mac Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 6 godzin temu, julekstep napisał: taki awans trochę z dupy a dokładniej z dwóch powodów: - 1 gracz wywalił Mikala na FA (wtf) przy jego lekkiej zniżce, co praktycznie za free (czyt - prawie cała kasa waiversowa) dało mi 3ciego najlepszego grajka w składzie (szczególnie że niedługo potem Hayward się zepsu Mikal czy Miles? Bo Hayward na jednego w pływa. Tak czy siak, którykolwiek by w dowolnym momencie sezonu byl na FA to totalny wtf, a to ze nikt nie dal maksa tez (chociaz moze nie zauwazyli, w 1lidze zdaje sie był ADavis przez jakis czas na FA i bym go wzial, ale sie zorientowalem dopiero po notyfikacji ze ktos go pobrał po informacji ze wraca) 6 godzin temu, julekstep napisał: aha no i ofc - GRATKI @Pablo81 xD jaka nazwa taki team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Teraz, mac napisał: Mikal czy Miles? Bo Hayward na jednego w pływa. Tak czy siak, którykolwiek by w dowolnym momencie sezonu byl na FA to totalny wtf, a to ze nikt nie dal maksa tez (chociaz moze nie zauwazyli, w 1lidze zdaje sie był ADavis przez jakis czas na FA i bym go wzial, ale sie zorientowalem dopiero po notyfikacji ze ktos go pobrał po informacji ze wraca) Mikal o Haywardzie było w kontekście mojego zespołu rotowego a nie Hornets -> no wtf okrutny, szczególnie że ja dałem za niego chyba 91$ a kolejna oferta to było coś w okolicy 84$, kiedy sporo ekip jeszczcze miało nieruszone stówki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 5 minut temu, julekstep napisał: kolejna oferta to było coś w okolicy 84$ To byłem ja I to był mój max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 10 godzin temu, mac napisał: jaka nazwa taki team I Ty to piszesz gościowi, którego team nazywa się HuWDu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Czy moze ktos z wewnatrz ligi polaczyc nicki GMow z 1 posta tego watku do nazw druzyn na Yahoo? Przy okazji link do ligi... https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/33118/standings?opt_out=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 46 minut temu, wiLQ napisał: Czy moze ktos z wewnatrz ligi polaczyc nicki GMow z 1 posta tego watku do nazw druzyn na Yahoo? Przy okazji link do ligi... https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/33118/standings?opt_out=1 dannygd - Wolves ArtZ - Solid as a Rock bulek - Sopockie Trefliki Turbokasztan - Nic nas nie łączy striker - 4th time's a charm goozman - Mookie Blaylock Raven - wytransferowany do II W asq_ - Big Bada Boom gogalq - DZIEŃ DOBRY DrunkX - wytransferowany do II W Pabloboar - Ball Lovin Criminals Kowiak86 - Blue Chips p.yanoos - w ogóle nie dołączył i na jego miejsce wskoczył COACH R - Genzo Wakabayashi Pablo81 - Pop's Team blamu2 - wytransferowany do II W transfery z IIW julekstep - HuWDu (opylało się ) Tecu - Mohicans budzikreal - RB Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Dzieki @goozman Wygral to pilnuje kolejnosci ;-D Witaj w I! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 20 minut temu, wiLQ napisał: Dzieki @goozman Wygral to pilnuje kolejnosci ;-D Witaj w I! porządek w aktach musi być, bez względu na ustrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi