matek Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Nie wiem, czy kogoś jeszcze jarają sporty zimowe, ale jako fan biegów i skoków zakładam odpowiedni temat na najbliższe dwa tygodnie I zaczyna się bardzo pozytywnie z mojego punktu widzenia. Johaug! W końcu indywidualne złoto igrzysk ciężko uwierzyć, ale dopiero jej piąty medal. Piękny bieg, kontrolowała od początku do końca. Super radość, sam oglądałem uśmiechnięty. Ciekawe, jak jutro będzie w konkursie skoków, bo wiatr miesza mocno na tej skoczni. Konkurs będzie później, więc może warunki będą równe. Forma naszych trochę loteria, jak ten wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 1 godzinę temu, matek napisał: Nie wiem, czy kogoś jeszcze jarają sporty zimowe, ale jako fan biegów i skoków zakładam odpowiedni temat na najbliższe dwa tygodnie Jako fan biegów i skoków jak skomentujesz informacje dotyczące kombinacji norweskiej? covid psuje całe zawody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 3 minuty temu, fluber napisał: covid psuje całe zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 59 minut temu, fluber napisał: Jako fan biegów i skoków jak skomentujesz informacje dotyczące kombinacji norweskiej? Co tutaj komentować, c***nia. Dramat i wypacza to całą rywalizację, nie tylko w tej konkurencji. Maliszewska to była chyba nasza największa szansa na medal. Kombinacji nie uznaję dla mnie to zbiór ludzi, którzy są za słabi i do skoków i do biegów. Źle się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Teraz, matek napisał: Kombinacji nie uznaję dla mnie to zbiór ludzi, którzy są za słabi i do skoków i do biegów. Źle się to ogląda. Ja też nie, takie MMA sportów zimowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 1 godzinę temu, matek napisał: Kombinacji nie uznaję dla mnie to zbiór ludzi, którzy są za słabi i do skoków i do biegów. Źle się to ogląda. Akurat co do skoków to trochę jeden ch. kto skacze, jeżeli puścisz go z odpowiednio wysokiej belki to doleci daleko, więc nie wiem, gdzie aspekt pt. "Źle się ogląda" Niemniej wg twojej logiki wszystkie "thlony" do zaorania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Dla mnie te IO mógłby się nawet w ogóle nie rozpocząć. Testy będą rozdawać medale a nie sport. Skoczkami się nie jaram dopóki w konkursie nie zaczną skakać dobrze, bo w treningach czy kwali to i wcześniej latali za to w konkursach się parzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 5 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) 3 godziny temu, matek napisał: Kombinacji nie uznaję dla mnie to zbiór ludzi, którzy są za słabi i do skoków i do biegów. Źle się to ogląda. Akurat nie tacy słabi skoczkowie, bo w ostatnich mistrzostwach Norwegii Riiber zajął chyba 2 miejsce i wyprzedził np Graneruda. Edytowane 5 Lutego 2022 przez The Game 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Leć Adam, leć Złoto odleciało, ale spora szansa na medal jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Leć Adam, leć Złoto odleciało, ale spora szansa na medal jest. Cała grupa faworytów trafiła na słabe warunki, można powiedzieć że Stoch miał szczęście że tak słabo skakał bo z Prevcem trafili świetnie. Ryoyu w innej lidze. Szansa na medal jest bo faworyci są jednak daleko a ci tuż za Stochem nie odstają poziomem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Jest szansa na jedal, moim zdaniem też duża na przeskoczenie Prevca. Byle zza pleców nikt nie odpalił. No i najważniejsze: MAMY MEDAL BRAWO DAWID, OBAJ NIE MOGLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Babiarz dzban pierwszej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 1 minutę temu, kolader napisał: Babiarz dzban pierwszej klasy Podniecil się jak nie wiem co:) 35 minut temu, matek napisał: Niemcy bez zawodnika w top10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 8 minut temu, fluber napisał: Niemcy bez zawodnika w top10 Stefan przegiął z gierkami i spalił swoich chłopaków. 9 minut temu, kolader napisał: Babiarz dzban pierwszej klasy Co zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Brawo, jak na taki sezon jak mieli to i tak złoto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 7 minut temu, matek napisał: Stefan przegiął z gierkami i spalił swoich chłopaków. Co zrobił? Babiarz powiedział coś takiego: "skoki mialy mniejsza popularnosc z niezależnych od TVP powodów, ale nareszcie wróciły do domu"- kretyn. "Rodzi się rodzina " itd klasyczny jego poziom, czyli dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Pierdolisz, żeby się przyczepić zgodnie z linią w socjalach. Ja lubię go słuchać. Przynajmniej nie obrzydza relacji, jak Błachut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 36 minut temu, matek napisał: Stefan przegiął z gierkami i spalił swoich chłopaków. Co zrobił? Ja to zrozumiałem mniej więcej tak: skoki wróciły do domu i od razu są tego efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 10 minut temu, matek napisał: Pierdolisz, żeby się przyczepić zgodnie z linią w socjalach. Ja lubię go słuchać. Przynajmniej nie obrzydza relacji, jak Błachut. Ty do mnie piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Obrzydliwe są te igrzyska, patrzę na nie przez pryzmat Maliszewskiej której odebrano szanse na rywalizację a będącej w podobnej sytuacji Australijce pozwolono wystąpić. Obrzydliwe to jest. Chiny są obrzydliwe - obsrany kraj. Dosłownie i w przenośni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi