Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @julekstep Dodałes może pkt potencjału? Można gdzieś to zweryfikować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep Dodałes może pkt potencjału? Można gdzieś to zweryfikować? w pliku ktory jest do pobrania na stronie i podlinkowany w temacie FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: w pliku ktory jest do pobrania na stronie i podlinkowany w temacie FA Z telefonu niestety nie mogę filtra zdjąć i widzę samych FAsów. Mógłbyś mi powiedzieć (napisac), czy Val ma 82 pot.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 9 minut temu, Pablo81 napisał: Z telefonu niestety nie mogę filtra zdjąć i widzę samych FAsów. Mógłbyś mi powiedzieć (napisac), czy Val ma 82 pot.? Jeśli w pliku nie ma błędów to po poprzednich campach Valanciunas ma 76 potencjału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Część SimHistory zaktualizowana, reszta jutro lub dziś wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 6 minut temu, Sylvinho. napisał: Jeśli w pliku nie ma błędów to po poprzednich campach Valanciunas ma 76 potencjału. +1 za All Rookie Game, +5 za All Rookie 1st Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 9 minut temu, Sylvinho. napisał: Jeśli w pliku nie ma błędów to po poprzednich campach Valanciunas ma 76 potencjału. z jakiego pliku korzystasz 2036_FA_1 ? 20 minut temu, Pablo81 napisał: czy Val ma 82 pot.? ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 31 minut temu, julekstep napisał: z jakiego pliku korzystasz 2036_FA_1 ? Że starego po campach. Zapomniałem o tych bonusach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 zwolnilem mojego 2nd roundera, czy moge korzystac z tej kasy juz w tym etapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Teraz, RDG2 napisał: zwolnilem mojego 2nd roundera, czy moge korzystac z tej kasy juz w tym etapie? tak - masz 6 622 276 dolców do wykorzystania POSZALEJ SE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: tak - masz 6 622 276 dolców do wykorzystania POSZALEJ SE! a zebys wiedzial, ze se poszaleje jak magic w finalach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 .... ZWOLNIŁO SIĘ MIEJSCE W 76ers, ZNA KTOŚ KOGOŚ CHĘTNEGO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @eMeS jak tam tworzenie +/- Ci idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: @eMeS jak tam tworzenie +/- Ci idzie? dupnie, da sie to zrobic, ale trzeba podlubac, a jak mam dlubac to juz wolalbym napisac nowa gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 4 minuty temu, eMeS napisał: dupnie, da sie to zrobic, ale trzeba podlubac, a jak mam dlubac to juz wolalbym napisac nowa gre No to c***nia..chociaż pewnie stworzyłeś, ale wykorzystujesz to do własnych celów znając życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 8 minut temu, SlaKB napisał: No to c***nia..chociaż pewnie stworzyłeś, ale wykorzystujesz to do własnych celów znając życie Mógłbym! Ale wolałbym się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ostra walka o tego Josha I Gallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 16 minut temu, kuba2419 napisał: Ostra walka o tego Josha I Gallo W sumie patrząc jak rok temu była walka o Al Horforda i Anthony Randolpha i obaj skończyli z maxami, to nie zdziwię się jak tu historia się powtórzy. Gallo to najlepszy prospekt tego FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: W sumie patrząc jak rok temu była walka o Al Horforda i Anthony Randolpha i obaj skończyli z maxami, to nie zdziwię się jak tu historia się powtórzy. Gallo to najlepszy prospekt tego FA. A pamiętam jak ktoś chciał mi go upchnąć za Georga chyba i wydawał się być wtedy niezłym kasztanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 ja pi****le ale się przyjechaliście do tego Gallo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi