agresywnychomik Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 W ciagu 2 tygodni bede zmuszony kupic: lodowke, pralke, suszarke, zmywarke, Bez limitu cenowego, jako ze kompletnie sie nieorientuje moze ktos moglby cos polecic. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Najpierw przygotuj strategie kupna w chwili gdy będą promocje. Rozpoznaj temat bo w media markt robiąc kartę klienta dostaniesz 40 złotych na start i za każde 500 wydane 50 dostaniesz na dalsze zakupy. W euro za to lubią robić promocje schodkowa. Każdy kolejny produkt taniej. W sumie kiedyś ten 5 to był za 1 zeta lub 80% taniej. Dziś produkty są w bardzo podobnej dosyć nietrwałej ( celowo) jakości i producenci starają się produkować. Towar który po upływie gwarancji często się psuje i tak. Stad niesamowicie spłaszczyło się jeżeli chodzi o jakość i trwałość produktów. Świat parszywieje w tym względzie. A sklep wypchnie ten towar na którym zarabia najwiecej wiec trudno o radę eksperta na miejscu. Nie robiąc sobie wielkich oczekiwań poszedł bym w produkt po prostu często kupowany ogólnie bardzo uważnie starając się wyłowić promocje w danej sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 56 minut temu, agresywnychomik napisał: W ciagu 2 tygodni bede zmuszony kupic: lodowke, pralke, suszarke, zmywarke, Bez limitu cenowego, jako ze kompletnie sie nieorientuje moze ktos moglby cos polecic. Dziekuje Beko - w miarę niskie ceny, dobra jakość. Polecam Omijaj szerokim łukiem Solgaz - chciałem wesprzeć tego naszego producenta i kupiłem indukcję i piekarnik. Indukcję już wywaliłem bo się popsuła a piekarnik mam ale wciąż mi robi "dyskotekę" Nie warto płacić za tak niską jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 (edytowane) 4 godziny temu, agresywnychomik napisał: lodowke, pralke, suszarke, zmywarke lodówka - fajny jest metal cooling z tyłu pralka - samsung QuickDrive zmywarka - bosch/siemens - to samo (kolory koszyków inne ;)) tylko trzeba się naszukać bo ceny i modele nie mają żadnego sensu, czasem gorsze modele są droższe i na odwrót. polecam szufladę na sztućce 3 godziny temu, Sebastian napisał: Nie warto płacić za tak niską jakość. jak to się ładnie mówi - biednych ludzi nie stać na niską jakość. zawsze kończy się tak że oszczędzanie na jakości wychodzi bokiem, bo trzeba 3x to samo słabe kupić potem Edytowane 9 Listopada 2021 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 W dniu 9.11.2021 o 11:08, Me Myself and I napisał: dobra trudny temat - telewizor. plazma panasonic od 9 lat ciągle daje radę ale najgorsze ze nie ogarnia żadnych nowych funkcji. na co się teraz patrzy? oglądany głównie sport (surprise), czasem kradziony serial (dawć w końcu D+), czasem film. wielkość tak 55-65, fajnie jakby miał przyzwoity dźwięk (wysoki i dość pusty pokój) albo co do tego w zesawie przypiąć? Niedawno kumpel zakupił sobie OLEDa od LG (model B1 bodajże), w sumie chwali dźwięk, chociaż on akurat pokój ma umeblowany, więc to ma jakiś wpływ. Natomiast twierdzi że do codziennego oglądania nie potrzebuje dodatkowych głosników - jak chce jakiś konkret film/koncert to ma podpięte kino domowe. Zawsze możesz dokupić soundbara jak coś - jest tego sporo od każdego producenta. Nie chce reklamować LG w żadnym wypadku (sam mam Soniacza :P ) ale OLEDa 55 na stronie LG można wyrwać za mniej niż 5k (55 cali). Oczywiście pewnie są lepsze ceny w różnych sklepach, więc tu sobie zerknij. Nowe OLEDy mają już praktycznie wszystkie potrzebne bajery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Kupowałem ostatnio pralkę, 76dB wirowania brzmi jak lądujący bombowiec, więc celuj poniżej. Na wszelki wypadek wziąłem serwis, bo czemu nie , ale nie wydaje mi się że pomogą. Pomaga zmniejszenie liczby obrotów, przy 1000 zamiast 1400 jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 20 godzin temu, agresywnychomik napisał: W ciagu 2 tygodni bede zmuszony kupic: lodowke, pralke, suszarke, zmywarke, Bez limitu cenowego, jako ze kompletnie sie nieorientuje moze ktos moglby cos polecic. Dziekuje https://www.mediaexpert.pl/agd/lodowki-i-zamrazarki/lodowki/lodowka-miele-kwns-28462-e-ed-cs?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRutNDcAhhQM0TH4IPHNwYV-UzExnGmwnEZHQTEmbVDmrG28Jp1Ur5oaAmmSEALw_wcB https://www.euro.com.pl/pralki/miele-wwv980-wps-passion.bhtml?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRvtcA0TVsK_l0FQ1k4SDIAu4vLitAfPY8gXct9TZAKwHNrNrgmB-nsaAivsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds https://www.mediaexpert.pl/agd/zmywarki/zmywarka-miele-g-7310-sc?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRs8VzPFTUdJVUYA2dTkGclF_InqqbwWOxbwk6IP5CdnVAl8rMfJXasaAmkXEALw_wcB https://www.mediaexpert.pl/agd/pralki-i-suszarki/suszarki/suszarka-miele-twv680-wp?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRsJ76VIw8hLAucKUR9TMrGrtlpVglhqn13AqcB5u1zNz-wacFrkiVEaAuv_EALw_wcB Jeżeli serio bez limitu cenowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 18 minut temu, fluber napisał: https://www.mediaexpert.pl/agd/lodowki-i-zamrazarki/lodowki/lodowka-miele-kwns-28462-e-ed-cs?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRutNDcAhhQM0TH4IPHNwYV-UzExnGmwnEZHQTEmbVDmrG28Jp1Ur5oaAmmSEALw_wcB https://www.euro.com.pl/pralki/miele-wwv980-wps-passion.bhtml?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRvtcA0TVsK_l0FQ1k4SDIAu4vLitAfPY8gXct9TZAKwHNrNrgmB-nsaAivsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds https://www.mediaexpert.pl/agd/zmywarki/zmywarka-miele-g-7310-sc?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRs8VzPFTUdJVUYA2dTkGclF_InqqbwWOxbwk6IP5CdnVAl8rMfJXasaAmkXEALw_wcB https://www.mediaexpert.pl/agd/pralki-i-suszarki/suszarki/suszarka-miele-twv680-wp?gclid=Cj0KCQiA-K2MBhC-ARIsAMtLKRsJ76VIw8hLAucKUR9TMrGrtlpVglhqn13AqcB5u1zNz-wacFrkiVEaAuv_EALw_wcB Jeżeli serio bez limitu cenowego. Wybrałeś najdroższe, czy serio je polecasz i wiesz czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Miele to już i tak nie to samo co kiedyś ale jak bez limitu cenowego to naprawdę warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 11 minut temu, RappaR napisał: Wybrałeś najdroższe, czy serio je polecasz i wiesz czemu? Polecam Miele, bo kiedyś kupowałem ich używane AGD i było jakościowo rewelacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 miesiąc temu kupiłem AirPods Pro, kosztowały 919zł, brat chciał sobie kupić tydzień temu, mówię mu "poczekaj na black friday, u nas to gówno, ale może akurat". RTV Euro AGD 919zł bez "przeceny" Media Markt 919zł, przecenione z 1199zł Media Expert 919zł, przecenione z 999zł Kraj kwitnącej cebuli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 6 minut temu, Cardi napisał: miesiąc temu kupiłem AirPods Pro, kosztowały 919zł, brat chciał sobie kupić tydzień temu, mówię mu "poczekaj na black friday, u nas to gówno, ale może akurat". RTV Euro AGD 919zł bez "przeceny" Media Markt 919zł, przecenione z 1199zł Media Expert 919zł, przecenione z 999zł Kraj kwitnącej cebuli. Tak jest co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 59 minut temu, Cardi napisał: miesiąc temu kupiłem AirPods Pro, kosztowały 919zł, brat chciał sobie kupić tydzień temu, mówię mu "poczekaj na black friday, u nas to gówno, ale może akurat". RTV Euro AGD 919zł bez "przeceny" Media Markt 919zł, przecenione z 1199zł Media Expert 919zł, przecenione z 999zł Kraj kwitnącej cebuli. Btw. Warto kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 2 minuty temu, ignazz napisał: Btw. Warto kupić? A używasz w ogóle słuchawek bezprzewodowych? Bo moim zdaniem ta koncepcja to porażka, kolejna rzecz która trzeba pamiętać żeby lądować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 10 minut temu, fluber napisał: A używasz w ogóle słuchawek bezprzewodowych? Bo moim zdaniem ta koncepcja to porażka, kolejna rzecz która trzeba pamiętać żeby lądować. mam starszy model ale ostatnio konfiskatę torebkową zrobiła mi Kobieta więc myślę aby się "uniezależnić". Do samolotu/pociągu i tak używam dużych nausznych z redukcją szumu Sony no i ciekawość co daje to PRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 35 minut temu, ignazz napisał: Btw. Warto kupić? Warto. Dopasowanie do uszu bardzo dobre, 3 rozmiary do wyboru, tryb izolowania od dźwięku zewnętrznego super działa w samochodzie/pociągu/na ulicy, tryb transparent też super działa w biurze, jakbyś muzykę gdzieś w tle puścił, normalnie mozna rozmawiać z innymi. Sterowanie klikami, a nie dotykaniem znacznie lepsze w moim odczuciu, znacznie dokładniejsze. Czas pracy na trybie izolowania dźwięku 4:12h sprawdzane własnoręcznie, bez tego trybu pewnie z 4:30 może dłużej pociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Cardi napisał: miesiąc temu kupiłem AirPods Pro, kosztowały 919zł, brat chciał sobie kupić tydzień temu, mówię mu "poczekaj na black friday, u nas to gówno, ale może akurat". RTV Euro AGD 919zł bez "przeceny" Media Markt 919zł, przecenione z 1199zł Media Expert 919zł, przecenione z 999zł Kraj kwitnącej cebuli. Przecież tak jest wszedzie, nie tylko w Polsce żyją idioci co się na to lapia i te wielkie firmy raczej to wiedzą i stosują ten myk rownież na zachodzie xD Edytowane 26 Listopada 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 16 minut temu, RonnieArtestics napisał: Przecież tak jest wszedzie, nie tylko w Polsce żyją idioci co się na to lapia i te wielkie firmy raczej to wiedzą i stosują ten myk rownież na zachodzie xD Ja to wiem, ale tym razem liczyłem, że się miło zaskoczę. Otóż nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 45 minut temu, Cardi napisał: Ja to wiem, ale tym razem liczyłem, że się miło zaskoczę. Otóż nie. Ja niestety muszę z tym walczyć w domu bo moja zona jak słyszy blackfriday to dostaje normalnie pierdolca… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 cześć, zmierzam ku zakupowi projektora. Do użytku własnego (oglądanie meczów, filmów etc.). Budżet to +/- 2k. Ktoś coś poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi