julekstep Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) simka za 10 min! @Ice23 cały czas masz v.slow/never/never (zmieniłem na normal/normal/normal/balanced jbc) Dzień 108 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 112 - Kings 118 play-by-play Grizzlies 113 - Nuggets 84 play-by-play Wizards 79 - Sonics 92 play-by-play Trailblazers 101 - Warriors 100 play-by-play Rockets 119 - Clippers 102 play-by-play Pistons 114 - Lakers 118 play-by-play Raptors 86 - Cavaliers 122 play-by-play Bucks 106 - Pacers 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Russell Westbrook (Celtics) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Edytowane 5 Marca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Kufa mecze mi się pomyliły, myślałem ze teraz z warriors @Qcin_69 gratki za walkę, @Ice23 nie bądź mieka faja trzeba walczyc do końca Edytowane 5 Marca 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Ogólnie w co my tu gramy hak jedynie 4 graczy w lidze ma ponad 50% FG? Wszyscy outside ? 4 na 460? No może na 200 bo tyle wyrabia minima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Ogólnie w co my tu gramy hak jedynie 4 graczy w lidze ma ponad 50% FG? Wszyscy outside ? 4 na 460? No może na 200 bo tyle wyrabia minima No mechanika gry przy okazji podkoszowych jest totalnie z d. tam prawie totalnie bo jest kilku co sa legit, ale to nie zmienia faktu. A no i killer moze da rade znowu ponad 50 % robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Była ostatnia szansa powalczyć o 1st seed bo Celtics i Raps przegrali to oczywiście Pistons w łeb z Lakers.. brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 39 minut temu, julekstep napisał: simka za 10 min! @Ice23 cały czas masz v.slow/never/never (zmieniłem na normal/normal/normal/balanced jbc) Dzień 108 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 112 - Kings 118 play-by-play Grizzlies 113 - Nuggets 84 play-by-play Wizards 79 - Sonics 92 play-by-play Trailblazers 101 - Warriors 100 play-by-play Rockets 119 - Clippers 102 play-by-play Pistons 114 - Lakers 118 play-by-play Raptors 86 - Cavaliers 122 play-by-play Bucks 106 - Pacers 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Russell Westbrook (Celtics) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Dzięki, wyleciało mi to z głowy walczymy do końca! Mimo że terminarz raczej nie sprzyja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 3 minuty temu, Ice23 napisał: Dzięki, wyleciało mi to z głowy walczymy do końca! Mimo że terminarz raczej nie sprzyja... Chociaz z Blazers plus Julek cie podpuszcza, wiadomo ze jak zaczniesz grac o wynik to bedzie lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 25 minut temu, Ice23 napisał: walczymy do końca! Mimo że terminarz raczej nie sprzyja... walcz, walcz, pick gsw mogłby być loteryjny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 17 minut temu, Krzemo napisał: walcz, walcz, pick gsw mogłby być loteryjny ;] Widzę tu sprzeczne interesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 za 5 min simka Dzień 109 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 73 - 76ers 87 play-by-play Nuggets 97 - Bucks 102 play-by-play Pistons 108 - Celtics 116 play-by-play Jazz 111 - Mavericks 125 play-by-play Wizards 105 - Cavaliers 114 play-by-play Suns 92 - Grizzlies 101 play-by-play Trailblazers 86 - Clippers 72 play-by-play Kings 100 - Timberwolves 97 play-by-play Raptors 95 - Bulls 140 play-by-play Hornets 127 - Nets 81 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jeff NcInnis - Kings 9 dyas ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Duhon jak tego pseudo mvp dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 simka za 10 mijn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 6 minut temu, julekstep napisał: simka za 10 mijn! CP3 już dostępny czy dopiero następnym razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: CP3 już dostępny czy dopiero następnym razem? w tej kolejce jeszcze nie -> ale i tak nie grasz w tej kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Btw, pierwszy mój sezon gdzie nie będę >0.500, bo nawet jak raz playoffów nie zrobiłem to tam było kilka W na plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 @Tecu Doron Lamb jest w Hawks Dzień 110 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 92 - Bulls 91 play-by-play Kings 114 - Heat 125 play-by-play Wizards 107 - Jazz 115 play-by-play Knicks 105 - 76ers 74 play-by-play Mavericks 112 - Spurs 123 play-by-play Pistons 118 - Bucks 102 play-by-play Rockets 102 - Timberwolves 81 play-by-play Cavaliers 94 - Magic 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 22/22 od Jermaine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 15 minut temu, ignazz napisał: 22/22 od Jermaine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Nie wiem po jakiego wała Heat grają najmocniejszym składem teraz? Ani do PO już nie wejdą, ani topowego picku nie będą mieli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Bo nie mam picku? A napsuć krwi napsuje Od czasu do czasu komuś przywale A lepszy bilans lepsze notowania wśród FA A brałem ekipę najgorsza w historii bilansów Staram się to zmienić bo gra nie nagradza mnie gwiazdami za darmo Ni i gram dla kibiców Ludzie dalej chcą oglądać legendę ligi Granta Hilla. wlasnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi