zawadz Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 To jeszcze ja poproszę o dane pozwalające na dołączenie do ligi zawadz_team Wybaczcie zwłokę, dopiero z wakacji wróciłem:) Co do draftu - wieczorne (nocne?) godziny są idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Otóz wyświetla mi sie komunikat że liga jest pełna. Czyżby za duzo osób sie zarestrowało? A moze ktoś kogo tam być nie powinno zajął mi miejsce. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figrin Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Otóz wyświetla mi sie komunikat że liga jest pełna. Czyżby za duzo osób sie zarestrowało? A moze ktoś kogo tam być nie powinno zajął mi miejsce. pozdrawiamnom rzeczywiście teraz tak patrze, to jest już 10 zespołow. Czyli ktoś jest, kogo nie powinno skoro gimmie'ego jeszcze nie ma... Może niech każdy napisze nazwę swojego zespołu, i autor pierwszego posta obok nicku niech napisze nazwe zepsołu? TO powinno ułatwic nie tylko tą sprawę, ale również w przyszłości różne sytuacje ;] Jak by co moja drużyna nazwya się Katarzynka Toruń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 ja to yelou Luckys ale dzieje się tak, ponieważ w zeszłym roku w lidze było 10 zespołów - w tym jest 12 sądzę, że komisarz czyli Borys musi po prostu zmienić maksymalną ilość drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Figrin Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 ja to yelou Luckys ale dzieje się tak, ponieważ w zeszłym roku w lidze było 10 zespołów - w tym jest 12 sądzę, że komisarz czyli Borys musi po prostu zmienić maksymalną ilość drużyn faktycznie ;] spojrzalem tylko na pierwszy post... a dalej jest napisana nowa lista z 12 osobami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 To jeszcze ja poproszę o dane pozwalające na dołączenie do ligi zawadz_team Wybaczcie zwłokę, dopiero z wakacji wróciłem:) Co do draftu - wieczorne (nocne?) godziny są idealne. Zaraz przeciez ty juz jestes w lidze, druzyna "zawadz_team". Chyba,ze ktos podal juz ci namiary na lige. PRzed chwila powiekszylem lige do 12 druzyn, wiec mozecie sie dodac. Prosilbym osoby, ktore maja dziwne nicki na yahoo o napisanie tutaj ich nazwy zespolu, albo dodanie w nazwie na yahoo swojego nicku z forum, bo jest kilka zespolow, ktore nijak nie idzie skumac, kto jest kim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 FBL #5: Wróbel - Wróbel Shun Puu Kan[/*:m:tycv8hrg] hesu[/*:m:tycv8hrg] Figrin - Katarzynka Toruń[/*:m:tycv8hrg] JaBoOl - Jeszcze nie ma[/*:m:tycv8hrg] gimmie - Gimmie'sie[/*:m:tycv8hrg] Borys - Borys Invasions[/*:m:tycv8hrg] karl malone - karl-malone-team[/*:m:tycv8hrg] zawadz - zawadz_team[/*:m:tycv8hrg] KaBe - Chorwackie Skowronki[/*:m:tycv8hrg] szymcio - szymcie[/*:m:tycv8hrg] yelou - yelou Luckys[/*:m:tycv8hrg] rowen - Gate 7[/*:m:tycv8hrg] To są wszystkie teamy w lidze, nie ma więc jeszcze tylko hesu p.s. ja wysłałem zawadzowi na PM dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Rozumiem,ze wszyscy juz sa w lidze? CO do draftu, to proponuje 14 sroda o 19:00 Co wy na to? Srodek tygodnia to mysle,ze lepsze rozwiazanie niz piatek, czy weekend, kiedy jednak sa rozne plany, a 19 to zazwyczaj jest po pracy, kiedy czlowiek zmarnowany siedzi w domu i nigdzie nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 mi pasuje w sumie każdy dzień (w tygodniu) wieczorem...poza środą, w którą to zajęcia na uczelni koncze dopiero przed 21...tak wiec w miare mozliwosci prosilbym o zmiane terminu, ale jesli reszcie bedzie pasowalo- trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadz Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Ja sugerowałbym późniejszą godzinę - około 21. Istnieje wtedy większe prawdopodobieństwo, że wszyscy będziemy już wolni od codziennych obowiązków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 jeżeli o mnie chodzi, to jakikolwiek termin wybierzecie i poinformujecie o tym odpowiednio wczesniej - to mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Wtorek 13 pazdziernika, godz. 21:00 Co wy na to? P.S. Jesli kogos brakuje w lidze lub cos jest nie tak, to czekam na PM na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 13 paź Wtorek 21:00 mi pasuje, 14paź środa, po 21:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 jeżeli skład taki pozostanie (po jednym na każdej pozycji i 3 utilów) i wyrobimy się w pół godziny to mi też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowen Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nikt nie napisal,ze mu nie pasuje, wiec wprowadzam: Data draftu: 13 pazdziernika (Wtorek), godz. 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nie wiem wkoncu jak to jest, jest 11 druzyn a chyba powinno byc 12, czy ktos sie jeszcze nie zarejestrowal? Ja nie bede dochodzic, kto jest kto, kazdy powinien pilnowac sie, wiec jak cos to prosze o info przed draftem. EDIT: 1. Wróbel = Wróbel Shun Puu Kan 2. hesu 3. Figrin 4. JaBoOl = Jeszcze nie ma 5. Gimmie= Gimmie'sie 6. Borys = Borys Invasions 7. karl malone = karl-malone-team 8. zawadz = zawadz_team 9. KaBe 10. Szymcio - Szymcie 11. yelou = yelou Luckys 12. rowen To sa ludzie, ktorzy powinni byc w lidze, po = napisalem nazwe druzyny, ktore jakos dalo rade domyslec sie kto jest kim. Reszte prosilbym o zrobienie jakiejs nazwy, zebysmy mogli latwo sie rozpoznawac. Bo nick na yahoo jest zupelnie inny, nazwa druzyny zupelnie inna i nazwa na forum zupelnie inna. Jak wyzej pisalem, kogos brakuje czekam na pm do poniedzialku, potem nic mnie nie obchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 FBL #5: Wróbel - Wróbel Shun Puu Kan[/*:m:26fd6nbt] hesu[/*:m:26fd6nbt] Figrin - Katarzynka Toruń[/*:m:26fd6nbt] JaBoOl - Jeszcze nie ma[/*:m:26fd6nbt] gimmie - Gimmie'sie[/*:m:26fd6nbt] Borys - Borys Invasions[/*:m:26fd6nbt] karl malone - karl-malone-team[/*:m:26fd6nbt] zawadz - zawadz_team[/*:m:26fd6nbt] KaBe - Chorwackie Skowronki[/*:m:26fd6nbt] szymcio - szymcie[/*:m:26fd6nbt] yelou - yelou Luckys[/*:m:26fd6nbt] rowen - Gate 7[/*:m:26fd6nbt] to jest cała liga, nie ma tylko hesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 n to mamy nieobecnego, ktos wie co sie z nim dzieje? Napewno czekac na niego nie bedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi