cieglo Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Zrobione. Enjoy. Co do nazw drużyn - ja na swoim forum wykorzystałem tzw. custom profile fields. To standard w phpbb3, pasuje jak ulał i jak dyskutujesz to wiesz z kim (widać w profilu). Wystarczy poprosić admina by dodał to pole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowen Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Ja figuruje jako bartekbiesiacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 moge jakies zaproszenie prosic, czy cos ? moj nick na yahoo kabe_76er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Zaproszenia wyslane, tylko robie to pierwszy raz i nie jestem pewien,czy wszystko dobrze zrobilem potwierdzcie prosze na forum Co do nazw to mi nie chodzilo, ze na forum chcialbym wiedziec, czy jak z kims dyskutuje jaki on ma nick na Fantasy Yahoo, tylko odwrotnie, jak laze po yahoo, a bede napewno sporo, to fajnie odrazu widziec, kto jest kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ja nie dostałem, ale to przeze mnie, bo źle wcześniej podałem swój nick. Prawidłowy to: karl-malone-team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 hej Borysie ja nie dostałęm na pm żadnych zaproszeń etc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja tez nic nie mam. Nie wiem Borys, jak to wysyłałes, ale wystarczy na PM podac league ID i league pass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja też nic nie mam - Borys po prostu wyślij ID league i hasło na PM, tak jak mówił KaBe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 podisuje się pod postami kolegów wyżej, proszę o pm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ok kazdy kto tu napisal, ze potrzebuje zaproszenia powinien miec juz na PM wiaodmosc z danymi i haslem ligi, jak ktos jeszcze potrzebuje... to piszcie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 wszystko gra, i'm in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ja też już jestem, czekamy na wszystkich co do Draftu - jak Wam pasuje? mi termin, który jest ustalony odpowiada, tylko, że godzina w tył - na 20 a składy takie jak są - po jednym na każdej pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 mi tez pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 mi generalnie tez kazdy termin pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mi pasuje kazdy do 21 pazdziernika, jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Nie dostałem PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 a co byście powiedzieli na przyszły piątek tj jutro? o 20:30? EDIT: nie wszyscy jeszcze doszli, brakuje trójki, mam nadzieję, że do jutra dojdą a jak Wam nie pasuje jutro to można w sobotę, albo w piątek za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Ja jutro o 20:30 nie moge bo mam trening Aikido od 19:00 do 22:00 .. Może sobota ? albo niedziela ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Sobota i niedziela dla mnie odpadają. Mi pasuje każdy od 8 do 21 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowen Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi