julekstep Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 25 minut temu, Alonzo napisał: Dawaj @julekstep Brook złapał formę. Trza iść za ciosem nie prowokuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 W sumie, to nie musisz jak nie chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 simka za 15! @Tecu - z tymi PO dla Bulls to żartowałem xD Dzień 98 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 101 - Knicks 118 play-by-play 76ers 77 - Suns 89 play-by-play Hawks 95 - Celtics 116 play-by-play Clippers 117 - Sonics 133 play-by-play Nuggets 90 - Timberwolves 111 play-by-play Rockets 86 - Nets 74 play-by-play Pacers 107 - Kings 115 play-by-play Spurs 81 - Bulls 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Richard Hamilton (Pacers) - 8 James Harden (Bulls) - 23 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 19 minut temu, julekstep napisał: @Tecu - z tymi PO dla Bulls to żartowałem xD Ale i tak 40takiem stłukli @Pablo81 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 26 minut temu, julekstep napisał: simka za 15! @Tecu - z tymi PO dla Bulls to żartowałem xD Dzień 98 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 101 - Knicks 118 play-by-play 76ers 77 - Suns 89 play-by-play Hawks 95 - Celtics 116 play-by-play Clippers 117 - Sonics 133 play-by-play Nuggets 90 - Timberwolves 111 play-by-play Rockets 86 - Nets 74 play-by-play Pacers 107 - Kings 115 play-by-play Spurs 81 - Bulls 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Richard Hamilton (Pacers) - 8 James Harden (Bulls) - 23 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu A gdzie wymiana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 5 minut temu, Pablo81 napisał: A gdzie wymiana? w taktyce jest, w htmlu jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 simka za 5 min! Dzień 99 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 94 - 76ers 88 play-by-play Bucks 99 - Timberwolves 109 play-by-play Rockets 129 - Trailblazers 112 play-by-play Mavericks 88 - Hawks 79 play-by-play Nuggets 97 - Grizzlies 104 play-by-play Celtics 130 - Clippers 116 play-by-play Bulls 84 - Pistons 99 play-by-play Warriors 97 - Heat 108 play-by-play Sonics 123 - Lakers 110 play-by-play Jazz 82 - Suns 109 play-by-play Kings 103 - Hornets 133 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Lamar Odom (Bucks) - 21 Zaza Pachulia (Kings) - 8 Chris Duhon (Kings) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 W taktyce nie mam dealu wklepanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 8 minut temu, kuba2419 napisał: W taktyce nie mam dealu wklepanego. zadam powtórzenia meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: zadam powtórzenia meczu I tak w plecy i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Teraz, kuba2419 napisał: I tak w plecy i tak Julek Cię wyjaśnił, spierdalaj, choć pogadać o begm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: Julek Cię wyjaśnił, spierdalaj, choć pogadać o begm W beGM możemy pogadać za dwa sezony jeżeli tyle wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 13 minut temu, kuba2419 napisał: W taktyce nie mam dealu wklepanego. no nie masz bo będzie po td nie chce mi się 2 razy pliku wrzucać BTW TRADE DEADLINE DZIŚ 22:00!!! (nieprzekraczalny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 No spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 a jest ten plik z draftem czy opierdalanie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: a jest ten plik z draftem czy opierdalanie się? JA KIEDY CZYTAM O KWESTIACH ZWIĄZANYCH Z DRAFTEM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Big L gites popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 3 godziny temu, Koelner napisał: a jest ten plik z draftem czy opierdalanie się? Wy wybieracie w ciemno, ja tylko będę znał cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 14 minut temu, SlaKB napisał: Wy wybieracie w ciemno, ja tylko będę znał cyferki Podaj chociaż listę nazwisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Proponuję simkę. W razie kontuzji będzie więcej czasu na negocjacje przed deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi