josephnba Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Jakby ktoś gdzieś trafił dobrą promke na PlayStation 5 z napędem to poproszę o info Na Amazonie jest za 2093 i się zastanawiam czy warto, czy może poczekać aż komunijny szal się skończy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 27 minut temu, josephnba napisał(a): Jakby ktoś gdzieś trafił dobrą promke na PlayStation 5 z napędem to poproszę o info Na Amazonie jest za 2093 i się zastanawiam czy warto, czy może poczekać aż komunijny szal się skończy Pewnie jesteś zdecydowany ale ja z przyzwyczajenia kupiłem z napędem i chyba nigdy z niego nie skorzystałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 (edytowane) Godzinę temu, jack napisał(a): Pewnie jesteś zdecydowany ale ja z przyzwyczajenia kupiłem z napędem i chyba nigdy z niego nie skorzystałem. Mam kilkanaście tytułów na płytach Plus sporą kolekcję klasyki kina na blue ray Edytowane 4 Maja 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Zaraz ma być ps5 pro więc jakbym ja miał kupować to bym czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 12 minut temu, RappaR napisał(a): Zaraz ma być ps5 pro więc jakbym ja miał kupować to bym czekał Po pierwsze mam PS4 pro i jakoś wybitnie różnicy nie widzę, oczywiście pewnie jakieś są ale nie dla takiego laika jak ja. Ja chcę w Fifę, NBA Jedi i GoW pograć plus kilka tytułów dedykowanych tylko na ps5 Po drugie cena ma być ok 30-40% wyższa niż podstawka (cena ma się nie zmienić) Po trzecie premiera ok listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 W dniu 4.05.2024 o 09:37, josephnba napisał(a): Jakby ktoś gdzieś trafił dobrą promke na PlayStation 5 z napędem to poproszę o info Na Amazonie jest za 2093 i się zastanawiam czy warto, czy może poczekać aż komunijny szal się skończy Taniej będzie ciężko, dawno nie widziałem. Ewentualnie w podobnej kasie można było dorwać z jakąś grą w zestawie. Ja pół roku temu za 2150 kupiłem z CoD, które w godzinę sprzedałem za 200zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Czy ktoś może polecić dobrej jakości saunę do domu? @ignazz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Nie znam się na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Nie znam się na tym A wśród znajomych nie masz nikogo kto posiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Ale niedawno na siłowni do sauny wpadły dwie trzebiotki o idealnych kształtach wiec jestem fanem wyjścia do ludzi. Teraz, fluber napisał(a): A wśród znajomych nie masz nikogo kto posiada? Popytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 4 godziny temu, fluber napisał(a): Czy ktoś może polecić dobrej jakości saunę do domu? @ignazz? Wole tureckie niż fińskie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Wole tureckie niż fińskie xD Ja planuję fińską ze względu na konieczność regeneracji po bieganiu, ma dla mnie większe zalety niż turecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 52 minuty temu, fluber napisał(a): Ja planuję fińską ze względu na konieczność regeneracji po bieganiu, ma dla mnie większe zalety niż turecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 (edytowane) czeska sauna najlepsza Edytowane 23 Maja 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 (edytowane) @josephnba nie wiem czy kupiles ale weszly promki jakies https://www.pepper.pl/promocje/konsola-ps5-chassis-z-padem-tylko-stacjonarnie-841476 https://www.pepper.pl/promocje/playstation-5-z-napedem-1tb-media-markt-839816 https://www.pepper.pl/promocje/konsola-sony-playstation-ps5-slim-840205 Edytowane 25 Maja 2024 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 14 godzin temu, P_M napisał(a): @josephnba nie wiem czy kupiles ale weszly promki jakies https://www.pepper.pl/promocje/konsola-ps5-chassis-z-padem-tylko-stacjonarnie-841476 https://www.pepper.pl/promocje/playstation-5-z-napedem-1tb-media-markt-839816 https://www.pepper.pl/promocje/konsola-sony-playstation-ps5-slim-840205 Dzięki. Właśnie z jednej z nich kupiłem w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 W dniu 24.11.2023 o 11:35, RappaR napisał(a): https://mediamarkt.pl/agd-male/odkurzacz-bezprzewodowy-dyson-v8-motorhead Podobno dobre podobne w dobrej cenie, ja biorę i jak Ci się to sprawuje? albo, szerzej: potrzebuję kupić 2 odkurzacze, *jeden dla siebie, budżet średni (moge 2 / 2.5K wydać jeśli coś jest super bądź trochę więcej, ale nie chcę wydawać bez sensu w imię posiadania sexy gadżetu) *jeden na mieszkanie które wynajmuję (budżet z tych niższych, ale nie musi być super tanio, chcę mieć parę lat spokój a nie że tanio a za rok znowu musze kupić) ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 Panie modierator, przyklejamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 27 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2024 W dniu 24.10.2024 o 19:15, rw30 napisał(a): i jak Ci się to sprawuje? albo, szerzej: potrzebuję kupić 2 odkurzacze, *jeden dla siebie, budżet średni (moge 2 / 2.5K wydać jeśli coś jest super bądź trochę więcej, ale nie chcę wydawać bez sensu w imię posiadania sexy gadżetu) *jeden na mieszkanie które wynajmuję (budżet z tych niższych, ale nie musi być super tanio, chcę mieć parę lat spokój a nie że tanio a za rok znowu musze kupić) ktoś coś? Bosch Unlimited 7. Mam, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 (edytowane) W dniu 24.10.2024 o 18:15, rw30 napisał(a): i jak Ci się to sprawuje? albo, szerzej: potrzebuję kupić 2 odkurzacze, *jeden dla siebie, budżet średni (moge 2 / 2.5K wydać jeśli coś jest super bądź trochę więcej, ale nie chcę wydawać bez sensu w imię posiadania sexy gadżetu) *jeden na mieszkanie które wynajmuję (budżet z tych niższych, ale nie musi być super tanio, chcę mieć parę lat spokój a nie że tanio a za rok znowu musze kupić) ktoś coś? Ja mam Miele bezworkowy juz lata dziala bez zarzutu. Ojciec ma Rainbowa od 25 lat i nie zamierza zmieniać xD Edytowane 28 Października 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi