kuba2419 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Na początek sezonu na luzie powinien być gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 2 minuty temu, Tecu napisał: Gasol, Vucevic, kłody mi rzucają Wrócimy za rok silniejsi. PO to 30+ dni czy zależy od tego ile meczów? Wróci Vuc od początku sezonu? luźno a Bulls jeszcze są w walce imho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 @SlaKB dawaj plik z draftem! Bo chce zobaczyć co ciekawego by było z pickiem Utah do wyciągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 6 minut temu, julekstep napisał: a Bulls jeszcze są w walce imho Jak z Vucevicem nie odrabiałem to bez niego tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Tecu napisał: Jak z Vucevicem nie odrabiałem to bez niego tym bardziej. przecież Bulls ostatnio mocno odrobili właśnie Cavs/Hawks są spokojnie w zasięgu Edytowane 27 Lutego 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: przecież Bulls ostatnio mocno odrobili właśnie Cavs/Hawks są spokojnie w zasięgu Wiem do czego zmierzasz, ale to nie jedną z tych drużyn muszę wyprzedzić a obydwie. I w tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 21 minut temu, julekstep napisał: przecież Bulls ostatnio mocno odrobili właśnie Cavs/Hawks są spokojnie w zasięgu chyba już pozamiatane i tak mieli dziurę pod koszem bez gasola, a teraz to już totalnie, na desce został im jeden sensowny gracz jakiś panic move też PO nie zagwarantuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 karuzela w San antonio się nie zatrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 @Tecu Chris Andersen u mnie nie ma minut a Tobie by pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) @Tecu Dej mi trochę nadziei na jutro to spakuje podkoszowego Edytowane 28 Lutego 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 opierdalacie sie z tymi simkami strasznie ostatnio.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 9 minut temu, Ice23 napisał: opierdalacie sie z tymi simkami strasznie ostatnio.... Chyba ktoś tutaj celowo zwleka z TD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 30 minut temu, Ice23 napisał: opierdalacie sie z tymi simkami strasznie ostatnio.... i tak TD bedzie na jutro.wieczor wiec jedna simka planowo wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: i tak TD bedzie na jutro.wieczor wiec jedna simka planowo wypada Założę się, że jak ja nie zrobię wymiany, to będzie stypa jak zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Założę się, że jak ja nie zrobię wymiany, to będzie stypa jak zawsze. MUSISZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 23 minuty temu, julekstep napisał: i tak TD bedzie na jutro.wieczor wiec jedna simka planowo wypada No to dziś powinna być simka 98 i 99, a jutro 100. Nie ma opierdalania się. Dawaj simkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 24 minuty temu, julekstep napisał: MUSISZ! Jak przestaniesz być przydatny w simce, to Cię w politycznym na Sybir wyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: No to dziś powinna być simka 98 i 99, a jutro 100. Nie ma opierdalania się. Dawaj simkę! tak planowałem nie wyszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 21 minut temu, julekstep napisał: tak planowałem nie wyszło! To dawaj teraz simke ! Chce zobaczyć ile wolnej gotówki na Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Dawaj @julekstep Brook złapał formę. Trza iść za ciosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi