elwariato Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 10 minut temu, kuba2419 napisał: To jak bardzo zostałeś poroniony w dupę przez kolegę ze spółdzielni Głodnemu chleb na myśli, nie wiem co wy tam macie z tym analogiami analnymi, to jakieś z życia wzięte troski czy jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Ej! Ludu pracujący miast i WSI - a "poranna" simka to dzisiaj będzie - bo już słonce zaszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Simka za 10 minut Dzień 88 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 112 - Magic 121 play-by-play Kings 122 - Rockets 135 play-by-play Nuggets 119 - Bulls 141 play-by-play Spurs 102 - Jazz 99 play-by-play Cavaliers 116 - Heat 101 play-by-play Hornets 118 - 76ers 100 play-by-play Lakers 98 - Knicks 115 play-by-play Grizzlies 100 - Sonics 117 play-by-play Wizards 80 - Celtics 144 play-by-play Timberwolves 107 - Hawks 92 play-by-play Raptors 121 - Suns 107 play-by-play Pistons 116 - Pacers 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Derrick Rose (Magic) – 31 dni Shawn Marion (Lakers) – 8 dni Richard Hamilton (Pacers) – 3 dni ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu @Pablo81 taktyka do poprawy, w dwóch miejscach masz Griffina, ale że jestem dobrym człowiekiem to wrzuciłem Ci Hughesa do S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Ała Rose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Ehh tak to jest jak sie grzebie przy zwycięskim składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 5 minut temu, elwariato napisał: Ehh tak to jest jak sie grzebie przy zwycięskim składzie żodyn się nie spodziewał. żodyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 12 minut temu, Qcin_69 napisał: żodyn się nie spodziewał. żodyn! Se ekspert ogranij swoj pierdo.nik najsamprzod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 6 minut temu, elwariato napisał: Se ekspert ogranij swoj pierdo.nik najsamprzod przypomnij mi ile finałów nba zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 lol, ktoś tu się nieźle potęgi Magic wystraszył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: lol, ktoś tu się nieźle potęgi Magic wystraszył! To Ty na myśl o potędze Pistons musiałeś się moczyć biorąc pod uwagę ile kontuzji mi załatwiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 3 minuty temu, SlaKB napisał: To Ty na myśl o potędze Pistons musiałeś się moczyć biorąc pod uwagę ile kontuzji mi załatwiłeś ja Cię wzmacniałem Ty mnie chcesz wykończyć zupełnie co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: ja Cię wzmacniałem Ty mnie chcesz wykończyć zupełnie co innego Taa.. do tej pory pewnie śnią Ci się koszmary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 12 minut temu, julekstep napisał: lol, ktoś tu się nieźle potęgi Magic wystraszył! Przecież uwalniają się minuty dla Calderona, więc ja tam wielkiej różnicy w impakcie między Nim, a Rose nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 I tak długo wytrzymał , w realu poszedł mu acl w 4 sezonie a tu lżejsza kontuzja w 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: I tak długo wytrzymał , w realu poszedł mu acl w 4 sezonie a tu lżejsza kontuzja w 5 Rose już jedna poważna kontuzje miał przed przyjściem do Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 17 minut temu, Koelner napisał: I tak długo wytrzymał , w realu poszedł mu acl w 4 sezonie a tu lżejsza kontuzja w 5 Przeciez Rose mial kontuzję 80+ w drugim czy trzecim sezlnie i mu potencjał - 10 polecial. W koncu to SIMbasket! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Dzisiaj jest szansa na dwie simki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Dzisiaj jest szansa na dwie simki? żałoba po Rose’ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 17 minut temu, Koelner napisał: żałoba po Rose’ie Albo foch , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 simka ok 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi