wiLQ Opublikowano 22 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 (edytowane) Dzieki za obszerny opis @MTH szkoda, ze wszyscy tak nie spisali przemyslen ze swojego draftu ;-] Wraz z absencja Simmonsa @Leszczur miazdzy lige w kategorii zdrowych gwiazd, ktore nie graja bo nie chca ;-D Po pierwszych pobraniach z waivera/FAsow zafascynowal mnie @Chicken - ustawil na wszystkich 0$. Coz za sciubigroszowanie! Edytowane 22 Października 2021 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 no i wilq juz na czele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 31 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) 7 godzin temu, mac napisał: no i wilq juz na czele Na totalach i srednich... uwzgledniajac jaki mialem fatalny draft to LOL ;-D Choc trejdu wysoki za niskiego to wciaz potrzebuje bo np w zbiorkach mam mega overkill Edytowane 31 Października 2021 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 2 godziny temu, wiLQ napisał: Na totalach i srednich... uwzgledniajac jaki mialem fatalny draft to LOL ;-D No raczej nie był fatalny, a bardziej Twoja reakcja po nim w sensie mocno przesadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 W dniu 31.10.2021 o 16:38, mac napisał: No raczej nie był fatalny, a bardziej Twoja reakcja po nim w sensie mocno przesadzona. Dlaczego przesadzona? Wynik druzyny po paru tygodniach nie zmienia tego, ze slabo zagospodarowalem budzetem i nawet teraz lezy mi bezproduktywnie 35$ na lawce... Takze sedno tego co pisalem pozostaje - zabraklo jednego zakupu za 20-35$ - nawet jesli paru gosci zaczelo obiecujaco. Potwierdzilo sie tez, ze inna druzyna mi sie nie podoba bo poki co wyszly same 75-80 pkt roto ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Sa okolice cwiartki sezonu, wiec moze czas na jakas tabelke na srednich? Wciaz nam sie nie wylonil zaden faworyt i peleton walczacy o podium liczy... 9 druzyn?! Serio pisze bo bedac na miejscu 7 wciaz mi sie wydaje, ze moge powalczyc o wygrana... ;-> Tzn wlasnie klepnalem trejd, w ktorym sprzedalem overkille w zbiorkach i blokach, wiec to przy okazji zanotowanie tego momentu. Niepokoi brak daty powrotu Isaaca i chyba sie przejade na zalozeniu, ze to zakup na polowke sezonu. Z kolei w strefie spadkowej jest niby dokladnie 6 druzyn, ale jeszcze spokojnie pare z nich sie wyrwie, ot kwestia absencji na gorze [sam stracilem tak w sumie miesiac gier Tobiasa i Lauriego i sruuuu w tabeli]. A jak to u Was wyglada? Edytowane 1 Grudnia 2021 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Tabela na srednich na okolice polowki sezonu... Wyodrebnilo sie Top2 ligi, ale walka o podium i utrzymanie wciaz zapowiada sie emocjonujco ;-] Moje srednie sa zawyzone przez niedograne mecze, ale wciaz sie ludze, ze powalcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Pobralem larrego nance z waiverow po czym zaliczyl setback i zostal sprzedany do nop... Oooops. Ale trade deadline w nba ruszylo ostro z kopyta, wiec moze beda z tego jakies fasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Praktycznie nic sie nie dzialo na forum, ale w lidze fajna walka trwala do konca i na gorze i w okolicach podium i w strefie spadkowej ;-] Macowi gratuluje wygranej, Digowi za juz czwarte podium w tej lidze i bigfuckerowi za wtargniecie na tegoroczne podium. U mnie sezon mega rozczarowanie glownie przez bledy na drafcie [jak wywalenie zbyt duzo kasy na zlamasow... i wciaz nie wiem co jest grane z Isaaciem!]. Z drugiej strony gram w tej lidze 9 sezon i zajete 7 miejsce bylo najgorsze w historii... takze za rok sie poprawie ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 11.04.2022 o 14:43, wiLQ napisał: Macowi gratuluje wygranej Dzięki i cieszę się, że udało mi się tu wygrać. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Gratulacje dla @mac za wygraną i dla @bigfucker za podium. Miałem skład jaki miałem i spodziewałem się dużej ilości pauz. Problemem okazała się kontuzja Balla, która ostatecznie wykluczyła go do końca sezonu, a ja za długo trzymałem go na slocie IL i przy większej kumulacji kontuzji blokowało mi to pobranie kogoś. Przez to kilku graczy przegapiłem i w końcówce musiałem gonić sloty, co ostatecznie nie dało wygranej. Dzięki wszystkim za grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi