Skocz do zawarto艣ci

AGD, RTV & stuff

rw30

Rekomendowane odpowiedzi

kupowa艂 kto艣 pralk臋 ostatnio?

potrzebuj臋 co艣 na wynajmowane mieszkanie, wi臋c z jednej strony nie potrzeba聽high endu, a z drugiej ma pos艂u偶y膰 dobrych par臋 lat a ludzie niekoniecznie b臋d膮 o ni膮 super dbali, wi臋c musi by膰 w miar臋 ok. 艢rednia p贸艂ka og贸lnie b膮d藕 艣rednio-g贸rna.

polecono mi co艣 takiego:

https://www.mediaexpert.pl/agd/pralki-i-suszarki/pralki/pralka-samsung-wf60f4efw0w-eco-bubble 聽 ma to sens?聽

Edytowane przez rw30
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Kto艣 u偶ywa superslim贸w (34cm g艂臋boko艣ci lub mniej), na stronkach znanych sklep贸w widz臋 jaki艣 Indesit, jaki艣 Candy, ale pono膰 s艂abo wywa偶ony, skacze po 艂azience i jaki艣 Electrolux. Serio s膮 3 modele w Polsce?

Wsadzana od g贸ry odpada, s艂abo s艂u偶y za p贸艂k臋 w 艂azience.

Odno艣nik do komentarza

Odno艣nik do komentarza

Godzin臋 temu, Deltu艣 napisa艂:

Ok, 藕le postawione pytanie. Sk膮d ta podejrzliwo艣膰? W interesie lokator贸w jest aby wszelki sprz臋t AGD nie sprawia艂 problem贸w. Podej艣cie w艂a艣cicieli do os贸b wynajmuj膮cych jest cz臋sto mocno januszowe. Oszcz臋dza膰 tylko jak si臋 da - i jak najwi臋cej zarabia膰, a na ko艅cu umowy (cz臋sto i po latach) mie膰 pretensje do lokator贸w, 偶e 艣ciany nie s膮 tak bia艂e jak na pocz膮tku umowy.

Raz mia艂em histori臋 w Irlandii jak wynajmowa艂em dom od Irlandki, 偶e popsu艂a si臋 ju偶 stara babka. Dzwoni臋 do babki - jaka jest sprawa, trzeba kupi膰 now膮. Przywioz艂a po dw贸ch dniach, ale okaza艂o si臋, 偶e t臋 nowiutk膮 ze sklepu kaza艂a zawie艣膰 do w艂asnego domu, a t臋 ju偶 nie now膮 ze swojego domu przywioz艂a nam.聽

Pisz膮c o januszowaniu masz na my艣li to 偶e nie da艂a Ci lepszej pralki ni偶 sobie? :)

Odno艣nik do komentarza

2 minuty temu, Deltu艣 napisa艂:

Nie, raczej takich co masowo zg艂aszali si臋 po wystawiane przeze mnie za darmo meble. "panie, bedzie, to na wynajem" :D

S膮 kraje gdzie emigrant贸w ekonomicznych traktuje si臋 znacznie gorzej. Powiniene艣 si臋 cieszy膰 偶e kobieta Ci odda艂a w艂asn膮 pralk臋聽 a nie wyp臋dzi艂a c贸rk臋 do lasu:)聽

Odno艣nik do komentarza

Czy to temat wynajmu?deltusjak zwykle p艂acze 偶e wsz臋dzie go nie lubili. W Irlandii prowokowali gwa艂ci膰 chcieli, tu pralk臋 star膮 dosta艂 i nikt go nie szanuje na forum聽

Mo偶e to nie "oni" a ty jeste艣 problemem?聽

Teraz, julekstep napisa艂:

Jeste艣 tu za kar臋? xD

Tak, nas kto艣 karze聽

Odno艣nik do komentarza

9 godzin temu, rw30 napisa艂:

kupowa艂 kto艣 pralk臋 ostatnio?

potrzebuj臋 co艣 na wynajmowane mieszkanie, wi臋c z jednej strony nie potrzeba聽high endu, a z drugiej ma pos艂u偶y膰 dobrych par臋 lat a ludzie niekoniecznie b臋d膮 o ni膮 super dbali, wi臋c musi by膰 w miar臋 ok. 艢rednia p贸艂ka og贸lnie b膮d藕 艣rednio-g贸rna.

polecono mi co艣 takiego:

https://www.mediaexpert.pl/agd/pralki-i-suszarki/pralki/pralka-samsung-wf60f4efw0w-eco-bubble 聽 ma to sens?聽

Znam dwie osoby kt贸re ostatnio kupowa艂y Samsunga z mo偶liwo艣ci膮 do艂o偶enia prania ale to za ok. 2k i s膮 bardzo zadowolone. Ja og贸lnie by艂em zadowolony z pralek Candy聽 - chodzi艂y w miar臋 cicho i nie psu艂y si臋. Poszukaj na necie opinie na temat jaki艣 bud偶etowych pralek, jakie艣 rankingi czy co艣 bo tutaj mo偶e by膰 ci臋偶ko. Zwr贸膰 uwag臋 czy nie ma jaki艣 niepotrzebnych bajer贸w typu sterowanie smartfonem itp.

Reasumuj膮c

1. ja bym celowa艂 w Candy lub Samsung.

2. Nie znam os贸b kt贸re mia艂y elektroluxa i by艂y zadowolone.

Spr贸buj jeszcze przej艣膰 si臋 do media expert i tam podpyta膰. Ja jak kupowa艂em TV to skorzysta艂em z ich rad i z TV jestem bardzo zadowolony ( potrzebowa艂em do pod艂膮czenia do komputera). Je艣li w Warszawie chcesz kupi膰 to polecam media expert w Wola Park.

Edytowane przez MA23
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.