kuba2419 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Fajnie wyglądają te pary w 1rd moje typy na pierwszą rundę tak na szybko bez opisów. Rox vs GSW 4-3 JAZZ vs Spurs 4-2 Sonics vs Mavs 3-4* Wolves vs PTB 4-2 C's vs Cavs 4-1 Raptors vs Bucka 4-3 Hornets vs Magic 2-4 Pistons vs Pacers 4-3 *jak dla mnie wynik może pójść w obie strony bo wydaje się że najbardziej wyrównana para po kontuzji Okafora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 36 minut temu, kuba2419 napisał: Fajnie wyglądają te pary w 1rd moje typy na pierwszą rundę tak na szybko bez opisów. Sonics vs Mavs 3-4* *jak dla mnie wynik może pójść w obie strony bo wydaje się że najbardziej wyrównana para po kontuzji Okafora. Ewentualne g7 gram u siebie W dniu 3.01.2022 o 15:30, MarcusCamby napisał: Oj coś bez rewelacji te wstępne simki. Raz pierwsza runda, a tak to po za PO. Może wieczorem Brak Dumnych SuperSonics w playoffs w próbnych simkach to znak, że taka simka się po sezonie nie sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 do wszystkich -> nie piszcie mi PMów z pytaniami kto chce podpisać na FA dziś/jutro wrzucę nowy temat to będziecie widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: do wszystkich -> nie piszcie mi PMów z pytaniami kto chce podpisać na FA dziś/jutro wrzucę nowy temat to będziecie widzieć To nie piwa postów tylko wrzucaj tekst bo po to się czeka cały sezon xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Ewentualne g7 gram u siebie Brak Dumnych SuperSonics w playoffs w próbnych simkach to znak, że taka simka się po sezonie nie sprawdzi O i to potwierdza moje wszystkie wysiłki, wymiany w tym, itp chcialem się wstrzelić w probna simke mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 minutę temu, elwariato napisał: O i to potwierdza moje wszystkie wysiłki, wymiany w tym, itp chcialem się wstrzelić w probna simke mc W tej wrzuconej przez Marcusa - nawet się jego Hornets nie załapali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 6 minut temu, Alonzo napisał: W tej wrzuconej przez Marcusa - nawet się jego Hornets nie załapali Wiadomo bylo ze wiarygodna zatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Na Wschodzie Nets i 76ers nie dało się przewidzieć - przebudowa Nets i kontuzja Kobego w 76ers, ale Zachód faktycznie trudniejszy do przewidzenia (choć wiadomo, że Dumni SuperSonics to pewniak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Iverson jest już 3 na alltime scoring list, mam nadzieję, że nie zakończy kariery po tym sezonie, dam mu kontrakt na 6 lat i 40tysi pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 47 minut temu, Alonzo napisał: W tej wrzuconej przez Marcusa - nawet się jego Hornets nie załapali To jeszcze simka bez pięknego Richarda była. Z Nim Playoffs były za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 @julekstep jest na stronce najnowszy plik csv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: @julekstep jest na stronce najnowszy plik csv? tak - zawsze jest najnowszy (ten z największą cyferką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 15 minut temu, julekstep napisał: tak - zawsze jest najnowszy (ten z największą cyferką) Spoko. I tak mi coś nie działa na tym zdziadzialym laptopie Albo robię coś nie tak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 @SlaKB to dzisiaj startujesz z pierwszymi meczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Jak to dziś? Tak bez Heat? Dajcie mi zagrać parenacie spotkań aby dobić do po. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Jak to dziś? Tak bez Heat? Dajcie mi zagrać parenacie spotkań aby dobić do po. Heat dziś na rybach z małym przenośnym telewizorkiem będą dopingować zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: @SlaKB to dzisiaj startujesz z pierwszymi meczami? jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 7 minut temu, Pablo81 napisał: @SlaKB to dzisiaj startujesz z pierwszymi meczami? Myślałem o jutrze, nie wiem czy wszyscy zdążyli taktyki ustawić + chyba jeszcze taktyki nie są ukryte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 3 minuty temu, SlaKB napisał: Myślałem o jutrze, nie wiem czy wszyscy zdążyli taktyki ustawić + chyba jeszcze taktyki nie są ukryte? ja bym zostawił jawne, żeby nie dawać przewagi komiszom tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 9 minut temu, julekstep napisał: ja bym zostawił jawne, żeby nie dawać przewagi komiszom tbh Możesz ukrywać, komisze jako że mają intelektualna strate do reszty stawki to akurat wyjda na swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi