Pablo81 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 11 minut temu, Tecu napisał: Ja jak zwykle średnio zadowolony Wg Yahoo spadam, wg ninjy awansuje. Komu wierzyć Jak zwykle mam za szeroki skład, więc jak ktoś chce kogoś rozmienić to jest szansa się dogadać, zapraszam. Jak masz pomysł, to dawaj z propozycją. Jak nie, to ja wieczorem cos zapriponuję. Potrzebuję zbiórek , bloków. Pytanie, kto do ruszenia u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Ktoś ma czas czekać na Simmonsa? Ja pewnie będę w takiej sytuacji, że tego czasu po prostu nie będzie. Już myślałem, że jak simmons wrocił na trening, to drama zbliża się do końca, a tu jednak wręcz przeciwnie - ćwiczył z telefonem w ręku, żeby tylko nie tracić kasy, więc szybko pewnie nic się w tym temacie nie zmieni, a w dodatku tu nie ma slotu IL+ - ale też nigdzie nie padła taka propozycja, by w czasach covidowych to dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Ty ale Slot IL z regulaminu rozgrywek wynika z tego co pamiętam, więc go dodaj po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 8 godzin temu, dannygd napisał: Ty ale Slot IL z regulaminu rozgrywek wynika z tego co pamiętam, więc go dodaj po prostu. jest zasadnicza różnica pomiędzy IL z regulaminu (sadzanie tylko INJ) a IL+, który umożliwia sadzanie nawet zawodników z oznaczeniami O czy GTD - czyli full pakiet (INJ, OFS, O, GTD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 DOBRA KOŃCZMY TEN SEZON! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 W dniu 21.10.2021 o 08:55, goozman napisał: jest zasadnicza różnica pomiędzy IL z regulaminu (sadzanie tylko INJ) a IL+ Masz rację, nie zauważyłem tego "+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 jestem chętny na jakakolwiek wymiane, najlepiej 2 (moich) za1. Zapraszam drużyna DZIEN DOBRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Pierwszy blockbuster za nami Dzięki @gogalq! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Dziękuję, patrząc na to jak szybko i przyjemnie poszło to pewnie nieostatnia nasza wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 @bulek ile wymiana musi wisieć, żeby była klepnieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 32 minuty temu, Pablo81 napisał: @bulek ile wymiana musi wisieć, żeby była klepnieta? O kurcze, zapomniałem, że wedle tych przepisów to komisarz puszcza wymianę, czekając na brak protestów graczy. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 szukam jakichś szefów od przechwytów i/lub bloków do oddania w sumie każdy poza Jokiem i Currym TYLKO POWAŻNE OFERTY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) #nigdywiecejrookasow Simmons, ja znam Twoja chorobę psychiczną. Nazywa się "jak zarobić by się nie narobić". Co za pajac, jprdl. Edytowane 8 Listopada 2021 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 9 minut temu, bulek napisał: #nigdywiecejrookasow Trzeba bylo brac Mobleya i Giddey to bys mial inne wrazenie ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Godzinę temu, wiLQ napisał: Trzeba bylo brac Mobleya i Giddey to bys mial inne wrazenie ;-> Co do Mobleya to czułem, że będzie kimś, ale po Giddeyu i Barnesie się tego nie spodziewałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 @gogalq, @Tecu zapomniałem, że @bulek dał mi co-comisha - chciałem ze swojej strony zawetować wiszący trade MPJ -- THJ a mocą komisza go odrzuciłem. niemniej chętnie posłuchabym czemu Tecu chce oddać grającego THJ za gościa, który prawdopodobnie już w tym sezonie nie zagra - co potwierdza tez dzisiejszy raport Woja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) 23 minuty temu, goozman napisał: @gogalq, @Tecu zapomniałem, że @bulek dał mi co-comisha - chciałem ze swojej strony zawetować wiszący trade MPJ -- THJ a mocą komisza go odrzuciłem. niemniej chętnie posłuchabym czemu Tecu chce oddać grającego THJ za gościa, który prawdopodobnie już w tym sezonie nie zagra - co potwierdza tez dzisiejszy raport Woja Od jakiegoś czasu rozmawialiśmy o MPju. Jakiś czas temu, po kontuzji MPJa gdy nie było wiadomo co to za kontuzja, dostałem propsa Poole za MPja. Odpowiedziałem, że to za duże ryzyko i skontrowałem ofertą Hardaway za MPja odpowiadając, że ja będzie chciał to ta oferta mi pasuje. Byłem świadomy ryzyka, ale Hardaway to u mnie 10/11ty zawodnik w rotacji i jeżeli jest choć cień szansy na MPja to jestem w stanie zaryzykować no i słowo się rzekło. Prawdopodobnie jest słowem kluczem. Przy okazji. Sprzedam: Hardaway Poole Alexander Walker Birch THT. Do wyboru, do koloru. Edytowane 29 Listopada 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 8 minut temu, Tecu napisał: Od jakiegoś czasu rozmawialiśmy o MPju. Jakiś czas temu, po kontuzji MPJa gdy nie było wiadomo co to za kontuzja, dostałem propsa Poole za MPja. Odpowiedziałem, że to za duże ryzyko i skontrowałem ofertą Hardaway za MPja odpowiadając, że ja będzie chciał to ta oferta mi pasuje. Byłem świadomy ryzyka, ale Hardaway to u mnie 12/13ty zawodnik w rotacji i jeżeli jest choć cień szansy na MPja to jestem w stanie zaryzykować no i słowo się rzekło. Prawdopodobnie jest słowem kluczem. jeśli po dzisiejszych newsach nadal chcesz czekać to klepcie jeszcze raz - tak jak wspomniałem niechcąco to odrzuciłem - poczekajmy na głosy innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 (edytowane) Jeśli Tecu wierzy w to, że MPJ jeszcze zagra, to dla mnie nie ma problemu. Przydatnosć THJ i tak jest niewielka. Gdyby on chociaż regularnie robił te pkt+3pts byłbym też na nie, ale coraz częściej ma taką nockę jak dzisiaj, że się okazuje być jedynie straconym slotem, a z jego dobrym meczem trzeba trafić. Edytowane 30 Listopada 2021 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) miły ścisk u nas na koniec roku chociaż ja już długo nie pociagnę bez AD i Tatuma.. ma ktoś wykupionego rotoninję żeby średnie wrzucić? Edytowane 31 Grudnia 2021 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi