Skocz do zawarto艣ci

Milwaukee Bucks 2021/2022

mikrofalowka

Kt贸re miejsce w Konferencji Wschodniej zajmie Milwaukee Bucks na koniec sezonu regularnego?  

18 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. Kt贸re miejsce w Konferencji Wschodniej zajmie Milwaukee Bucks na koniec sezonu regularnego?

• 1
      8
    • 2
      7
    • 3-4
      1
    • 5-6
      1
    • 7-10
      0
    • przedawkowa艂em i uwa偶am, 偶e nie wejd膮 do playoff贸w
      1

Ankieta zosta艂a zamkni臋ta

• Aby zag艂osowa膰 w tej ankiecie, prosimy si臋 zalogowa膰 lub zarejestrowa膰.
  • Ankieta zosta艂a zamkni臋ta 20.10.2021 o 00:30

Rekomendowane odpowiedzi

Tak naprawd臋 to pytanie czy Bucks sta膰 na obron臋 tytu艂u?

Po1聽 - Bucks od lat by艂o mocne w RS i kiepskie w PO ale ma TOP3 gracza tej ligi i dobrze dopasowan膮 reszt臋 ale

PO 2 - Oni mieli du偶o szcz臋艣cia bo jako nieliczni dotrwali zdrowi a rywale si臋 sypali jeden za drugim

Mistrzowski trzon zosta艂.. Grayson Allen b臋dzie tu dobrym uzupe艂nieniem. Zakapior, zadzior, potrafi膮cy broni膰 rzuci膰 za 3. Bukcs dokonali dobrej wymiany z Memphis. Powr贸t Hilla to te偶 super wiadomo艣膰. On dobrze pasowa艂 do Giannisa. By艂 wa偶nym elementem ofensywy i cho膰 ju偶 ostatni rok nie by艂 udany to wci膮z jako rezerwowy pg to du偶e wzmocnienie... Gorzej jest ze zmiennikami Giannisa.. I Middletona cho膰 tu od biedy mo偶e Grayson gra膰... Hood jest wielce w膮tpliwe by dotrwa艂 w zdrowiu. Do tego nie potrafi broni膰 i chyba boi si臋 gry w kontakcie. Bucks to nie b臋dzie przypadek Raptors ale chyba te偶 nie b臋dzie to przypadek Warriors... Fajnie jakby kolejny rok utarli nosa Galacticos Nets ale te偶 jednak finalnie wola艂bym by tym razem fina艂 przegrali z .......Jazz. Wszystko poni偶ej fina艂y Wschodu to b臋dzie pora偶ka i to spora ale obrona tytu艂u by艂aby jeszcze wi臋ksz膮 niespodziank膮

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

12 minut temu, Artlan napisa艂:

Swoj膮 drog膮 nadal twierdzisz, 偶e Jokic powinien p贸j艣膰 przed Giannisem w drafcie organizowanym na zasadzie ,,rozwi膮zujemy lig臋 i budujemy zespo艂y od nowa''?

To jest do艣膰 skomplikowane bo Giannis jest lepszym graczem ale wysoki rozgrywaj膮cy jest rzecz膮 unikatow膮 i co do zasady tworzy ogrom przewag ( LeBron, Doncic, Joki膰) ... Jokica jest 艂atwiej obudowa膰 ale Giannis obudowany daje ci wi臋ksz膮 szans臋 na tytu艂 . Raczej nadal bym bra艂 Jokica jako centralny punkt dru偶yny tworzonej od zera ale te偶 trzeba pami臋ta膰,偶e Giannisa coraz trudniej zatrzymywa膰 w atakowaniu kosza... On w minionym sezonie pod koszem mia艂 84% skuteczno艣膰 i ca艂kiem solidny floater na poziomie 40%... Z drugiej strony on cz臋sto pod kosz wje偶d偶a z 艂okciem kt贸ry wyprostowuje odpychaj膮c sobie obro艅c臋 co zgodnie z obecnymi przepisami b臋dzie traktowane jak faul ofensywny wi臋c mo偶e mu ta skuteczno艣膰 spa艣膰

Odno艣nik do komentarza

4 godziny temu, mikrofalowka napisa艂:

Tak wi臋c, owszem jestem prawdopodobnie jedynym fanem Bucks w Polsce i prawdopodobnie o godz 5 rano 22 lipca to ja by艂em najszcz臋艣liwszym cz艂owiekiem w Polsce.

Gdzie Rzym, a gdzie Krym?聽Daveknot to powszechnie znany, najwi臋kszy stulejarz Bux贸w od dawien dawna, a na pewno od czas贸w Desmonda Masona.

https://bucks.pl/

Sorry, 偶e zjeba艂em Ci sampoczucie, ale wewn臋trzny g艂os sprawiedliwo艣ci kaza艂 mi broni膰 honoru najwi臋kszego znanego mi rogacza.

Edytowane przez Lu-
Odno艣nik do komentarza

Je艣li Giannis ma zamiar trafia膰 przez ca艂y sezon takie pull up rzuty to kl臋kajcie narody.... Niesamowite jak dzi艣 JAzz pr贸bowa艂o odcina膰 Giannisa od wjazd贸w co si臋 udawa艂o a ten na luzie trafia艂 trudne rzuty nad obro艅cami.... Wida膰 ,偶e jest w formie...

No i jesli sparing ostatni ma by膰 prognostykiem to Grayson Allen b臋dzie w s5.... Dobrze wygl膮da jego wsp贸艂praca z Giannisem czy Middletonem ale jak na razie 艂awka Bucks pozostawia sporo do 偶yczenia.. My艣l臋, ze Jazz to mocno niewygodny rywal dla Bucks. Du偶o rzucaj膮 za 3 a Bucks nadal tak sobie broni obw贸d.. Do tego obrona Jazz akurat 艣wietnie potrafi odcina膰 wjazdy i rozbija膰 pnr.... OStatnie 2-3 lata mecze z Bucks by艂y najlepsze w sezonie i mam nadzieje ,偶e takie b臋d膮 te偶 tegoroczne ..........

Odno艣nik do komentarza

14 godzin temu, Lu- napisa艂:

Gdzie Rzym, a gdzie Krym?聽Daveknot to powszechnie znany, najwi臋kszy stulejarz Bux贸w od dawien dawna, a na pewno od czas贸w Desmonda Masona.

https://bucks.pl/

Sorry, 偶e zjeba艂em Ci sampoczucie, ale wewn臋trzny g艂os sprawiedliwo艣ci kaza艂 mi broni膰 honoru najwi臋kszego znanego mi rogacza.

Kajam si臋 w prochu i popiele. Zapomnia艂em ju偶 zupe艂nie o Dawidzie Ksi臋偶arczyku. W pierwszych latach mojej przygody z Bucks regularnie odwiedza艂em jego bloga. Niestety od d艂u偶szego czasu ju偶 praktycznie nic nie pisze, a szkoda bo 艣wietnie si臋 go czyta艂o.

Tak偶e przyznaj臋 z pokor膮, 偶e nie jestem osamotniony w kwestii kibicowanie Koz艂om.

Odno艣nik do komentarza

24 minuty temu, mikrofalowka napisa艂:

Tak偶e przyznaj臋 z pokor膮, 偶e nie jestem osamotniony w kwestii kibicowanie Koz艂om.

Polecam r贸wnie偶 zobaczy膰 u mnie zak艂adk臋 "ulubiony zesp贸艂" Na moim profilu, niezmieniana od za艂o偶enia konta. Jest nas wi臋cej, tylko w naszej mentalno艣ci le偶y ukrywanie si臋;)聽

Odno艣nik do komentarza

dej pan spok贸j, wszyscy wiedzo 偶e w lipcu to zmieni艂e艣

32 minuty temu, fluber napisa艂:

Polecam r贸wnie偶 zobaczy膰 u mnie zak艂adk臋 "ulubiony zesp贸艂" Na moim profilu, niezmieniana od za艂o偶enia konta. Jest nas wi臋cej, tylko w naszej mentalno艣ci le偶y ukrywanie si臋;)聽

Odno艣nik do komentarza

No c贸偶 Bucks na luzie wygrali. Giannis jest niewiarygodny聽

Pewny siebie... My艣la艂em ,偶e to Bucks nie maj膮 jak bronic Nets a tu si臋 okazuje ,偶e to Brooklyn nie ma 偶adnej odpowiedzi na Giannisa. Wiadomo to tylko mecz nr 1 ale Bucks nie wygl膮daj膮 na jednoroczn膮 efemeryd臋 jak Mavs i Raptors

Odno艣nik do komentarza

艁adna wygrana i cieszy w niej wszystko opr贸cz tej kontuzji Holidaya. Mam nadziej臋, 偶e to nic powa偶nego. O dziwo by艂o 艂atwiej ni偶 s膮dzi艂em, bo chyba nikt si臋 nie spodziewa艂 20+pkt przewagi.

Ciul tam z meczem. I tak najfajniejszym wydarzeniem by艂a ceremonia wr臋czania pier艣cieni ( w tym dla Herba Kohla) i聽ods艂oni臋cie banneru. Do tego Jim Paschke powr贸ci艂 ten jedyny, ostatni raz z emerytury by poprowadzi膰 ca艂a ceremoni臋.

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.