Tecu Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Nie odbierajmy tego co najważniejsze w tym temacie. Gratulacje @kuba2419 piękna sprawa! Mistrz to Mistrz! Gratulacje @matiwrona za piękną walkę i za niespodziewany run w PO i utarcie nosa typerom i faworytom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: Nie odbierajmy tego co najważniejsze w tym temacie. Gratulacje @kuba2419 piękna sprawa! Mistrz to Mistrz! Gratulacje @matiwrona za piękną walkę i za niespodziewany run w PO i utarcie nosa typerom i faworytom. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Ja mam birdy dla kogo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Tradycyjnie Mistrz z Zachodu - bez niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 8 minut temu, Koelner napisał: Ja mam birdy dla kogo ? wchodzisz na stronce do Free agents, patrzysz graczy gdzie last team = Knicks jeśi grajek ma bird years >= 3 to możesz zastrzec 10 minut temu, Koelner napisał: Ja mam birdy dla kogo ? czyli w przypadku Knicks są to Beasley, Bibby i Marbury -> ale pamiętaj że birdy cholernie zawalają salary i mogą Cię zablokować na FA (w przypadku Knicks jedynym do rozważenia jest więc Beasley imho) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: wchodzisz na stronce do Free agents, patrzysz graczy gdzie last team = Knicks jeśi grajek ma bird years >= 3 to możesz zastrzec czyli w przypadku Knicks są to Beasley, Bibby i Marbury -> ale pamiętaj że birdy cholernie zawalają salary i mogą Cię zablokować na FA (w przypadku Knicks jedynym do rozważenia jest więc Beasley imho) Dziękuje najmocniej - właśnie Micheala rozważam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 2 minuty temu, Koelner napisał: Dziękuje najmocniej - właśnie Micheala rozważam ale bird Beasleya to dalej ponad 5 baniek zabrane z salary capa, dojdą jeszcze 2 rookasy (czyli razem też pewnie z 6 baniek), więc możesz wtedy nie mieć nawet na 1 maxa (z tych większych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: ale bird Beasleya to dalej ponad 5 baniek zabrane z salary capa, dojdą jeszcze 2 rookasy (czyli razem też pewnie z 6 baniek), więc możesz wtedy nie mieć nawet na 1 maxa (z tych większych ) prędzej Jarek Kaczyński znajdzie babe niż ktoś ze mną podpisze maxa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Gratki @kuba2419! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 @Pablo81 nadal w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał: @Pablo81 nadal w formie A to stara wymiana. Sprzed 3 tygodni. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Przepraszam za zwłokę, ale w związku z niespodziewanym i podkreślę, niezasłużonym awansem w loterii, mam spory zamęt w głowie i muszę to poukładać. Postaram się jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Jak dobrze pamiętam to draft rusza dopiero dziś wieczorem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 6 minut temu, Tecu napisał: Przepraszam za zwłokę, ale w związku z niespodziewanym i podkreślę, niezasłużonym awansem w loterii, mam spory zamęt w głowie i muszę to poukładać. Postaram się jak najszybciej. bierz tego lillarda a nie zabierasz się do tego jak pies do jeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 21 godzin temu, julekstep napisał: Dzień 164 (na pierwszym miejscu goscie) (#2) Rockets vs Nets (#2) Bilans serii: 4 - 2 MISTRZEM SIMBASKETU: Rockets! MVP Finałów: Robin Lopez (C) Rockets 105 - Nets 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Tradycyjnie mistrz z Zachodu Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 28 minut temu, Alonzo napisał: Tradycyjnie mistrz z Zachodu Przypadek? Znaczy w zeszlym sezonie byl z Waszyngtonu, wiec fakt tradycje są niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 1 minutę temu, elwariato napisał: Znaczy w zeszlym sezonie byl z Waszyngtonu, wiec fakt tradycje są niesamowite Washington to tak naprawdę Dallas Mavericks.. zatem przykro mi bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Wypraszam sobie. Od początku budowałem Wizards, wiec żadne Dallas, kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 7 godzin temu, Principe napisał: Wypraszam sobie. Od początku budowałem Wizards, wiec żadne Dallas, kolego. To czemu z Zachodem grasz po 4 razy a ze Wschodem po 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: To czemu z Zachodem grasz po 4 razy a ze Wschodem po 2? Co to za różnica? Kluczem jest gra w Playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi