julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Suma scoringu: Kemba - 210 IT - 232 Def skills (PostD + PerD + DD + steal) Kemba - 263 IT - 164 Tak więc raczej ciężko będzie IT dorównać Kembie. I jeszcze ten passing po co PostD dajesz, które jest totalnie zbędne u rozgrywajka? (czyżby dlatego że jest tam duża przepaść na korzyść Kemby? ) i czemu piszesz o passingu a nie wspominasz o handlingu (gdzie jest jeszcze większa różnica na korzyść IT )? klasyczna pablowa analiza Edytowane 4 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Suma scoringu: Kemba - 210 IT - 232 Def skills (PostD + PerD + DD + steal) Kemba - 263 IT - 164 Tak więc raczej ciężko będzie IT dorównać Kembie. I jeszcze ten passing Ale też handling +18 IT względem Kemby. No i mam cichą nadzieję, że jumping jakoś sprzyja scoringowi, a tu też +15 IT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgadzam się z Pablo. Thomas leszcz. Pora sprzedawać przyjacielu @Braveheart22 póki jest coś warty. Moja oferta ciągle aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Ale też handling +18 IT względem Kemby. No i mam cichą nadzieję, że jumping jakoś sprzyja scoringowi, a tu też +15 IT jumping poprawia inside scoring i zbiórkę (generalnie to chyba najważniejszy skill z tych 'fizycznych' - a na pewno najłatwiej 'mierzalny') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz, julekstep napisał: po co PostD dajesz, które jest totalnie zbędne u rozgrywajka? (czyżby dlatego że jest tam duża przepaść na korzyść Kemby? ) Bez PostD jest: KW - 213 IT - 150. Dalej przepaść Wg @julekstep Kemba też dużo lepszy 35. miejsce w rankingu PG. IT 56. 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Zgadzam się z Pablo. Thomas leszcz. Pora sprzedawać przyjacielu @Braveheart22 póki jest coś warty. Moja oferta ciągle aktualna. Calderon bis Tylko bez podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Zgadzam się z Pablo. Thomas leszcz. Pora sprzedawać przyjacielu @Braveheart22 póki jest coś warty. Moja oferta ciągle aktualna. Myślałem oczywiście, ale ja jestem w mega trudnej sytuacji. 12 zawodników w składzie, payroll pełny. Ciężko tu o jakieś poważne ruchy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Wg @julekstep Kemba też dużo lepszy 35. miejsce w rankingu PG. IT 56. Znów mylisz mój ranking z moim zdaniem. Tak - Kemba jest trochę lepszy od IT (overallowo sporo, ale różnice w scoringu są warte więcej niż te w D), ale Kemba to właśnie tier IT a nie tier Walla/Irvinga, więc Twoje pisanie o tercecie Kemba/Irving/Wall to jeszcze większa bzdurka niż Brave piszący że IT będzie lepszy od Kemby. * wiadomo to wszystko jest o grajkach z górą potencjału, więc w przyszłości tam się 'wszystko' jeszcze może zdarzyć (dopisek na wypadek jakby Pablo po kolejnych dwóch mega campach Kemby coś chciał cytować xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: Znów mylisz mój ranking z moim zdaniem. Tak - Kemba jest trochę lepszy od IT (overallowo sporo, ale różnice w scoringu są warte więcej niż te w D), ale Kemba to właśnie tier IT a nie tier Walla/Irvinga, więc Twoje pisanie o tercecie Kemba/Irving/Wall to jeszcze większa bzdurka niż Brave piszący że IT będzie lepszy od Kemby. * wiadomo to wszystko jest o grajkach z górą potencjału, więc w przyszłości tam się 'wszystko' jeszcze może zdarzyć (dopisek na wypadek jakby Pablo po kolejnych dwóch mega campach Kemby coś chciał cytować xD) Nie manipuluj, to nie polityka. Zapomniałeś dodać, że Kemba ma 81 potencjału, Kyrie 73. Ot taki detal, że Walker ma jedne campy zapasu. Następna bzdurka to stwierdzenie, że ranking nie pokrywa się że zdaniem /opinią. To dlaczego PowerRanking był dokładnym odzwierciedleniem rankingu excelowego? @julekstep Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) 6 minut temu, Pablo81 napisał: To dlaczego PowerRanking był dokładnym odzwierciedleniem rankingu excelowego? power rankingu jeszcze nie było afaik a nawet w prezentacji grajków (która z założenia miała iść z rankingu akurat) były zmiany tam gdzie to aż za bardzo zgrzytało (chociażby Rondo <-> Curry) 6 minut temu, Pablo81 napisał: Nie manipuluj xD przyganiał.... Edytowane 4 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: power rankingu jeszcze nie było afaik Teraz Kyrie jest oczywiście lepszy, ale campy z potencjałem >80 to statystycznie ok +20-30 wzrost ovr i profilowanie skilla. Więc nie można pisać, że Walker i Irving to inne tiery. Wall chyba jednak tier wyzej. Kyrie absolutnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 fajnie na mój tekst 'power rankingu jeszcze nie było afaik' wrzuciłeś post gdzie w pierwszym zdaniu piszę 'Ranking drużyn po waiverach' dafuck 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Teraz Kyrie jest oczywiście lepszy, ale campy z potencjałem >80 to statystycznie ok +20-30 wzrost ovr i profilowanie skilla. Więc nie można pisać, że Walker i Irving to inne tiery. Wall chyba jednak tier wyzej. Kyrie absolutnie nie. aha a Blejk to tier Josha - wiemy, znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 7 minut temu, julekstep napisał: fajnie na mój tekst 'power rankingu jeszcze nie było afaik' wrzuciłeś post gdzie w pierwszym zdaniu piszę 'Ranking drużyn po waiverach' dafuck aha a Blejk to tier Josha - wiemy, znamy Kto zna? Kto tak twierdzi? Jak podasz cytat, to ładnie przyznam Tobie rację i obejdzie się bez wstydu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) BRAKI W SKŁADACH: Mavericks ( @Roger) - 4 poza tym reszta ekip jest kompletna, więc jak wszystko się dobrze poukłada to w pt/sb wieczór można ruszyć z sezonem - zobaczymy jak będzie szło z ustawianiem składów (za 10 min zupdejtuję bazę) aha - standardowo, jak macie jakichś emerytów w taktyce to dawajcie znać informacyjnie - co do C's to jest dziwna sytuacja bo Cichy się pojawił, potwierdził chęć i tyle go widzieli. To bardzo zasłużona dla simki osoba, więc ja osobiście bym do końca stycznia poczekał i ew. wtedy szukał innego GMa - @Krzemo jbc dasz radę ich poprowadzić póki co? Edytowane 4 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Spurs gotowi do sezonu! Proszę o wywalnie Prigioniego z taktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 36 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs gotowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 40 minut temu, Pablo81 napisał: Spurs gotowi do sezonu! Proszę o wywalnie Prigioniego z taktyki. Fajnie się ta pierwsza kolejka zapowiada. Nets vs Raptors, Hornets vs Rockets, Spurs vs Sonics, 76 vs Pistons Warriors vs Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 10 godzin temu, julekstep napisał: BRAKI W SKŁADACH: Mavericks ( @Roger) - 4 poza tym reszta ekip jest kompletna, więc jak wszystko się dobrze poukłada to w pt/sb wieczór można ruszyć z sezonem - zobaczymy jak będzie szło z ustawianiem składów (za 10 min zupdejtuję bazę) aha - standardowo, jak macie jakichś emerytów w taktyce to dawajcie znać informacyjnie - co do C's to jest dziwna sytuacja bo Cichy się pojawił, potwierdził chęć i tyle go widzieli. To bardzo zasłużona dla simki osoba, więc ja osobiście bym do końca stycznia poczekał i ew. wtedy szukał innego GMa - @Krzemo jbc dasz radę ich poprowadzić póki co? W Kings jest Kenyon Martin, który nie jest mi za bardzo potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @julekstep @Krzemo @SlaKB Można odsłonić zakładkę z taktykami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 21 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep @Krzemo @SlaKB Można odsłonić zakładkę z taktykami? najpierw niech Julek przeprowadzi blockbustera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: najpierw niech Julek przeprowadzi blockbustera Wtedy serwer klęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi