SlaKB Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 51 minut temu, julekstep napisał: W porównaniu do 76ers to mało kto był napakowany, sęk w tym że Rockets ani razu nie zameldowali się w finale, gdzie przez kilka lat mieli najlepszą pakę na zachodzie tutaj ich skład z 2026 na przykład na tamte czasy to zajebista paka (czołowy SG + bardzo dobry starter na każdej pozycji + mega rezerwy) jest w zakładce Hall of Fame przecież Ale ja nie twierdzę, że mieli słabą ekipę, po prostu często brakowało im zdrowia i jednak ten support nie był taki bardzo zajebisty, po prostu bardzo dobry. A w tym sezonie to chyba akurat doszli do WCF gdzie przegrali z Nuggets, którzy mieli świetna ekipę na PO i wygrali tytuł (pokonując mnie w finale), a w simce wiadomo, że jedna seria może pójść w każdą stronę, w innych latach jednak z tego co kojarzę jakis starter był zawsze połamany. Plus ten Smits pod koszem to też szału nie robił, zwykły wyrobnik. Btw. Kobe miał wtedy jeszcze 85 potencjału..nie zrealizował go jednak do końca, przy lepszych campach mógłby lepszy od MJa skillowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 12 minut temu, SlaKB napisał: Ale ja nie twierdzę, że mieli słabą ekipę, po prostu często brakowało im zdrowia i jednak ten support nie był taki bardzo zajebisty, po prostu bardzo dobry. A w tym sezonie to chyba akurat doszli do WCF gdzie przegrali z Nuggets, którzy mieli świetna ekipę na PO i wygrali tytuł (pokonując mnie w finale), a w simce wiadomo, że jedna seria może pójść w każdą stronę, w innych latach jednak z tego co kojarzę jakis starter był zawsze połamany. Plus ten Smits pod koszem to też szału nie robił, zwykły wyrobnik. Btw. Kobe miał wtedy jeszcze 85 potencjału..nie zrealizował go jednak do końca, przy lepszych campach mógłby lepszy od MJa skillowo nope - Nuggets przegrali z 76ers w tamtyk roku i mieli ekipę wyraźnie gorszą od Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Ale Rockets byli pechowi, często im się łamał Dawkins na PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jakie zniżki chłopy. Będzie bieda FA i jak liczyłem przynajmniej dwa razy więcej sałaty do wydania niż dwa ostatnie FA. Szykujcie się na rok przepłaceń. Będą nowe Ilyasovy i Lou Williamsy no tak poważnie to był jeden z moich motywatorów do tego trejdu Green serio nie zasługuje na więcej niż 7-8 baniek w rok a duża szansa że tyle dostanie zamieniłem go na veta z kontraktem na 3 lata i dwóch młodzików, którzy będą na rookie kontraktach przez ten czas właśnie -> dużo lepiej mi się to spina jeśli chodzi o salary (+ Fournier ma duuuużo wyższy sufit niż Green....ofc podłogę też ma duuuużo niżej ) Edytowane 12 Lutego 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Danny Green to dostanie spokojnie 10+. Gość jest topowym obrońcą ligi, już teraz spokojnie TOP10 bez podziału na pozycję i w ofensywie nie jest łakiem. @julekstep dawaj simkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 21 minut temu, MarcusCamby napisał: @julekstep dawaj simkę póki co to spaghetti robię pojem to simnę! na głodnego kiepskie wyniki się losują! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 51 minut temu, MarcusCamby napisał: Danny Green to dostanie spokojnie 10+. Gość jest topowym obrońcą ligi, już teraz spokojnie TOP10 bez podziału na pozycję i w ofensywie nie jest łakiem. @julekstep dawaj simkę Jeżeli chodzi o Greena, to będzie krótka piłka - mam 11 baniek Cap Space (dlatego też oddałem Fourniera za pick - dodatkowe 2mln), gość jest lojalny, lubi grać dla zwycięzcy, nie będę się zastanawiał nad godna zapłatą, więc mam nadzieję, że się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Jeżeli chodzi o Greena, to będzie krótka piłka - mam 11 baniek Cap Space (dlatego też oddałem Fourniera za pick - dodatkowe 2mln), gość jest lojalny, lubi grać dla zwycięzcy, nie będę się zastanawiał nad godna zapłatą, więc mam nadzieję, że się dogadamy Dopiero zauważyłem że pozyskałes dwóch najlepszych zawodników Rockets których przejmowałem i jak nie chciałem on dawać 10+mln tak Ty bez wąchania płacisz im taką kasę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Dopiero zauważyłem że pozyskałes dwóch najlepszych zawodników Rockets których przejmowałem i jak nie chciałem on dawać 10+mln tak Ty bez wąchania płacisz im taką kasę powodzenia Spurs szanują swoich graczy. U nas płaci się godnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 3 godziny temu, SlaKB napisał: btw. LeBron James będący w prime i mający do pomocy Dwighta drugi raz nie wejdzie do PO? Ten James to chyba najbardziej overrated grajek Ja jednak mysle ze nie umiem ulozyc druzyny wokol niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 simka za 5 min! Dzień 69 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 114 - Magic 115 play-by-play Sonics 91 - Wizards 66 play-by-play Raptors 106 - Hornets 107 play-by-play Timberwolves 130 - Kings 125 play-by-play Trailblazers 104 - Warriors 100 play-by-play Celtics 108 - Jazz 107 play-by-play Mavericks 114 - Pacers 121 play-by-play Bulls 100 - Rockets 117 play-by-play 76ers 109 - Clippers 93 play-by-play Suns 100 - Nets 97 play-by-play Nuggets 104 - Grizzlies 125 play-by-play Heat 98 - Lakers 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Manu Ginobili (Pistons) - 12 Antawn Jamison (Kings) - 8 Joel Freeland (Pacers) - 5 Leon Powe (Clippers)- 8 Kenny Anderson (Grizzlies) - 10 Grant Hill (Heat) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 5 godzin temu, julekstep napisał: póki co to spaghetti robię pojem to simnę! na głodnego kiepskie wyniki się losują! Ma sie to doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Wygrana z Raptors po buzzer beater smakuje wyjątkowo dobrze JJ Barea!!! Quarter: 4 Time Remaining: 0:06 Hornets 105, Raptors 106 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hornets ball: Richard Jefferson inbounds the ball to J.J. Barea J.J. Barea passes the ball to Richard Jefferson (Right wing). The Raptors attempt to trap him. Richard Jefferson passes the ball to J.J. Barea (Right wing). The Raptors attempt to trap him. J.J. Barea shoots from the right wing. It's Good. Richard Jefferson gets the assist. Final Score - Hornets 107, Raptors 106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Jak to u mnie w zwyczaju.. połamał się Nelson , to w następnym meczu połamał się też Manu i zaczyna się problem z tym kto ma grać.. 13 godzin temu, julekstep napisał: nope - Nuggets przegrali z 76ers w tamtyk roku i mieli ekipę wyraźnie gorszą od Rockets Czyli to było rok później lub rok wcześniej, a pewnie w tych PO Rockets byli polamani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 4 godziny temu, MarcusCamby napisał: Wygrana z Raptors po buzzer beater smakuje wyjątkowo dobrze JJ Barea!!! Quarter: 4 Time Remaining: 0:06 Hornets 105, Raptors 106 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Hornets ball: Richard Jefferson inbounds the ball to J.J. Barea J.J. Barea passes the ball to Richard Jefferson (Right wing). The Raptors attempt to trap him. Richard Jefferson passes the ball to J.J. Barea (Right wing). The Raptors attempt to trap him. J.J. Barea shoots from the right wing. It's Good. Richard Jefferson gets the assist. Final Score - Hornets 107, Raptors 106 Mi brakuje Jeffersona Aż się łezka w oku kręci gdy robi przeciw byłej drużynie 30 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 2 godziny temu, Sylvinho. napisał: Mi brakuje Jeffersona Aż się łezka w oku kręci gdy robi przeciw byłej drużynie 30 punktów. Piękny Richard. Jedna z piękniejszych karier w simce. Pamiętam jak miał spadające 8mln i jakiś tanker go benchował. Pies z kulawą go nie chciał za darmo. A dziś? Pierwsza opcja w mocnym teamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 simka za 5 min! @Pablo81 - nie masz taktyki jbc ( i masz 5 min ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Passa Dumnych SuperSonics skończyła się na 13W w Portland.. Wieczorem trza by rozpocząć nową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Dzień 70 (na pierwszym miejscu goscie) Heat 100 - Nets 82 play-by-play Suns 102 - Celtics 123 play-by-play Pistons 125 - Rockets 109 play-by-play Pacers 115 - Lakers 108 play-by-play Hawks 109 - Kings 141 play-by-play Grizzlies 81 - Bucks 104 play-by-play 76ers 118 - Bulls 126 play-by-play Knicks 97 - Jazz 116 play-by-play Sonics 103 - Trailblazers 121 play-by-play Wizards 89 - Timberwolves 117 play-by-play Clippers 105 - Warriors 98 play-by-play Mavericks 124 - Raptors 128 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jordan Crawford (Pacers) - 5 Devin Brown (Warriors) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Wreszcie win.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi