RonnieArtestics Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 To ja z kolei szukam eksperta od rejestratorów wideo do samochodu. Chce coś ojcu na gwiazdkę wybrać ale wybór duży i nie mam czasu tego rozmminiac i chciałbym dziś albo jutro rano coś zamowic. Coś polecicie na szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Opinie o firmie Gorenje? Mogę lodówkę max do 65 cm do kuchni i właśnie taką czarną odpowiednią mają tylko oni, co sądzicie o firmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 godziny temu, RappaR napisał: Opinie o firmie Gorenje? Mogę lodówkę max do 65 cm do kuchni i właśnie taką czarną odpowiednią mają tylko oni, co sądzicie o firmie? Nie polecam. Braliśmy u nas w firmie i się nie sprawdzają - masz hajsy to nie oszczędzaj na lodowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 50 minut temu, Koelner napisał: Nie polecam. Braliśmy u nas w firmie i się nie sprawdzają - masz hajsy to nie oszczędzaj na lodowce Nie chcę oszczędzać, chodzi o wygląd. Mam małą kuchnię, blat 75 cm, ma być głębokość 65 cm, chcę czarną. I się zmniejszają możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Ma ktoś vileda jetclean? Ma 4,0/5 opinie w Holandii i jak na cenę 180€ to nie wiem czy wystarczająco.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 W dniu 5.03.2022 o 15:22, RonnieArtestics napisał: Ma ktoś vileda jetclean? Ma 4,0/5 opinie w Holandii i jak na cenę 180€ to nie wiem czy wystarczająco.. Nie mam. Mam odkurzacz pionowy na baterię. Chyba najgorszy zakup w moim domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 W dniu 6.03.2022 o 16:19, Sebastian napisał: Nie mam. Mam odkurzacz pionowy na baterię. Chyba najgorszy zakup w moim domu. Rozwiniesz? Zacząłem się zastanawiać nad jakimś. Znajomi chwalą ten od Xiaomi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Godzinę temu, Cardi napisał: Rozwiniesz? Zacząłem się zastanawiać nad jakimś. Znajomi chwalą ten od Xiaomi. Kupiłem całkiem drogi bo miał być najlepszy - jakość jego działania jest niewspółmiernie gorsza do zwykłego odkurzacza z rurą i to mimo tego, że w zasadzie zawsze ustawiony był na pełną moc. Tak więc ten odkurzacz jest dla mnie porównywalny skutecznością z miotłą - niby posprzątasz ale jednak zawsze coś zostanie. Dla mnie to jest nie do zaakceptowania. Albo coś robimy i robimy to dobrze albo nie robimy tego wcale. Tak więc to gówno poszło w kąt i korzystamy tylko ze zwykłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 20 minut temu, Sebastian napisał: Kupiłem całkiem drogi bo miał być najlepszy - jakość jego działania jest niewspółmiernie gorsza do zwykłego odkurzacza z rurą i to mimo tego, że w zasadzie zawsze ustawiony był na pełną moc. Tak więc ten odkurzacz jest dla mnie porównywalny skutecznością z miotłą - niby posprzątasz ale jednak zawsze coś zostanie. Dla mnie to jest nie do zaakceptowania. Albo coś robimy i robimy to dobrze albo nie robimy tego wcale. Tak więc to gówno poszło w kąt i korzystamy tylko ze zwykłych. Weź no podaj model. Ewentualnie jakieś inne opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 32 minuty temu, Cardi napisał: Weź no podaj model. Ewentualnie jakieś inne opinie? Podam jak bede w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 7 godzin temu, Cardi napisał: Weź no podaj model. Ewentualnie jakieś inne opinie? Philips Powerpro Aqua - syf straszny. Mebel - stoi w pralni i się kurzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 10 godzin temu, Sebastian napisał: Philips Powerpro Aqua - syf straszny. Mebel - stoi w pralni i się kurzy. Wyrzuciłem to kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 A jakiś Dyson? Bo to podobno topka? Też muszę kupić w przyszłym tygodniu i zastanawiam się co, taki bezprzewodowy Dyson pasowałby mi , bo mógłbym sobie auto odkurzac bezproblemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 20 minut temu, SlaKB napisał: A jakiś Dyson? Bo to podobno topka? Też muszę kupić w przyszłym tygodniu i zastanawiam się co, taki bezprzewodowy Dyson pasowałby mi , bo mógłbym sobie auto odkurzac bezproblemowo Mam i jest lepiej ale ten najnowszy model coś czuje ze dłużej niż dwa lata nie pojedzie. To się zapycha podobnie jak inne rzeczy a wszystko co ruchome powoli zużywa. Cudów nie ma. Ale w cenie masz spokój i zadowolenie Kobiety. Akurat w miarę łatwo się czyści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Mnie żona namawia na hizero 4in1 Mop bioniczny, warte to to +2,5k ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Godzinę temu, P_M napisał: Mnie żona namawia na hizero 4in1 Mop bioniczny, warte to to +2,5k ? To zależy przez ile nocy żona Cię będzie namawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Kupiłem dysona v8, sztos jak c***. Zamiast oglądać mecz to odkurzam. Nawet pod wycieraczką, swoją i sąsiada Jutro samochód Edit: No i ma spust, więc meme aktualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Chcę kupić sobie grill elektryczny, jakieś uwagi i rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 (edytowane) kupiłem 12 lat temu jakiegoś noname'a (CLA Tronic czy coś w tym stylu ) za bodajże jakieś 100pln, wielkiej kariery nie zrobił ale parę dobrych grilli zaliczył. Potem pojechałęm za granicę, wróciłem po 9 latach i jeszcze parę razy coś na nim upichciłem, choć ostatnio już rozgrzanie spirali zajęło z 30min (i i tak grzała tak sobie), więc raczej zezłomuję. Tak czy inaczej, specjalnie nie over-analizował tego, to raczej proste urządzenie. z grubsza podobny był do tego https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/grille-kuchenne/grill-clatronic-bqs-3508?gclid=Cj0KCQjwmPSSBhCNARIsAH3cYga9sy59PLrQYB79SKrKhgwMJcPceNNbjLMNlQfEQE4cCBTmU2r589YaAkHUEALw_wcB choć ten jest nieco inny, zdaje się (nie mam pewności, kiepskie fotki) że tu płyta grzewcza jest, a nie, jak u mnie, spirala + grill nieco powyżej mało mi się nie podoba pomysł z płytą Edytowane 18 Kwietnia 2022 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 W dniu 16.04.2022 o 12:47, RappaR napisał: Chcę kupić sobie grill elektryczny, jakieś uwagi i rady? Kup z płytą łatwą do czyszczenia. Reszta nie ma znaczenia. Jak będziesz czyścił spalone ruszty + spiralę, to będziesz miał go dość bez względu na luksus i firmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi