Qcin_69 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 10 godzin temu, elwariato napisał: Tam przyszlosc, przeszłość, zastanow sie Qcin co robisz tak pick bedzie w okolicach 10, nie rób nam tego juz nie mowiac ze ci szanse w loterii spadają to nie będzie loteryjny pick, zjebales całkowicie, było brać Ridnoura za mój pick i teraz byś dostawał oferty z 3 pickami za niego, to teraz ja jestem sprite, a Ty pragnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 simka za 20-30 min Dzień 76 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 104 - Pistons 129 play-by-play Rockets 116 - Lakers 109 play-by-play Cavaliers 83 - Pacers 105 play-by-play Bulls 123 - Trailblazers 86 play-by-play Clippers 112 - Nuggets 97 play-by-play Sonics 102 - Wizards 98 play-by-play Magic 111 - Celtics 130 play-by-play Kings 116 - Spurs 110 play-by-play Warriors 93 - Nets 75 play-by-play Knicks 101 - Hornets 130 play-by-play Heat 120 - 76ers 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: to nie będzie loteryjny pick, zjebales całkowicie, było brać Ridnoura za mój pick i teraz byś dostawał oferty z 3 pickami za niego, to teraz ja jestem sprite, a Ty pragnienie Oj bedzie będzie plus nachyl sie to ci spritea zapodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 simka za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 5 minut temu, julekstep napisał: simka za 5 min Weź już nie simuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Dzień 77 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 136 - Celtics 130 play-by-play Kings 92 - Rockets 124 play-by-play Timberwolves 126 - Suns 102 play-by-play Heat 95 - Wizards 84 play-by-play Cavaliers 119 - Magic 118 play-by-play Bucks 127 - Raptors 130 play-by-play Bulls 122 - Pacers 130 play-by-play Trailblazers 102 - Spurs 114 play-by-play Mavericks 97 - Nets 103 play-by-play Lakers 113 - Grizzlies 128 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Hedo Turkoglu (Mavs) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu W dniu 15.02.2022 o 21:06, SlaKB napisał: 13 lub 14, ale to Julek musi mnie poprawić ewentualnie jak w tym roku będzie PO to będzie 12 awans z rzędu ale co ważniejsze będzie to 15 sezon z rzędu z pozytywnym bilansem -> ostatni raz negatywny bilans (35-47) miałem w 2021 (rookie season Webbera ) #prawdziwakulturaorganizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 15 minut temu, julekstep napisał: Dzień 77 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 136 - Celtics 130 play-by-play Kings 92 - Rockets 124 play-by-play Timberwolves 126 - Suns 102 play-by-play Heat 95 - Wizards 84 play-by-play Cavaliers 119 - Magic 118 play-by-play Bucks 127 - Raptors 130 play-by-play Bulls 122 - Pacers 130 play-by-play Trailblazers 102 - Spurs 114 play-by-play Mavericks 97 - Nets 103 play-by-play Lakers 113 - Grizzlies 128 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Hedo Turkoglu (Mavs) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu jak w tym roku będzie PO to będzie 12 awans z rzędu ale co ważniejsze będzie to 15 sezon z rzędu z pozytywnym bilansem -> ostatni raz negatywny bilans (35-47) miałem w 2021 (rookie season Webbera ) #prawdziwakulturaorganizacji Czyli ja byłem rok wcześniej w PO bo to byłby mój 13 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 13 minut temu, julekstep napisał: Rookie season Webbera ) #prawdziwakulturaorganizacji Jak obok siebie zawrzec sprzeczne tezy, gdyby kultura byla to by goat cweb konczyl obecnie kariere w magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Teraz, SlaKB napisał: Czyli ja byłem rok wcześniej w PO bo to byłby mój 13 sezon 14ty w 2022 robiłeś ten najperfidniejszy tank w historii a od kiedy jest Iverek to już same PO... poza zeszłym rokiem -> i to jest sprawiedliwe, Pistons nie zasługują żeby być ponad Magic w takiej serii kultura organizacji! 1 minutę temu, elwariato napisał: Jak obok siebie zawrzec sprzeczne tezy, gdyby kultura byla to by goat cweb konczyl obecnie kariere w magic Magic mają taką kulturę że swojej największej gwieździe pozwolili odejść do innych contenderów i zdobyć 2 misie w innych ekipach co by na listach all-time mógł wyprzedzić nabijaczy statów z RS w stylu Iverka. Pozwalamy się swoim graczom realizować nawet w innych organizacjach -> to jest właśnie prawdziwa kultura organizacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: 14ty w 2022 robiłeś ten najperfidniejszy tank w historii a od kiedy jest Iverek to już same PO... poza zeszłym rokiem -> i to jest sprawiedliwe, Pistons nie zasługują żeby być ponad Magic w takiej serii kultura organizacji! Magic mają taką kulturę że swojej największej gwieździe pozwolili odejść do innych contenderów i zdobyć 2 misie w innych ekipach co by na listach all-time mógł wyprzedzić nabijaczy statów z RS w stylu Iverka. Pozwalamy się swoim graczom realizować nawet w innych organizacjach -> to jest właśnie prawdziwa kultura organizacji! Wiem ze z przekora wiec doceniam, reasumując Magic sa tak wspaniałomyślni, ze znajac swoją ułomnosc nie skazuje swoich gwiazdorow na kiszenie sie w ich szeregach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Iverson alltime to nawet bez misia jest top5 więc gdzie mi z tym Webberem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 (edytowane) 1 minutę temu, elwariato napisał: Wiem ze z przekora wiec doceniam, reasumując Magic sa tak wspaniałomyślni, ze znajac swoją ułomnosc nie skazuje swoich gwiazdorow na kiszenie sie w ich szeregach pozwalają odejść gwiazdorom do napakowanych ekip kiedy rozpoczynają przebudowę (nie ma się co oszukiwać -> tamta ekipa z Webberem by już nic nie ugrała a Wizards wtedy skompletowali mega fajną pakę 'na teraz') Edytowane 16 Lutego 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Tam wrocmy do rzeczywistosci ale Devinho mecz zapodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 3 godziny temu, julekstep napisał: pozwalają odejść gwiazdorom do napakowanych ekip kiedy rozpoczynają przebudowę (nie ma się co oszukiwać -> tamta ekipa z Webberem by już nic nie ugrała a Wizards wtedy skompletowali mega fajną pakę 'na teraz') Webber fajny chłopak na przyjemnym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 simka za 5 min Dzień 78 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 85 - Pistons 106 play-by-play Cavaliers 107 - Sonics 94 play-by-play Wizards 99 - Trailblazers 117 play-by-play Pacers 104 - Rockets 112 play-by-play Jazz 101 - Heat 111 play-by-play 76ers 73 - Nets 91 play-by-play Spurs 88 - Bucks 107 play-by-play Celtics 130 - Bulls 102 play-by-play Kings 119 - Magic 141 play-by-play Mavericks 107 - Hawks 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 simka za 5 min! Dzień 79 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 111 - Warriors 108 play-by-play Hornets 111 - Timberwolves 115 play-by-play 76ers 95 - Hawks 111 play-by-play Nets 91 - Mavericks 112 play-by-play Wizards 89 - Lakers 119 play-by-play Pacers 103 - Raptors 118 play-by-play Heat 98 - Cavaliers 119 play-by-play Trailblazers 119 - Nuggets 93 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Wrzucisz @julekstep do excela obecne składy? Jak biorę output to mi się arkusz nie pojawia z gierki. Może być bez rankingu. Samo zestawienie z atrybutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 3 godziny temu, MarcusCamby napisał: Wrzucisz @julekstep do excela obecne składy? Jak biorę output to mi się arkusz nie pojawia z gierki. Może być bez rankingu. Samo zestawienie z atrybutami. na kompie korzystasz? każdą csvkę możesz do excela wrzucić - a te wrzucam przy każdych zmianach kadrowych (ostatnia to 2036_27 bodajże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 @julekstep simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: @julekstep simka? tak, za 5 min Dzień 80 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 73 - Rockets 121 play-by-play Pistons 104 - Warriors 96 play-by-play Bulls 102 - Kings 125 play-by-play Nets 106 - Clippers 94 play-by-play Hawks 109 - Bucks 105 play-by-play Lakers 121 - Heat 101 play-by-play Trailblazers 83 - Hornets 101 play-by-play Nuggets 99 - 76ers 93 play-by-play Magic 110 - Pacers 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Grant Hill (Heat) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Gratulacje dla gracza miesiąca Derricka Rose! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi