Stromile Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Stromile: zupełnie inaczej wyglądało to przed rozgrywkami. Było jasno powiedziane - przynajmniej przez naszego komisarza - że awansuje czołowa piątka. Teraz okazuje się inaczej. Albo nasz komisarz nie wiedział co się dzieje i nie znał reguł gry albo zmienia się te reguły już w trakcie (a w zasadzie po) gry. Jak to w końcu jest? Chciałbym wiedzieć czy przypadkiem nie spotka mnie kolejna przykra niespodzianka w kolejnym sezonie. W sprawie formy/liczebności ligi FBL #4: Wykluczona jest opcja podzielenia w tym momencie jej na dwie ligi: FBL #4 i FBL #5. Byłoby to nie fair w stosunku do osób które spadłyby przez to do ligi niższej. Byłoby to równoznaczne ze zmianą zasad w trakcie gry. Dla mnie są możliwe dwie opcje: a) gramy dalej w 20 osobowej lidze pomysł jednego z Was: dzielimy ligę FBL #4 na FBL #4A i FBL #4B. Awans uzyska po sezonie zwycięzca każdej z lig + wicemistrz z większą sumą punktów (czyli w sumie 3 osoby z lig FBL #4 A i . viewtopic.php?f=9&t=3838&p=108251#p108251 Na drugi raz polecam zapoznanie się z regułami gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Skrucha okazana Zapisz mnie proszę do rozgrywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 uczestniczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadz Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Zgłaszam akces jako nowy gracz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaBoOl Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ja również gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.KB Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 zglaszam sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 zgłaszam się jako stary/nowy gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutticpc Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 potwierdzam swoj udzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Wyrażam chęć grania jako nowy gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Gram jak najbardziej dalej , może tym razem nie będę musiał się ratować tradami po nieudanym drafcie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Pisałem już w temacie ligi, ale pisze także tutaj, potwierdzam udział w lidze w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yelou Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 ja też chciałbym zagrać jako nowy gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rowen Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Siema, zgłaszam chęć jako nowy gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Obecny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 W związku z tym, że z powodu pobytu na wakacjach Gimmie nie miał jak potwierdzić swojego udziało, za jego prośbą robię to w jego imieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Za niecałe 2.5 dnia (do końca 27 września) mija termin zgłoszeń/potwierdzeń do tegorocznej edycji. Po tym terminie zamykamy składy lig na ten sezon. Dotychczasowi gracze którzy jeszcze nie potwierdzili* swojego udziału: Kily (FBL #2)[/*:m:2ipynlai] Xeus (FBL #2)[/*:m:2ipynlai] Vitaly (FBL #2)[/*:m:2ipynlai] Duduś (FBL #2)[/*:m:2ipynlai] Zajmon (FBL #3)[/*:m:2ipynlai] Viruz (FBL #3)[/*:m:2ipynlai] Szakil (FBL #3)[/*:m:2ipynlai] artek (FBL #4)[/*:m:2ipynlai] *Jeśli przeoczyłem czyjeś potwierdzenie, dajcie znać. Jeśli ktoś z powyższej listy się dołączył do swojej ligi bez wpisu na Forum też proszę o sygnał. Jak widać najszybciej się zorganizowało FBL #1 i FBL #5, obydwie ligi już w komplecie. Czerwoną latarnią jest za to FBL #2: aż 4 braki - Panowie, ruszać 4 litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loqsh1 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 zarówno xeus, vitaly i dudus ostatni raz aktywni byli.. dawno temu. jedynie xeus był na forum w tym roku, pozostali dwaj forum odwiedzili po raz ostatni w 2008, a od około roku żaden z nich nie napisał posta. podobnie rzecz się ma z szakilem. pozostali czyli zajmon, viruz i artek odwiedzają forum, więc powinni być aktywni - może warto do nich napisać PW z przypomnieniem... na moje będzie w tym roku dodatkowe 4-5 miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi