Pablo81 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 @julekstep @SlaKB @Krzemo Fajnie jakby można wrzucić sejwa na stronkę dla wszystkich. Bo w tej chwili komisja ma lekką przewagę. Żaden śmiertelnik nie spędzi x czasu na wklepywaniu taktyk, a Wy macie gotowca. @MarcusCamby @Ice23 @eMeS @Braveheart22 A jak Wy simujecie? Na domyślnych taktykach rywali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: @julekstep @SlaKB @Krzemo Fajnie jakby można wrzucić sejwa na stronkę dla wszystkich. Bo w tej chwili komisja ma lekką przewagę. Żaden śmiertelnik nie spędzi x czasu na wklepywaniu taktyk, a Wy macie gotowca. @MarcusCamby @Ice23 @eMeS @Braveheart22 A jak Wy simujecie? Na domyślnych taktykach rywali? Ja w poprzednich sezonach bawiłem się w ustawianie rzeczywistych taktyk, w tym na razie mi się nie chciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep @SlaKB @Krzemo Fajnie jakby można wrzucić sejwa na stronkę dla wszystkich. Bo w tej chwili komisja ma lekką przewagę. Żaden śmiertelnik nie spędzi x czasu na wklepywaniu taktyk, a Wy macie gotowca. @MarcusCamby @Ice23 @eMeS @Braveheart22 A jak Wy simujecie? Na domyślnych taktykach rywali? No ja tam wklepywalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Żaden śmiertelnik nie spędzi x czasu na wklepywaniu taktyk, a Wy macie gotowca. Jakoś na początku sezonu wklepujemy... i pewnie nie tylko my. Jak nie byłem komiszem, to też sobie wklepywałem. Save nie był nigdy udostępniany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Teraz, eMeS napisał: No ja tam wklepywalem O matko... Mi już się nudzi jak multiple idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 za 15 m simka Dzień 9 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 120 - Knicks 116 play-by-play Spurs 97 - Lakers 115 play-by-play Nets 106 - Grizzlies 108 play-by-play Pacers 87 - Wizards 100 play-by-play Warriors 85 - Cavaliers 124 play-by-play Nuggets 96 - Kings 115 play-by-play Sonics 101 - Bulls 127 play-by-play Bucks 104 - Magic 108 play-by-play Celtics 107 - Trailblazers 119 play-by-play Raptors 127 - Pistons 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: paul millsap - ptb - 9 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zemsta Billupsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Z wizz jak w zeszlym rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 @julekstep @Krzemo @SlaKB robi któryś poranną simke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 simka za 15 min Dzień 10 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 120 - Lakers 112 play-by-play Bucks 103 - Warriors 119 play-by-play Nuggets 80 - Celtics 119 play-by-play Trailblazers 95 - Wizards 71 play-by-play Sonics 114 - Grizzlies 134 play-by-play Hawks 81 - Mavericks 97 play-by-play Rockets 114 - Suns 118 play-by-play 76ers 127 - Kings 117 play-by-play Raptors 121 - Knicks 125 play-by-play Jazz 124 - Hornets 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kendrick Perkins (Raptors) - 4 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Graty Suns. Jak na razie Rockets idą po top pick....! dla Wizzards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) 28,5/5/10/2 pod nieobecność Gaya (ale dalej grając jako druga opcja) i zasłużona - druga w karierze - nagroda gracza tygodnia jak znajdujesz Wielkiego Rose'a @Pablo81 ? Edytowane 12 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Tony przepraszam za to że kisiłem Cię na ławce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 JJ Redick 48pkt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 9 minut temu, julekstep napisał: 28,5/5/10/2 pod nieobecność Gaya (ale dalej grając jako druga opcja) i zasłużona - druga w karierze - nagroda gracza tygodnia jak znajdujesz Wielkiego Rose'a @Pablo81 ? Nie szukałem szczerze mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Nie szukałem szczerze mówiąc. meh, myślałem że jako jego największy komentator jednak trochę poszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ale small ball u nas kwitnie - w tegorocznym allstar game na sg na wschodzie zapewne zagraja westbrook i iverek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 2 minuty temu, eMeS napisał: Ale small ball u nas kwitnie - w tegorocznym allstar game na sg na wschodzie zapewne zagraja westbrook i iverek trochę kiepski timing tego posta patrząc na to jak dziś zagrał Kobe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: meh, myślałem że jako jego największy komentator jednak trochę poszukasz No pociesz się trochę A gdzie były Twoje komenty były, jak Blejk odbierał te nagrodę? Btw w multi season simkach Blejk ma zawsze mnóstwo występów w ASG i nominacji do All-Teamów, a Kemba zawsze dostaje maxa i ma defa na A+. Ba w dwóch simkach nawet Fournier grał w ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: No pociesz się trochę A gdzie były Twoje komenty były, jak Blejk odbierał te nagrodę? 1 player of the week to i z przypadku można dostać Teraz, Pablo81 napisał: Ba w dwóch simkach nawet Fournier grał w ASG. no Fournier to mój sleeper tego draftu -> w większości simek był średniakiem/solidniakiem...ale jak w niektórych odpalił to baaardzo konkretnie (30+ ppg scorer) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi