Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) W dniu 30.09.2021 o 08:17, Dida.84 napisał(a): CO TU SIĘ DZIEJE Czyli ja mam się na 100% logować do NORTH i czekać na decyzję? Rozwiń Moim zdaniem loguj się do North ale nie obiecuję Ci że @T-Pro82 przeniesiemy do North. Jak wywalę zdublowana drużynę @LosAngelesAnwil to w to miejsce wejdzie właśnie @T-Pro82 i wtedy będzie u nas komplet 12 drużyn. Dopiero jak brakujący/zaginiony GM @t3jlor się odezwie że się nie zalogował ale gra to przeniesie się @T-Pro82 do North i tam wtedy też będzie 12 drużyn @T-Pro82 spróbuj teraz zalogować się do naszej ligi bo wywaliłem tą zdublowana drużynę @LosAngelesAnwil Teraz czekamy tylko na odzew @t3jlor i jak się zgłosi że gra to przeniesiemy @T-Pro82 do III North. @Dida.84 ty i tak się loguj do III North. @eMeS jak u nas się sytuacja wyklaruje to dam Ci znać żebyś wysłał zaproszenie dla @T-Pro82 do waszej ligi i wtedy będziecie mieli też komplet 12 drużyn Edytowane 30 Września 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 W dniu 30.09.2021 o 09:20, Mikowal83 napisał(a): @eMeS jak u nas się sytuacja wyklaruje to dam Ci znać żebyś wysłał zaproszenie dla @T-Pro82 do waszej ligi i wtedy będziecie mieli też komplet 12 drużyn Rozwiń U mnie tez jeszcze 3 gmow nie dolaczylo i czekam na potwierdzenia jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Jak w tym tempie będzie szło potwierdzanie przez GMow a u mnie @t3jlor będzie się tak ociągał to może nic nie wyjść z przenosin @T-Pro82 jeśli będziemy chcieli utrzymać termin draftu na 5/10. Ehhh ciężkie życie komisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Pro82 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 W dniu 30.09.2021 o 09:20, Mikowal83 napisał(a): Jak wywalę zdublowana drużynę @LosAngelesAnwil to w to miejsce wejdzie właśnie @T-Pro82 i wtedy będzie u nas komplet 12 drużyn. Rozwiń Zapisany, Dirty Dozen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Tymczasowo zwiększyłem maksymalną liczbe druzyn w lidze do 13 tak zeby @t3jlor nie miał problemu z dołaczeniem do ligi. (wysłałem mu PW z przypomnieniem) Jak on dołaczy to @COACH R zostanie usunięty ze składu ligi tak zeby mógł grac tylko tam gdzie powinien czyli w II lidze. @t3jlor wysłałem do Ciebie ponownie wiadomość z prośba o dołaczenie do ligi. Prosze zrób to jak najszybciej i zagłosuj tez w ankiecie dotyczącej terminu draftu. @Szuwar czy Tobie pasuje termin draftu 5/10/2021 ze startem o 21:00? Jak nie to możesz przejść do III North. @Dida.84 @T-Pro82 nie wiem czy uda Wam się zagrac razem w III North bo nawet jak @t3jlor w końcu dołaczy to razem z nim (i bez @COACH R ) będzie w lidze 12 drużyn a nie chciałbym żeby liga składała się z mniejszej ilości druzyn niż 12. jedyna nadzieja w tym że @Szuwar się odezwie że nie pasuje mu termin draftu 5/10 i z tego względu będzie chciał się przenieść do III North w miejsce @Dida.84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Już się z tym pogodziłem aczkolwiek jestem nieco rozgoryczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-Pro82 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Już jestem, przepraszam za zwłokę. Jeśli chodzi o termin 05.10 to pasuje tylko tak bardziej 21 godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 W dniu 1.10.2021 o 08:34, t3jlor napisał(a): Już jestem, przepraszam za zwłokę. Jeśli chodzi o termin 05.10 to pasuje tylko tak bardziej 21 godzina Rozwiń Lepiej późno niż wcale. No to mamy komplet 12 GMow W takim razie @COACH R usuwam z ligi. Termin 5/10 o godzinie 21:00 pasuje wszystkim poza @Szuwar który się nie odzywa. Jak się nie odezwie to i tak robimy draft w tym terminie? jakby się odezwał to też wiadomo byłoby czy można by zrobić wymianę GMow żeby @Dida.84@T-Pro82 grali razem a @Szuwar poszedłby do III North jakby mu pasował termin draftu w tamtej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Ostatnia wizyta 20 września... Przecież to nie jest poważne. Weźcie tego kolegę za Szuwara i startujemy 5 października. A on jak już się pojawi to niech się gdzieś po prostu dopiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Kusi mnie żeby tak zrobić ale wtedy jak zabierzemy @Dida.84 do naszej ligi to w III North będzie już tylko 10 drużyn bo tam już wcześniej jeden GM zrezygnował. Myślę że @eMeS nie byłby z tego zadowolony że w jego lidze jest tak mało drużyn... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b2b Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 No ale draftowanie z automatem też nie będzie fajne:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Panowie, nie nerwowo Ostatnio miałem troszkę rzeczy na głowie. 5 może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) @Szuwar Mordeczko, zamień się proszę na ligi Bardzo mi zależy żeby grać z ziomalem Edytowane 1 Października 2021 przez Dida.84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 W dniu 1.10.2021 o 09:27, Szuwar napisał(a): Panowie, nie nerwowo Ostatnio miałem troszkę rzeczy na głowie. 5 może być. Rozwiń Dzięki za info i odzew. @Szuwar A nie byłby dla Ciebie problem przenieść się do ligi III North? Bo @Dida.84 chciałby tuteaj zagrać z @T-Pro82 @eMeS jaki tam macie termin draftu w III North? Może pasowałby szuwarowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Jak tak wam zalezy, a dla mnie będzie miejsce w innej lidze to nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 @Szuwar Miejsce będzie bardziej chodzi o kwestie terminu draftu. Nie wiem jaki tam będzie i czy będzie ci pasowal bo w ankiecie nie podałeś wielu dostępnych terminów @eMeS jaki wam tam się klaruje termin w III North? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 @eMeS @Mikowal83 DZIAŁAJCIE Tam jest dużo terminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 W dniu 1.10.2021 o 10:20, Mikowal83 napisał(a): @Szuwar Miejsce będzie bardziej chodzi o kwestie terminu draftu. Nie wiem jaki tam będzie i czy będzie ci pasowal bo w ankiecie nie podałeś wielu dostępnych terminów @eMeS jaki wam tam się klaruje termin w III North? Rozwiń wyglada na to, ze 17.10 godzina 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) @Szuwar pasowałby Ci termin 17/10 o godzinie 21:00 ? Daj znać jak najszybciej. Jak ci pasuje to ja cię usunę z III Atlantic a @eMeS (komisz w III North) wyśle Ci zaproszenie do ligi do której zostaniesz przeniesiony w miejsce @Dida.84 A @Dida.84 wystarczy że wtedy skorzysta z zaproszenia do naszej ligi (III Atlantic) które znajduje się na początku tego wątku. Dobrze byłoby zamknąć temat najpóźniej do końca tego weekendu bo wtedy u nas draft wystartuje 5/10 o 21:00 Edytowane 1 Października 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi