Stromile Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Skład FBL 4 w sezonie 2009/10: FBL #4: szogo V[/*:m:20tkfsy2] Wirakocza V[/*:m:20tkfsy2] Lucasso V[/*:m:20tkfsy2] 2k4 V[/*:m:20tkfsy2] billypilgrim V[/*:m:20tkfsy2] TiLTMAN[/*:m:20tkfsy2] artek[/*:m:20tkfsy2] jazzmen V[/*:m:20tkfsy2] Kraso V[/*:m:20tkfsy2] Links[/*:m:20tkfsy2] Komisarz poszukiwany, chętni proszę się zgłaszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 A co taki komisarz ma robic? Pytam bo w roznych ligach gdzie gralem mial rozne obowiazki. Ogolnie moge byc jesli to nikomu nie przeszkadza. Na e-baskecie bylem w tamtym roku w FB7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Stać na straży prawości Świecić przykładem Służyć wiedzą i mądrością A z mniej istotnych rzeczy: założyć ligę, dogadać termin draftu, pilnować transfery i wysyłać raz w tygodniu statsy loqsh1'owi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 K to nie ma sprawy, jesli nie ma sprzeciwow to podejme sie tego zadania :} Lige zaloze dzisiaj z ustawieniami takimi jak w poprzednim sezonie. Wiadomosci na PM mam wyslac narazie tylko tym ktorzy maja zielona strzaleczke przy nicku rozumiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Tak, ponieważ reszta jeszcze nie potwierdziła udziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ok to zalozylem lige. Poszlo szybko bo mozna zaimprotowac ustawienia z ligi z tamtgo roku (FB #4a). Jesli jakies ustawienia ulegly zmianie to prosze o info. Zaraz porozsylam wiadomosci z namiarami na lige. Edit. PM-y poszly. Mala prosba Stromile. Lucasso to teraz Lucc, popraw prosze w pierwszym poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 no panowie zgłaszać się i umawiamy się na draft powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dolaczac do ligi panowie :} Z 7 osob jest narazie tylko 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 odnosnie terminu. Październik. Stanowcze nie dla Sobót Stanowcze nie dla Niedziel Losowanie poźne godziny wieczorne tj.21 i w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 mi pasuje od poniedziałku do czwartku - najlepiej godzina 20/21 Piątek, Sobota, Niedziela - odpadają jak dla mnie na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja sie dostosuje pod warunkiem ze nie koliduje mi to z draftem w innych ligach. Na chwile obecna znam jeden termin to jest 5 pazdziernika 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Najlepiej w tygodniu koło 20/21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 byle nie pomiędzy 3, a 8 października bo wtedy jestem na NBA tour, do reszty powinienem się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ok to mamy zgloszonych 8 uczestnikow a do tej pory do ligi przylaczylo sie 7 osob. Prosilbym o poprawke jesli sie pomylilem przy przypisywaniu nicka do druzyny: FBL #4: 1. szogo V - Kizia Mizia 2. Wirakocza V - Virkox 3. Lucasso V - Lucc's Team 4. 2k4 V - PNA-Team 5. billypilgrim V 6. TiLTMAN - Roswell Rayguns 7. artek 8. jazzmen V - MormonsMotherfuckers 9. Kraso V - Kraso 10. Links V - Burikson Czekamy na reszte. W topicu organizacyjnym termin zglaszania jest do 27 wrzesnia. Musimy zatem poczekac z ustalaniem terminu draftu. P.S.billy dolaczaj :} Edit: Dodalem TiLTMAN'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam wszystkich! Jestem zgłoszony w temacie ogólnym, ale myślę, że nie zaszkodzi napisać też tutaj. Co do draftu, popieram ideę "w tygodniu" i "po 21" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ok ot jest juz nas 7 w lidze (czekamy na billiego i pozostalych, korzy jeszcze nie potwierdzili udzialu) to sprobojmy wstepnie ustalic termin draftu. Wkleje to co kazdy sie deklarowal. Wirakocza: Październik. Stanowcze nie dla Sobót Stanowcze nie dla Niedziel Losowanie poźne godziny wieczorne tj.21 i w górę. Lucc mi pasuje od poniedziałku do czwartku - najlepiej godzina 20/21 Piątek, Sobota, Niedziela - odpadają jak dla mnie na 100% 2k4 Najlepiej w tygodniu koło 20/21. jazzmen byle nie pomiędzy 3, a 8 października bo wtedy jestem na NBA tour, do reszty powinienem się dostosować TiLTMAN Co do draftu, popieram ideę "w tygodniu" i "po 21" A ja sie dostosuje :} K czyli praktycznie akzdemu pasuje w tygodniu po 21. jazzmen nie moze poemidzy 3 a 8 to poszukamy czegos pozniej. WSTEPNIE proponuje CZWARTEK 15 PAZDZIERNIKA godz 21. Jesli za wczesnie mozemy np dac tydzien pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ja postaram sie dostosować do każdego terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jak moj udzial juz zostanie oficjalnie zatwierdzony rowniez postaram sie dopasowac jednak na tygodni chyba bedzie to latwiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Oficjalnie zatwierdzony ?:} Zostales przypisany do tej ligi, potwierdziles swoj udzial zatem dolaczaj do ligi :-) Dane wyslalem na PM. Odnosnie ligi wszyscy potweirdizli swoj udzial z listy jaka podal Stromile. Do ligi ma sie przylaczyc jeszcze tylko artek oraz billypilgrim. Co do tego drugiego to od chwili potwierdzenia udzialu widac nie logowal sie na forum :/ Edit: To brakuje juz tylko billypilgrim'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ostateczny (no chyba, że gdzieś się kropnąłem :wink: ) skład Waszej ligi: FBL #4: TiLTMAN[/*:m:1qxjkog2] artek[/*:m:1qxjkog2] jazzmen[/*:m:1qxjkog2] Kraso[/*:m:1qxjkog2] Links[/*:m:1qxjkog2] cieglo[/*:m:1qxjkog2] Graboś[/*:m:1qxjkog2] Jiwol[/*:m:1qxjkog2] .KB[/*:m:1qxjkog2] gutticpc[/*:m:1qxjkog2] Niech komisarz (kto chętny? ) się zgłosi do szogo to ten przekaże ligę. Ci którzy nie byli dopisani do właściwych lig - niech się dołączają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi