julekstep Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 11 minut temu, josephnba napisał: A czysciles filterek z przodu pralki? tak, ale kilka wylewów było niestety typowo przez dziadowskie podłączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 40 minut temu, P_M napisał: Źle się wyraziłem, kupowanie sprzętu Amici, to jak kupowanie sprzętu Samsunga, bebechy te same Nie do końca tak jest bo Amica kuchenki, piekarniki i okapy nadal robi swoje i ma swoich dostawców. Ale jeśli inne AGD widzisz pod nazwą Amica to są to prawie zawsze produkowane w fabrykach Samsunga... Samsung zaś zleca Amice robienie piekarników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Teraz, ely3 napisał: Nie do końca tak jest bo Amica kuchenki, piekarniki i okapy nadal robi swoje i ma swoich dostawców. Ale jeśli inne AGD widzisz pod nazwą Amica to są to prawie zawsze produkowane w fabrykach Samsunga... Samsung zaś zleca Amice robienie piekarników Again powołuje się na swoje źródło serwisanta w samsungu, kłócić się o to nie będę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 1 minutę temu, P_M napisał: Again powołuje się na swoje źródło serwisanta w samsungu, kłócić się o to nie będę;) Wiesz fabryka Amici jest jakieś 40 km ode mnie i kilku ludzi w mojej pracy pracowało tam stąd mniej więcej wiem. Kuchenki i piekarniki robią swoje ale całą resztę zlecają Samsungowi. Samsung sam zaś kuchenek nie robi i chyba w umowie sprzedaży było coś takiego ,że ci nie będą robić kuchenek a amica nie postawi sobie fabryki lodówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, ely3 napisał: ..... bo Amica kuchenki, piekarniki i okapy nadal robi swoje i ma swoich dostawców dokładnie coś takiego przeczytałem dzisiaj podczas riserczu pralkowego 2 godziny temu, Sebastian napisał: I wilgoć z prania masz w kanalizacji a nie w ścianach otwórz okna zią. Albo wystaw pranie na balkon. Edytowane 13 Października 2021 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 3 minuty temu, rw30 napisał: otwórz okna zią. Albo wystaw pranie na balkon. Zima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 panie weź pan, zima z poważnymi mrozami jest w Polsce 1 na 10 lat. No chyba że ktoś ma kawalerkę / nie ma żadnego 'oddzielnego' pokoju & nie chodzi do pracy, ew. mieszka w podlaskiem (zwanym Szkocjo Rzeczpospolitej, gdzie zimno i pada przez większość roku), wtedy się mogę zgodzić. W pozostałych przypadkach nie do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 1 godzinę temu, ely3 napisał: Nie do końca tak jest bo Amica kuchenki, piekarniki i okapy nadal robi swoje i ma swoich dostawców. Czyli zmywarki Amici nie są robione przez Amicę w Polsce? Mojej ichnej zmywarce ostatnio odwala i nie zawsze dobrze wypłukuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 21 minut temu, rw30 napisał: otwórz okna zią. Albo wystaw pranie na balkon. Misiu ale to w takie dni jak dziś będzie schło 2 dni a w suszarce max 3 godziny.. Też pierdzieliłem takie farmazony jak Ty, dopóki nie kupiłem suszarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 yo, dobrze odwiruj to wyschnie szybciej. A o pierdzieleniu farmazonów to pisz swojej starej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 22 minuty temu, Pepis21 napisał: Czyli zmywarki Amici nie są robione przez Amicę w Polsce? Mojej ichnej zmywarce ostatnio odwala i nie zawsze dobrze wypłukuje. Są robione w Polsce tylko ,że przez Samsunga , który kupił dwie fabryki Amici ( lodówek, pralek i zmywarek).. I ta fabryka Samsunga jest zlokalizowana we Wronkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 6 minut temu, ely3 napisał: Są robione w Polsce tylko ,że przez Samsunga , który kupił dwie fabryki Amici ( lodówek, pralek i zmywarek).. I ta fabryka Samsunga jest zlokalizowana we Wronkach shit just got real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Jedna fabryka robiła lodówki. Druga pralki i zmywarki... Co tu jest niejasne dla Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 40 minut temu, rw30 napisał: panie weź pan, zima z poważnymi mrozami jest w Polsce 1 na 10 lat. No chyba że ktoś ma kawalerkę / nie ma żadnego 'oddzielnego' pokoju & nie chodzi do pracy, ew. mieszka w podlaskiem (zwanym Szkocjo Rzeczpospolitej, gdzie zimno i pada przez większość roku), wtedy się mogę zgodzić. W pozostałych przypadkach nie do końca. Jak widzę dziś śnieg z okna to kwalifikuje się do suszarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 wyczuwam prowokację, a że Was lubię i mam dobry dzień to nie będę was dzisiaj masakrował. nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 potwierdzam z tą suszarką, poki jej nie masz to nie wiesz ile tracisz. i tez mam electroluxa - juz chyba 3-4 lata ma i smiga jak glupia (wiadomo, 2-3 programy w uzyciu but still). żona to jedno, ale ja sam nie wyobrazam sobie zycia bez suszarki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 2 godziny temu, ely3 napisał: Są robione w Polsce tylko ,że przez Samsunga , który kupił dwie fabryki Amici ( lodówek, pralek i zmywarek).. I ta fabryka Samsunga jest zlokalizowana we Wronkach Czyli innymi słowy jest to Samsung z brandingiem Amici. Co do suszarki to akurat jestem po kupnie (jakiś Hoover) i montażu, po pierwszym teście muszę powiedzieć, że dobra sprawa ale to w sumie będzie sprzęt do sezonowego użytku na późną jesień, zimę oraz wczesną wiosnę, bo przy cieplejszych temp. lepiej na dworzu suszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 7 godzin temu, karl napisał: żona to jedno, ale ja sam nie wyobrazam sobie zycia bez suszarki ;] suszarka > żona , lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Godzinę temu, Koelner napisał: suszarka > żona , lol Po 10+ latach to jużz nie jest takie dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 dobra trudny temat - telewizor. plazma panasonic od 9 lat ciągle daje radę ale najgorsze ze nie ogarnia żadnych nowych funkcji. na co się teraz patrzy? oglądany głównie sport (surprise), czasem kradziony serial (dawć w końcu D+), czasem film. wielkość tak 55-65, fajnie jakby miał przyzwoity dźwięk (wysoki i dość pusty pokój) albo co do tego w zesawie przypiąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi