julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: @julekstep może jakaś poranną simka? nie mam dostepu do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 2 minuty temu, julekstep napisał: nie mam dostepu do kompa Może @Krzemo lub @SlaKB mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Moze dam rade okolo 15.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Dzień 18 (na pierwszym miejscu goscie) Nuggets 108 - Jazz 127 play-by-play Clippers 86 - Grizzlies 113 play-by-play Warriors 136 - Wizards 113 play-by-play Pistons 118 - Nets 106 play-by-play Timberwolves 117 - Suns 130 play-by-play Pacers 126 - Hawks 108 play-by-play Sonics 116 - Rockets 118 play-by-play Bucks 114 - Lakers 104 play-by-play Hornets 112 - Knicks 102 play-by-play Bulls 120 - 76ers 127 play-by-play Raptors 115 - Heat 94 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: desagna diop - twolves - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 za 7 min simka Dzień 19 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 93 - Cavaliers 86 play-by-play Knicks 105 - Mavericks 121 play-by-play Pistons 109 - Wizards 110 play-by-play Bulls 118 - Raptors 143 play-by-play Warriors 113 - Hawks 110 play-by-play Rockets 114 - Grizzlies 97 play-by-play Lakers 119 - Jazz 116 play-by-play Spurs 142 - Kings 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Val wykonał dzisiaj 19 osobistych - Carlos nie dał rady czysto powstrzymać Litwina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 w końcu k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 wow Rondo o jeden steal od quadruple double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Godzinę temu, julekstep napisał: wow Rondo o jeden steal od quadruple double goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 simka za 5 min! Dzień 20 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 91 - Spurs 104 play-by-play Knicks 89 - Nuggets 93 play-by-play Grizzlies 110 - Raptors 109 play-by-play 76ers 128 - Hawks 121 play-by-play Celtics 127 - Magic 124 play-by-play Bulls 129 - Cavaliers 111 play-by-play Clippers 110 - Trailblazers 112 play-by-play Suns 106 - Wizards 101 play-by-play Nets 102 - Pacers 111 play-by-play Bucks 107 - Kings 114 play-by-play Sonics 84 - Jazz 121 play-by-play Rockets 111 - Heat 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Robin Lopez (Rockets) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ten sezon dla Dumnych SuperSonics to są chyba jakieś jaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 30 minut temu, Alonzo napisał: Ten sezon dla Dumnych SuperSonics to są chyba jakieś jaja.. Nie tylko Ty masz słaby początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) 54 minuty temu, kuba2419 napisał: Nie tylko Ty masz słaby początek Ty ze mną wygrałeś wczoraj jbc Lopez spadł mi dziś za 6 fauli po 19min. - ktoś u nas ostatnio dziwił się, że chyba pierwszy raz coś takiego widział u siebie.. Zapraszamy na mecze Dumnych Seattle - u nas spadanie za 6 fauli po 19min. to chleb powszechni.. Do tego McGrady zagrał taką samą ch#&nie jak w g7 w II rundzie gdzie z Tobą odpadałem DeRozan career high 7 strat, a Dragic seasson low 3 asysty.. jest fajnie naprawdę.. Nie kłamię Edytowane 17 Stycznia 2022 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 (edytowane) Julek to w tym sezonie miałeś zawojowac ligę czy w nastepnym? Serio pytam bo nie pamiętam ... choc dla zasady miesza mi sie nawet ktory gramy Ps Hughes to jakiegos gracza tygodnia powinien zgarnąć po tym co ostatnio gra Edytowane 17 Stycznia 2022 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 7 minut temu, elwariato napisał: Julek to w tym sezonie miałeś zawojowac ligę czy w nastepnym? Serio pytam bo nie pamiętam ... choc dla zasady miesza mi sie nawet ktory gramy w sezonie ze zdrowym Gayem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 10 minut temu, Alonzo napisał: Ty ze mną wygrałeś wczoraj jbc Lopez spadł mi dziś za 6 fauli po 19min. - ktoś u nas ostatnio dziwił się, że chyba pierwszy raz coś takiego widział u siebie.. Zapraszamy na mecze Dumnych Seattle - u nas spadanie za 6 fauli po 19min. to chleb powszechni.. Do tego McGrady zagrał taką samą ch#&nie jak w g7 w II rundzie gdzie z Tobą odpadałem DeRozan career high 7 strat, a Dragic seasson low 3 asysty.. jest fajnie naprawdę.. Nie kłamię Ale nasz pierwszy mecz w sezonie wygraliście więc na razie jest 1-1. Wczoraj wygrałem z wami a dzis przegrałem z Heat...kiedy już myślałem że powoli wracamy na właściwe tory to jeszcze wypada ROLO na 6 dni czyli 2xGrizzlies, Wizzards i Jazz ale dobrze że jest jeszcze Dirk i Camby którego deal na ostatniej prostej się lekko przeciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zarząd Heat kolejny raz przeprasza za uraz gracza drużyny przeciwnej. Przypominam komunikat aby wystawiać rezerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Teraz, ignazz napisał: Zarząd Heat kolejny raz przeprasza za uraz gracza drużyny przeciwnej. Przypominam komunikat aby wystawiać rezerwy. Wziął byś się w garść bo przydało by mi się aby Twój pick był 21+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 A to jest jakaś protekcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 1 minutę temu, ignazz napisał: A to jest jakaś protekcja? No tak. Sprzedałem go do Nuggets 1-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi