julekstep Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 simka za 5 min! Dzień 117 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 116 - Kings 100 play-by-play Warriors 96 - Sonics 113 play-by-play Hawks 95 - Heat 100 play-by-play Spurs 86 - Clippers 104 play-by-play Lakers 97 - Suns 116 play-by-play Grizzlies 121 - Pacers 92 play-by-play Pistons 86 - Trailblazers 107 play-by-play Cavaliers 109 - Raptors 108 play-by-play Mavericks 75 - Wizards 89 play-by-play 76ers 69 - Knicks 97 play-by-play Timberwolves 121 - Rockets 109 play-by-play Bulls 87 - Bucks 108 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Goran Dragic (Sonics) - 6 Elijah Benoit (76ers) - 6 Richard Hamilton (Rockets) - 8 Samuel Dalembert (Bucks) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ale wyścig o 5 miejsce i PO w ogóle na Zachodzie Brawo Spurs, brawo Mavs i cała reszta. Jeszcze Suns wejdą z piątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ale to jest żenujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Ale wyścig o 5 miejsce i PO w ogóle na Zachodzie Brawo Spurs, brawo Mavs i cała reszta. Jeszcze Suns wejdą z piątka Go Go Suns!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 qrwa.. Goran mi nie miał kiedy wypaść, tylko musiał na początek playoffs.. @julekstep czy między sezonem regularnym, a playoffs liczy się jakis dodatkowy dzień w simce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Teraz, Alonzo napisał: qrwa.. Goran mi nie miał kiedy wypaść, tylko musiał na początek playoffs.. @julekstep czy między sezonem regularnym, a playoffs liczy się jakis dodatkowy dzień w simce? Masz już wygraną dywizję. Graj rezerwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Teraz, Alonzo napisał: qrwa.. Goran mi nie miał kiedy wypaść, tylko musiał na początek playoffs.. @julekstep czy między sezonem regularnym, a playoffs liczy się jakis dodatkowy dzień w simce? chyba 1 jest, ale nie daję gwarancji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Masz już wygraną dywizję. Graj rezerwami. Z jednej strony masz rację - ale z drugiej to trochę nie w moim stylu. Tak, czy inaczej CJ Watson w s5 i Jonny Flynn jako backup do końca regulara i na start playoffs. W poprzednim sezonie mi tak Tinsley wypadł i Goran mi poprowadził Dumnych SuperSonics do sweepa nad Suns z kontuzjowanym Bakerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Alonzo napisał: Z jednej strony masz rację - ale z drugiej to trochę nie w moim stylu. Tak, czy inaczej CJ Watson w s5 i Jonny Flynn jako backup do końca regulara i na start playoffs. W poprzednim sezonie mi tak Tinsley wypadł i Goran mi poprowadził Dumnych SuperSonics do sweepa nad Suns z kontuzjowanym Bakerem. Popatrz też na morale ławki. Każdy chciałby mieć udział w sukcesie, coś znaczyć w drużynie, pokazać się przed własną publicznością, wśród której na pewno będą członkowie ich rodzin. Edytowane 10 Marca 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Dziękuję wszystkim za rywalizację w tym sezonie. New York Knicks skończyli z bilansem 38-44, który niestety nie umożliwia gry w PO. Plan po trejdzie się nie udał ale jest zbudowany core na następny sezon gdzie nikogo pożytecznego nie tracę. Życzę powodzenia wszystkim i wchodzę w bandwagon Sonics. Pozdrowienie i całuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Popatrz też na morale ławki. Każdy chciałby mieć udział w sukcesie, coś znaczyć w drużynie, pokazać się przed własną publicznością, wśród której na pewno będą członkowie ich rodzin. Rozumiem Twój punkt widzenia ale ja cały czas chce piłować swój rekord łinuff w regularze i maxymalnie zwiększyć win raiting. Liczę na to, ze już żadnych nowych poważnych kontuzji jednak u mnie nie będzie. 5 minut temu, Koelner napisał: Dziękuję wszystkim za rywalizację w tym sezonie. New York Knicks skończyli z bilansem 38-44, który niestety nie umożliwia gry w PO. Plan po trejdzie się nie udał ale jest zbudowany core na następny sezon gdzie nikogo pożytecznego nie tracę. Życzę powodzenia wszystkim i wchodzę w bandwagon Sonics. Pozdrowienie i całuski Gratulujemy naszym Przyjaciołom z Nowego Yorku bardzo dobrych wzmocnień rosteru w tym sezonie oraz walki do samego końca o playoffs i jesteśmy pewni, że po uzupełnieniu składu na FA Knicks od przyszłego sezonu będą podobnie jak Dumni SuperSonics regularnym i mocnym graczem w playoffs - a droga do Finału - tak jak na Zachodzie przez Seattle - na Wschodzie przez lata będzie wiodła przez New York Knicks! Do zobaczenia w Finale za rok Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 45 minut temu, Koelner napisał: wchodzę w bandwagon Sonics. dobry plan na pierwszą rundę, ale co potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 6 minut temu, julekstep napisał: dobry plan na pierwszą rundę, ale co potem? II runda, Finał Konfy i chilloucik z jakimś sparingpartnerem ze Wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Godzinę temu, Pablo81 napisał: Popatrz też na morale ławki. Każdy chciałby mieć udział w sukcesie, coś znaczyć w drużynie, pokazać się przed własną publicznością, wśród której na pewno będą członkowie ich rodzin. Haha, widać że został Tobie mecz z Sonics i boisz się o wynik xD Godzinę temu, Alonzo napisał: qrwa.. Goran mi nie miał kiedy wypaść, tylko musiał na początek playoffs.. @julekstep czy między sezonem regularnym, a playoffs liczy się jakis dodatkowy dzień w simce? Nie martw się mi RIP wyleciał być może na całą pierwszą rd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: Haha, widać że został Tobie mecz z Sonics i boisz się o wynik xD Nie martw się mi RIP wyleciał być może na całą pierwszą rd Tak, czy inaczej widzimy się w prawdziwym Finale simki, czyli Finale Konferencji Zachodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 2 minuty temu, Alonzo napisał: Tak, czy inaczej widzimy się w prawdziwym Finale simki, czyli Finale Konferencji Zachodniej Najpierw będziesz musiał przejść kogoś z pary Wolves/Mavs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Najpierw będziesz musiał przejść kogoś z pary Wolves/Mavs:) Damy radę ..ale najpierw to czekam na przeciwnika z I rundy a cały czas mamy 4 kandydatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Damy radę ..ale najpierw to czekam na przeciwnika z I rundy a cały czas mamy 4 kandydatów. Strata Gorana na 2 mecze u siebie może być dość istotna. Jak wpadniesz na GS z Baronem, Suns z Paulem czy Spurs z Ridnourem, to może być różnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: Strata Gorana na 2 mecze u siebie może być dość istotna. Jak wpadniesz na GS z Baronem, Suns z Paulem czy Spurs z Ridnourem, to może być różnie Wiem, dlatego pytałem o ta przerwę 1 dnia pomiędzy playoffs i regularem Na ten moment i tak nie mam wyboru - czekam na przeciwnika i dopiero wtedy będę mógł obaczyć na czym stoimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 2 godziny temu, Roger napisał: Ale to jest żenujące. JaMychal Green > Josh Smith przecież to proste jak jebanie. Obaj wychowankowie Wizards, więc wiem co mówię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi