meskin Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam, Gdzie moge znalezc kultwe melodie puszczane podczas meczu chicago jordana (takie krotkie spoty jak ktos np punktuje)? czy wyczytywanie nazwisk z meczow finalowych bykow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 na youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meskin Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 pod jaką frazą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 choćby pod bulls introduction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Masakra jak mozna sie pomylic Myslalem ze nowy temat ktory powstal zaskoczy mnie swiezoscia I cos tam zobacze czego nie znalem a tu wyszlo cos co powinno raczej powstac w temacie "pomoc, niemoc wymiana meczy" Nie wiem czy temat bedzie umieral powolnie czy w ogole nie powstanie ale zaryzykuje go rozruszac.... Rozmach z jakim w USA robili prezentacje z jedej strony porownujac nasladowanie w Polsce godne podziwu z drugiej strony nasuwalo mi dziwna mysl " od lat mlodzienczych" w USA dbaja o indywidualnosci bo prezentacje na szczeblu duzo nizszym mimo ze ubozsze to jednak ucza mlodych prestizu I odpowiedzialnosci a przede wszytkim rywalizacje o strating 5 Tak mysle ze nawet sprawa AI ociera sie o fakt byc na prezentacji S5 nawet! Podpytam na jakich prezentacjach byliscie? Slyszal ktos w Jazz te gwizdy z petard na zywo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Nie wiem czy ktos zauwazyl, ale dzis w czasie jednej z przerw na żądanie w meczu Polska-Bulgaria puszczono sciezke dzwiekowa z prezentacji bullsow: Czy az tak ubogie maja pomysly ludzie w polskiej lidze, czy moze ja jestem nie doedukowany i to jest jakis ogolnoswiatowy hicior :/ swoja droge, ciekawe czy mieli prawo to pościć. To chyba bylo bodajze w 4 kwarcie, kiedy Ignerski sie przewrocil i cos mu sie z kostka stalo, a trener wzial prerwe na żądanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Slawetna muze ze spotkaniem z Bykiem bylo slychac ze 3 razy Borys.... Dla milosnikow oczywiscie najbardziej porzadanym jest fragment poczatku filmu o Jordanie ze 2 lata temu gratis dodanym do jakiejs gazety Tam prezentacja w calosci ale mi do dzis ciary przechodza BTW za Bulls wtedy nie bylem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 to jest chyba ogolnie znane, aczkowliek nie wiem, w ogole ta melodie to ktos z Bulls ukladal czy jak ? wie ktos cokolwiek na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 ja wiem np ze kiedys ktos w chicago chciał zmienic ścieżkę dźwiękową w czasie prezentacji to kibice w WindyCity zrobili władzom burze i petycję to leci od lat i niech tak zostanie do czasu az mnie mecze Bulls przestaną interesować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Oryginalnie intro Bulls jest w wykonaniu Alan Parson's Project - Sirius (The Chicago Bulls Intro).mp3, drużyna Chicago ją troszkę zmodyfikowała dla potrzeb prezentacji pierwszej piątki. Nie mniej jednak, jak dla mnie jest to najlepsza prezentacja S5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 bo w chicago wszystko jest najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 bo w chicago wszystko jest najlepsze Oprocz druzyny ofc :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 bo w chicago wszystko jest najlepsze Oprocz druzyny ofc :wink: Wiesz Borys tutaj też bym polemizował Dla mnie lepszej nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Lepszej? Ale w czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 dla mnie osobiście we wszystkim Bulls są najlepsi i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi