Pablo81 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 20 minut temu, ignazz napisał: Jak to dziś? Tak bez Heat? Dajcie mi zagrać parenacie spotkań aby dobić do po. Jak przedłużysz Hilla to jestem za. 16 minut temu, SlaKB napisał: Myślałem o jutrze, nie wiem czy wszyscy zdążyli taktyki ustawić + chyba jeszcze taktyki nie są ukryte? Jakby wszyscy chcieli to sobota to jednak fajny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 16 minut temu, SlaKB napisał: Myślałem o jutrze, nie wiem czy wszyscy zdążyli taktyki ustawić + chyba jeszcze taktyki nie są ukryte? Jutro, możemy ukryć, ja szczerze mówiąc nigdy tam nie zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: Możesz ukrywać, komisze jako że mają intelektualna strate do reszty stawki to akurat wyjda na swoje Na pierwszy rzut oka widać jedno zdanie, ale jak się przyjrzeć bliżej, to ja tu widzę ze 3 kontuzje w pierwszym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 8 minut temu, eMeS napisał: Na pierwszy rzut oka widać jedno zdanie, ale jak się przyjrzeć bliżej, to ja tu widzę ze 3 kontuzje w pierwszym meczu Tez mi zwisa i tak szanse mam marne, tak zawsze wrzucę narracje ze to oszustwo i tylko dlatego przegralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 24 minuty temu, julekstep napisał: ja bym zostawił jawne, żeby nie dawać przewagi komiszom tbh Należy nam się!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 2 minuty temu, SlaKB napisał: Należy nam się!! No mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) I Runda PO. Wschód Celtics - Cavs 4:1 Niestety, ale chyba seria bez historii. Kawalerzysci nie mają odpowiedzi na Bricka i Wallace'a, a i Lawson z Chandlerem wyglądają solidnie. Nawet nabijacz cyferek - STAT jakoś się odnajduje u boku Tysona. Jedno zwycięstwo urwie legenda Ohio, jak i całej ligii Chris Bosh. Raptors - Bucks 4:2 Wbrew pozorom może to być ciekawa seria. Bucks po wymianie po Carmelo wyglądają bardzo dobrze, Conley to już prawdziwa gwiazda ligi, a Dalembert bo dobrych campach nie powinien dać zdominować się Perkinsowi. Ale jednak ekipa z Kanady zagra dalej. Trio Curry-Arenas-AK zrobi swoje. Pistons - Pacers 4:1 Ciężko tu będzie mówić o przesadnych emocjach. Tłoki wydają się być głównym faworytem Wschodu. Wszystkie klocki do siebie pasują - ultraofensywny obwód i szczelna obrona pod koszem + Big Al może zdominować Love'a w pomalowanym. Mqgic - Hornets 4:1 Tu niestety wynik ustalony przy zielonym stoliku. Najbardziej wyrównana para 1. rundy przed kontuzją Okafora. Zachód Rockets - GSW 4:2 Przed Rakietami seria cięższa, niż mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Warriors zajmują niższą pozycję, niż wskazywałby na to ich potencjał - głównie przez kontuzje. Baron i KG dają odpowiedni starpower, a JJ i Fernandez są zawsze groźni z dystansu. Największą bolączką GMa GS to para Sanders - Rolo. SuperSonics - Mavericks 4:3 Ekipa z Teksasu jest dość specyficzna, i jeżeli chodzi o skład, i jeżeli chodzi o tendencje do grania seriami. Ciekawa walka pod koszem Smith/Kwame - Lopez/Bynum, ale zadecyduje jednak obwód. Dużo zależy od G1, jak Mavs wykorzystają brak Dragica. Timberwolves - Trailblazers 4:2 Duet Davis - Millsap wygląda bardzo dobrże, ale jednak brak klasycznego PG i fakt, że Okur ma najlepsze lata już za sobą, każe upatrywać faworyta w Leśnych Wilkach, gdzie prym będzie wiódł nowo kreowany MVP - Irving. Jazz - Spurs x:x Od kiedy obecny GM Spurs piastuje swoje stanowisko, Ostrogi co sezon grają w PO i tylko raz w pierwszej rundzie nie grały z Jazz. Prawdziwy ligowy klasyk. Edytowane 12 Marca 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Za inwencje daje bo lovea odsune od pomalowanego dlatego Pacers spokojnie wygrają conajmniej 1,5 spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: Za inwencje daje bo lovea odsune od pomalowanego dlatego Pacers spokojnie wygrają conajmniej 1,5 spotkania Ciiii! Nie zdradzaj taktyki, bo mają być zasłoniętę, żeby nie dawać przewagi komiszom. I nawet jak komisarz będzie wprowadzał taktykę przed simką, to będzie to robił z zamkniętymi oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 57 minut temu, Pablo81 napisał: Ciiii! Nie zdradzaj taktyki, bo mają być zasłoniętę, żeby nie dawać przewagi komiszom. I nawet jak komisarz będzie wprowadzał taktykę przed simką, to będzie to robił z zamkniętymi oczami Patrzac jakie tam czasem dziwne rzeczy przy tym wprowadzaniu im wychodzą to bym sie wcale nie zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Ciiii! Nie zdradzaj taktyki, bo mają być zasłoniętę, żeby nie dawać przewagi komiszom. I nawet jak komisarz będzie wprowadzał taktykę przed simką, to będzie to robił z zamkniętymi oczami Dlatego nie każdy może być komiszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 @julekstep jakim cudem Scola został 6th manem? Przecież taki Pekovic zjada go statsami..ale cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: @julekstep jakim cudem Scola został 6th manem? Przecież taki Pekovic zjada go statsami..ale cyrk a Pekovic nie gral z pol sezonu w s5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: a Pekovic nie gral z pol sezonu w s5? Nie, kilka spotkać jak ostatnio Jefferson miał kontuzję, na starcie sezonu starterem był Causwell. Wałek straszny, ktoś grzebał w kodzie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Podsumowanie sezonu 36/37 w wykonaniu Dumnych SuperSonics z Seattle: Sezon zaczął się i zakończył nieco pechowo - ale po drodze czyli w tzw. środku było sporo dobrych rzeczy które się wydarzyły w Seattle. Już podczas samego FA poza podpisaniem Dragicia, straciłem Tinsleya co wydawało mi się, że osłabi drużynę. Nikt tez z FA nie chciał ze mną podpisać (jeb$#ć Win Raiting), w wyniku czego sezon zacząłem ze średnio uzupełnioną ławką - nadmiar guardów, a brak solidnego backup pod koszem. Na plus zdecydowanie campy moich graczy - w tym niespodziewanie dobre miał JRich, choć niestety traci McGrady. Po spoko 3-3 Ignazz mi wykosił Brooka i McGradyego w wyniku czego przegrałem 9 kolejnych meczy - wpierd$l mi wtedy spuszczali wszyscy, każdy tez przerywał sobie na mnie niekorzystną passę porażek.. Chcesz się odbić - nie ma sprawy! Zagraj z Dumnymi SuperSonics Później jeszcze żeby nie było za dobrze, to po powrocie McGradyego, wypadł mi JRich. Łatanie składu w tym okresie moimi rezerwowymi nie nastrajało optymistycznie. W konsekwencji sezon zacząłem najgorszym startem w swojej historii 4-15. Od samego początku światełkiem w mojej drużynie był Goran Dragic, który przejął rozgrywanie od Tinsleya. Goran notował średnio około 26pkt. i często ocierał się o triple double - zresztą juz w g3 przeciwko Blazers miał 18pkt. 10zb. 13as. Później kolejne miał w g6 przeciwko tej rzeźni z Heat - 25pkt. 13zb. 10as. ; kolejne w g28 przeciwko Rockets - 28/11/11, czwarte w g44 przeciwko Spurs - 20pkt. 10zb. 11as.W g62 przeciwko Hornets miał 43pkt. a w g48 przeciwko Knicks 16as. Myślę, że indywidualnie to był najlepszy sezon jakiegokolwiek mojego gracza. Paradoksalnie ze względu na dużą konkurencję w Lidze na swojej pozycji nie został wybrany ani do All Team, ani nawet do ASG. Niewątpliwie był moim liderem i chyba funkcja franchise playera została w Dumnych Seattle właśnie obsadzona na lata. Po kontuzjach już na samym początku słabo w sezon wszedł Brook Lopez, a dla Tracy McGradyego, który podpisał przed sezonem 6-letnie przedłużenie, to był indywidualnie jego najsłabszy sezon. Na plus za to Andrew Bynum za którego byłem oddając Millsapa w połowie poprzedniego sezonu tak krytykowany. Pomimo, ze mi wypadał aż 3-krotnie, to był bardzo udany sezon JRicha, a moja s5 Dragic/JRich/McGrady/Lopez/Bynum była naprawdę świetna - możliwe, że najlepsza jaką dotychczas miałem. Trochę zawiodła jednak ławka i jak ktoś mi wypadał - był problem ze zmiennikami. Pod nieobecność McGradyego i JRicha trochę w s5 pograł DeRozan, ale pomimo kilku bardzo dobrych meczy produkował mi sporo strat i grał na słabej skuteczności. Michaela Beasleya pozyskałem już po powrocie po kontuzji Brooka - a właśnie wtedy by mi się najbardziej przydał. Udonis jednak już nie dawał tu rady.. Solidnym backup centrem był pozyskany ponownie Horace Grant - ale oszczędzałem go nie chcąc, by mi złapał kontuzję - bardzo się przydał w playoffs. Solidny był CJ Watson - ale i u niego nie mogłem oczekiwać nic ponad gre jako backup - niestety w s5 ja go potrzebowałem jak kontuzję złapał na samym końcu Dragic - spisał się słabo. Z pozostałch rezerwowych właściwie nikt nie wyróżnił sie jakoś znacząco. Jednak w poprzednim sezonie ławka - Dragic/DeRozan/Pachulia była silniejsza niż teraz Watson/DeRozan/Hansbrough/Grant. Wracając do samego sezonu - po fatalnym starcie 4-15 drużyna jak wrócili kontuzjowani gracze zaczęła się rozkręcać i m.in. wygrałem 13 kolejnych meczy w połowie sezonu. Później w drugiej części zdarzyły się dwie zadyszki po 3-4 przegrane mecze, ale Dumni SuperSonics znów szli na kolejne poprawienie rekordu, gdy wypadł mi w ostatnich dniach Dragic i experymentując przed playoffs niepotrzebnie wstawiłem przeciwko Wizards na pg JRicha i.. tak.. przegrałem ten mecz. Z CJ Watsonem w kolejnych meczach na pg szału nie było, ale było lepiej. Dumni SuperSonics wygrali swoją Dywizję osiągając taki sam bilans jak w poprzednim sezonie 46-36 i do playoffs przystąpiłem rozstawiony z 2 seedem trafiając na New York Knicks 1994 tzn. naszych Dallas Mavericks. Dragic nie grał w dwóch pierwszych meczach, czyli przewagę parkietu ch$3j strzelił.. ale po niestety oczekiwanym 0-2 wrócił Goran cały na biało i zaczął się show time. W g5 Goran miał 49pkt. a w tych 5 meczach w I rundzie miał śr. 33,2pkt. będąc drugim strzelcem playoffs i ustępując tylko niewiarygodnemu Vinceowi Carterowi (39,4pkt.). Dałem jednak ciała w g7 nie wprowadzając korekt w składzie, gdyż myślałem że Roger rzucił ręcznik, a on wprowadził Josha Smitha na sf. Myślę, że rzucenie na niego JRicha i przesunięcie McGradyego na sg wygrałoby mi ten mecz.. ale cóż .. za gapiostwo się płaci. W nowym sezonie wrócimy mocniejsi. Plan na sezon 37/38? Zachowujemy nasz core, dokonujemy niezbędnych wzmocnień na ławkę i walczymy o mistrza . Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Fajny post @Alonzo. Też bym taki zrobił, tylko nie pamiętam, kto u mnie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Fajny post @Alonzo. Też bym taki zrobił, tylko nie pamiętam, kto u mnie grał. Dzięki Doszedłbyś po transferach z ostatniego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Pierwsza simka z obecnymi składami. @Alonzo są powody do mruczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 19 minut temu, MarcusCamby napisał: Pierwsza simka z obecnymi składami. @Alonzo są powody do mruczenia Poczekaj z próbnymi simkami do końca FA bo w Rox jeszcze nie ma Dirka zapewne , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Poczekaj z próbnymi simkami do końca FA bo w Rox jeszcze nie ma Dirka zapewne , No wiadomo. Nowitzki wybrał tutaj ofertę z Bucks. Ale byłem ciekaw jak moi wypadają z tym rosterem Szału nie ma, ale komputer też robi ustawienia, gdzie Okafor jest pierwszą opcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi