Pablo81 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 @julekstep @Krzemo W temacie FA jest taki zapis: " Maximum - maksymalny czas trwania 5 (lub 6 jeśli klub posiada prawa birda do zawodnika); maksymalna roczna podwyżka 10% (lub 12.5 klub posiada prawa birda do zawodnika); maksymalna kwota za pierwszy rok: $13 500 000 (od 0 do 6 lat stażu w lidze), $16 200 000 (7-9 lat), 18 900 000$ (10 i więcej) A przy extenesion zawodnicy już w pierwszym roku kontraktu chcą więcej niż w ww. zapisie. Jakie są górne granice dla extenesion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Teraz, Pablo81 napisał: @julekstep @Krzemo W temacie FA jest taki zapis: " Maximum - maksymalny czas trwania 5 (lub 6 jeśli klub posiada prawa birda do zawodnika); maksymalna roczna podwyżka 10% (lub 12.5 klub posiada prawa birda do zawodnika); maksymalna kwota za pierwszy rok: $13 500 000 (od 0 do 6 lat stażu w lidze), $16 200 000 (7-9 lat), 18 900 000$ (10 i więcej) A przy extenesion zawodnicy już w pierwszym roku kontraktu chcą więcej niż w ww. zapisie. Jakie są górne granice dla extenesion? a nie wiem, ale na pewno więcej niż na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 14 minut temu, julekstep napisał: a nie wiem, ale na pewno więcej niż na FA Pamiętasz może, kto miał najwięcej? Baker? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Pamiętasz może, kto miał najwięcej? Baker? no na pewno te kontrakty które wchodzą na 30+ baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 @julekstep Taki Kidd-Gilchrist ma shooting, że pewnie będzie rzucał że skutecznością 35%, podczas, gdy jego skuteczność z reala to 47.4%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep Taki Kidd-Gilchrist ma shooting, że pewnie będzie rzucał że skutecznością 35%, podczas, gdy jego skuteczność z reala to 47.4%. taki minus simki -> nie da się zrobić grajka który miałby duże FG% spod kosza przy słabych 3pt i FT żeby nie było Shaqiem robiącym 20+ ppg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 6 minut temu, julekstep napisał: taki minus simki -> nie da się zrobić grajka który miałby duże FG% spod kosza przy słabych 3pt i FT żeby nie było Shaqiem robiącym 20+ ppg Jasne. Ale scoring mu trochę podciagnij, bo aż takim waflem nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 On miał rękę dobrze ustawiona. Kontuzje złamały karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) pamiętajcie, to tylko simbasket, a nie próba odwzorowania 1-1 nazwiska są dla frajdy, żebyśmy nie mieli no-nameów ;] Edytowane 24 Listopada 2021 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 7 minut temu, Krzemo napisał: nazwiska są dla frajdy, żebyśmy nie mieli no-nameów ;] z czym ja sie nie zgadzam, ale zawsze mnie przeglosowuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: z czym ja sie nie zgadzam, ale zawsze mnie przeglosowuja Największy fun, a w zasadzie sens gry, jest wtedy, jak skille przypisane do nazwisk są odzwierciedleniem reala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 6 minut temu, Pablo81 napisał: Największy fun, a w zasadzie sens gry, jest wtedy, jak skille przypisane do nazwisk są odzwierciedleniem reala. czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: czemu? Bo to SIMbasket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Teraz, Pablo81 napisał: Bo to SIMbasket Tak naprawde to Fast Break Basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Teraz, eMeS napisał: Tak naprawde to Fast Break Basketball A to nie musi być odwzorowaniem reala Można pozamieniać nazwiska Waitersa i Beala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: A to nie musi być odwzorowaniem reala Można pozamieniać nazwiska Waitersa i Beala Tego sie trzymajmy, w sensie te nazwiska tylko po drafcie pozmieniac, albo chociaz kolumny z exela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: czemu? To zrób wafla Joka jak nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 5 minut temu, ignazz napisał: To zrób wafla Joka jak nieważne. ale ja w ogóle nie chcę Joków, LeBronów ani Jordanów chcę randomów generowanych przez gierkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 37 minut temu, julekstep napisał: ale ja w ogóle nie chcę Joków, LeBronów ani Jordanów chcę randomów generowanych przez gierkę pff zabiłoby klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 37 minut temu, elwariato napisał: pff zabiłoby klimat czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi