RDG2 @SlaKB @kahR @Braveheart22 @Qcin_69 @Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Z tego co widzę, to taktyk nie mają ustawionych: @ignazz @RDG2 @SlaKB @kahR @Braveheart22 @Qcin_69 @Ice23 Najdłużej to raczej na @Qcin_69 będziemy czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) 6 minut temu, kuba2419 napisał: Najdłużej to raczej na @Qcin_69 będziemy czekać @julekstep i @elwariato to ogarną Może @Braveheart22 pomoże Aaa, jeszcze @SlaKB mógł dostać 48 po derbach Edytowane 4 Maja 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Najdłużej to raczej na @Qcin_69 będziemy czekać to wina @Pablo81 wysłał do 90% gmów zapytania ofertowe i się zastanawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: to wina @Pablo81 wysłał do 90% gmów zapytania ofertowe i się zastanawiają Panie, my już kadrę mamy zamknięta Chłopaki w Karpaczu robią schody tyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 22 godziny temu, julekstep napisał: jutro zaczynam.poganiac z taktykami dobrze byloby piatek wieczor ruszyc ?????? Ja pogonilem trochę, zostało chyba z 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 brak taktyk: @SlaKB @Ice23 @RDG2 @Qcin_69 cut-off - piątek 20:00 (taktyki updejtowane po tej dacie nie będą uwzględnione przed day 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: brak taktyk: @SlaKB @Ice23 @RDG2 @Qcin_69 cut-off - piątek 20:00 (taktyki updejtowane po tej dacie nie będą uwzględnione przed day 1) Czy jeżeli taktyki będą wcześniej, to startujemy w czwartek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Czy jeżeli taktyki będą wcześniej, to startujemy w czwartek? jak Krzemo albo SlaKB będą chętni do ruszenia z day1 to tak, ja piszę się dopiero na pt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 11 minut temu, julekstep napisał: jak Krzemo albo SlaKB będą chętni do ruszenia z day1 to tak, ja piszę się dopiero na pt Patrząc na tempo waiverów i ustawiania taktyki Pistons, to napisz po prostu, że piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi