julekstep Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 25 minut temu, kuba2419 napisał: Jest gdzieś tabela bo RS zapisana z poprzedniego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Simka za 10minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: Simka za 10minut Może wreszcie będzie jakiś łin po tej pechowej passie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Kurcze zapomniałem zmiany klepnac po kontuzji Martina.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Kurcze zapomniałem zmiany klepnac po kontuzji Martina.... I tym sposobem mamy debiut Landry Fieldsa w s5 Zawodnik jest zachwycony rosnąca rolą u aktualnego mistrza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Teraz, Alonzo napisał: I tym sposobem mamy debiut Landry Fieldsa w s5 Zawodnik jest zachwycony rosnąca rolą u aktualnego mistrza! Debiutował w S5 w meczu z Nuggets. Jestem pewny że na Wolves dawałem Boykinsa do S5! Który co prawda wyłapał dwa dni kontuzji i z dniem przerwy przed Pistons powinien już grać ale trudno coś nie pyklo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Debiutował w S5 w meczu z Nuggets. Jestem pewny że na Wolves dawałem Boykinsa do S5! Który co prawda wyłapał dwa dni kontuzji i z dniem przerwy przed Pistons powinien już grać ale trudno coś nie pyklo. Doświadczenie zaprocentuje Sam też staram się rozwijać dla Simki młode niedoceniane talenty - Flynn, Pittman. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Dzień 87 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 84 - Magic 97 play-by-play Rockets 96 - Pistons 110 play-by-play Spurs 124 - Timberwolves 136 play-by-play Sonics 95 - 76ers 89 play-by-play Hornets 106 - Nets 81 play-by-play Suns 103 - Kings 115 play-by-play Hawks 91 - Trailblazers 114 play-by-play Celtics 103 - Knicks 92 play-by-play Clippers 122 - Nuggets 99 play-by-play Warriors 119 - Jazz 124 play-by-play Cavaliers 90 - Bulls 126 play-by-play Lakers 96 - Grizzlies 114 play-by-play Pacers 127 - Bucks 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Marquis Daniels (Pistons) – 14 dni Dwyane Wade (Lakers) – 25 dni ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Trejd wproadzony, składy do ustawienia na stronie. @Pablo81 @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Ale love monster td zapodał a Smush chyba jakis mecz życia, legit grajek, mega niedoceniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 84 zbiórki Warriors! Rekord organizacji! A może nawet całej historii gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: 84 zbiórki Warriors! Rekord organizacji! A może nawet całej historii gry? Organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: 84 zbiórki Warriors! Rekord organizacji! A może nawet całej historii gry? I mecz oczywiscie w plecy, dobrze ze chociaz po dogrywce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, SlaKB napisał: Organizacji Faktycznie. Lakers 100 lat temu mieli 92 zbiórki w meczu. Ale tak to nie widzę lepszego wyniku w historii drużyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Faktycznie. Lakers 100 lat temu mieli 92 zbiórki w meczu. Ale tak to nie widzę lepszego wyniku w historii drużyn. 76ers 90, Grizzlies 87, Raptors 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 4 minuty temu, SlaKB napisał: 76ers 90, Grizzlies 87, Raptors 85 Czyli jednym slowem gsw nic wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 @julekstep @Krzemo @SlaKB Ktoś coś z poranną simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 26 minut temu, kuba2419 napisał: @julekstep @Krzemo @SlaKB Ktoś coś z poranną simka? ja dziś nie bo się opierdalałem do tej pory a teraz życie mnie dorwało i muszę robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 6 minut temu, julekstep napisał: ja dziś nie bo się opierdalałem do tej pory a teraz życie mnie dorwało i muszę robić Właśnie widzę że się zabrałeś za robotę jak nawet ostatniego dealu nie skomentowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 6 minut temu, kuba2419 napisał: Właśnie widzę że się zabrałeś za robotę jak nawet ostatniego dealu nie skomentowales Dobry deal to co miał komentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Teraz, elwariato napisał: Dobry deal to co miał komentować To jak bardzo zostałeś poroniony w dupę przez kolegę ze spółdzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi