julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 simka za 10 min! Dzień 5 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 108 - Pacers 118 play-by-play Sonics 107 - Warriors 112 play-by-play Bulls 111 - Hawks 132 play-by-play Kings 127 - Suns 110 play-by-play Grizzlies 90 - Hornets 115 play-by-play Lakers 127 - Nets 103 play-by-play Celtics 98 - Rockets 95 play-by-play Bucks 112 - Clippers 93 play-by-play Heat 112 - Magic 97 play-by-play 76ers 134 - Spurs 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Ridnour 4/27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Idziemy po Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 25 minut temu, kolader napisał: Idziemy po Giannisa Masz sporą konkurencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Tak się dziwiłem czemu Jefferson nie mając problemu z faulami zagrał tylko 20 minut, a tu widzę, że na 4 kwartę właściwie nie wyszedł, bo w pierwszej minucie czwartej kwarty prowadziłem 31 punktami i potem już grały rezerwy. No szacun dla trenera, bo czasem to nawet przy +20 potrafi grać starterami. Początek mocny. 4-0 i właściwie w każdym meczu pełna dominacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Killer Killer serio pokłoncie się wielkiemu grajkowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Derby Florydy part 1 wzięte z buta Dla takich chwil zdejmuje dresy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 @julekstep dawaj na diskorda jak masz chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: @julekstep dawaj na diskorda jak masz chwilę na razie nie mam może za godzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 1 godzinę temu, julekstep napisał: na razie nie mam może za godzinkę I jak? Do 14.15 mogę patrzeć jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 simka za 10 min! Dzień 6 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 97 - Bulls 106 play-by-play Heat 98 - Sonics 109 play-by-play Raptors 129 - Magic 122 play-by-play Grizzlies 95 - Warriors 104 play-by-play Spurs 117 - Kings 146 play-by-play Bucks 119 - 76ers 126 play-by-play Jazz 117 - Nuggets 95 play-by-play Trailblazers 103 - Nets 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Tracy McGrady (Sonics) - 7 Brook Lopez (Sonics) - 12 Andrei Kirilenko (Raptors) - 7 Gilbert Arenas (Raptors) - 9 Kyle Lowry (Nets) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 30 minut temu, julekstep napisał: Aktualnie kontuzjowani: Tracy McGrady (Sonics) - 7 Brook Lopez (Sonics) - 12 wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Tak coś czułem Julek, że moich skontuzjujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 6 minut temu, Sylvinho. napisał: Tak coś czułem Julek, że moich skontuzjujesz... są świadkowie 9 minut temu, Alonzo napisał: wtf? Heat to drużyna znana z faulowania xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 10 minut temu, julekstep napisał: Heat to drużyna znana z faulowania xD ..ale Ignazz nie ma żadnych jugolskich ogórów w składzie ;] Cóż.. otwierają się minuty dla Markiffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Ja gram emerytami aby wam zbytnio nie przeszkadzać w zabawie. Tylko przypomne ze wziąłem zespół z najniższym WR i bez pickow na dwa następne lata a tłukę się ile mogę. Ale czasu nie oszukasz i dostaje co rok minus 40 w campach a i tak dalej walczę. Za rok Hill albo kończy karierę albo będzie pierwszym graczem z ujemnym potencjałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Godzinę temu, Alonzo napisał: wtf? spokojnie , przyszły mecz masz z Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: spokojnie , przyszły mecz masz z Knicks Też jestem dobrej myśli, ale Julek mi wykasował za jednym zamachem 2 z 3 najlepszych graczy I jeszcze do tego Bynum spadł za faule grając tylko 19min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 47 minut temu, ignazz napisał: Ja gram emerytami aby wam zbytnio nie przeszkadzać w zabawie. Tylko przypomne ze wziąłem zespół z najniższym WR i bez pickow na dwa następne lata a tłukę się ile mogę. Ale czasu nie oszukasz i dostaje co rok minus 40 w campach a i tak dalej walczę. Za rok Hill albo kończy karierę albo będzie pierwszym graczem z ujemnym potencjałem. Za rok wchodzisz z prawie całym wolnym cap space, więc teamy ze swoimi graczami na FA mają czego się bać. Takiej ilości gotówki jak za rok to dawno nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 @Alonzo pojedynek odroczony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi