Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 9 godzin temu, MarcusCamby napisał: Gdyby w NBA wprowadzić tak jak w tenisie nagrodę "Comeback player of the year" to z miejsca dostałby ją Jeff McInnis z Sacramento Kings. 35 letni gracz na poziomie backupa, a gra jak all-star. True nigga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 simka za 10 min! Dzień 14 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 123 - Heat 111 play-by-play Nets 120 - Hawks 109 play-by-play Warriors 110 - Hornets 119 play-by-play Spurs 120 - Grizzlies 118 play-by-play Raptors 110 - Sonics 108 play-by-play Mavericks 102 - Trailblazers 78 play-by-play Bulls 117 - Wizards 109 play-by-play Suns 82 - Knicks 81 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Josh 1/22 FG, to nie jest jakiś nowy rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 15 minut temu, Roger napisał: Josh 1/22 FG, to nie jest jakiś nowy rekord nie wiem ale przegrac blowoutem w meczu gdzie najlepszy gracz przeciwnika robi 1/22 to duza sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 godzinę temu, julekstep napisał: nie wiem ale przegrac blowoutem w meczu gdzie najlepszy gracz przeciwnika robi 1/22 to duza sztuka Bosze ze ten pick Qcina ma ta protekcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 W dniu 12.01.2022 o 14:10, kolader napisał: Jak bedziesz jeszcze robil jakies simki to zerknalbys jak sobie Barnes radzi? Simowalem 3x. 2x po 4 sezonach ~15/5/2. 1x niewypał - najwięcej rzucał ok 9ppg Zawsze słaba obrona - max B. W dniu 12.01.2022 o 14:20, kuba2419 napisał: To ja poproszę o raport Aminu jak można Tu niestety zawsze był słaby. Dostawał max 4mln/sezon i nie wskoczył w żadnej statystyce na dwucyfrówkę. Nawet w ppg. Ovr fajny ale statystyki dziwnie rozłożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 za 5 min simka Dzień 15 (na pierwszym miejscu goscie) Sonics 124 - Pistons 126 play-by-play Pacers 94 - Raptors 114 play-by-play Cavaliers 103 - Celtics 113 play-by-play Spurs 111 - Wizards 110 play-by-play Timberwolves 109 - Lakers 130 play-by-play Bucks 107 - Hornets 110 play-by-play Trailblazers 88 - Suns 89 play-by-play Hawks 110 - Nets 116 play-by-play 76ers 124 - Rockets 116 play-by-play Knicks 107 - Clippers 105 play-by-play Heat 105 - Jazz 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: jason richardson - sonics - 8 days vin baker - suns - 9 days brandon roy - nets - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 ej Krzemo, ale nie zmieniles mi taktyki... niesportowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Gasol napierdala jak dziki osioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 ... my bad, chyba caly czas jestem w szoku, ze spuscil mi becki Tony Parker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 no to Sonics 4ty mecz na styku w plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 6 minut temu, eMeS napisał: ... my bad, chyba caly czas jestem w szoku, ze spuscil mi becki Tony Parker Ma bardzo fajne staty ofensywne, idealny combo G do 2nd unitu. Do dupy w obronie, ale nie można mieć wszystkiego. Przez ostatnie 2 sezony dziwnie zapomniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 7 minut temu, julekstep napisał: no to Sonics 4ty mecz na styku w plecy Rockets wcale nie lepsze xD Na razie prawie poziom Nuggets xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 11 minut temu, julekstep napisał: no to Sonics 4ty mecz na styku w plecy Zwykle prawdopodobieństwo powinno mi dać gdzieś W, a ja od tej rzezi w której straciłem Lopeza i McGradyego.. teraz jeszcze JRicha.. To jakiś koszmar to co się odjaniepawla na początku sezonu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Zwykle prawdopodobieństwo powinno mi dać gdzieś W, a ja od tej rzezi w której straciłem Lopeza i McGradyego.. teraz jeszcze JRicha.. To jakiś koszmar to co się odjaniepawla na początku sezonu.. no możesz przybić sobie piątkę z Rockets i Blazers xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Giannis to nasze brakujące ogniwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 11 minut temu, Qcin_69 napisał: Giannis to nasze brakujące ogniwo Pamiętaj tankowanie to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 13 minut temu, elwariato napisał: Pamiętaj tankowanie to zło Julek mnie dał w top3 Zachodu to jak pocałunek dementora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Julek mnie dał w top3 Zachodu to jak pocałunek dementora łap na pocieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 ptb przypominają rosterem sonics sprzed 2 sezonów, tylko jeszcze biedniej na obwodzie. PO z tego nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi