wiLQ Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi I w sezonie 2021/22 Po zeszlym sezonie w jej sklad wchodza [po myslniku nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: wiLQ [komisz] - woLF-Pack MTH - WUHAN CLAN Dig - Red Panthers Leszczur - ShutUp&TakeMyMoney Jackoso - Jackoso's Team bigfucker - Allin Chicken2 - Chicken Team mac - MAC Regis/Emiel - Anything Is Possible --------- awansowali ---------- wilson44/Tomasz - Wilson L.TM/Tomi - L.MP sooobi - sama-sama Slawekmroz - Florida Pensioners KapitanPlaneta - Planetarianie knt - NH Big Bang W lidze jest w sumie 15 GMow z czego w tym sezonie najnizszych 6 miejsc spada na poziom II drzewka [ktory zostanie wymieszany na podstawie zajetych miejsc zgodnie z pytaniem 25 regulaminu]. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Terminu draftu = 18.10 o godz 21:30 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/11255/ Edytowane 18 Października 2021 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Kiedy draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 11 godzin temu, wilson44 napisał: Kiedy draft? Gdy sie spiące królewny obudzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 50 minut temu, Leszczur napisał: Gdy sie spiące królewny obudzą. ancymony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 17 godzin temu, mac napisał: ancymony urwipołcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Potwierdzamy jakiś termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 1 minutę temu, Chicken2 napisał: Potwierdzamy jakiś termin? Ustawilem 18.10. o godz 21 bo to jedyna opcja, ktora pasowala wszystkim w ankiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 8 minut temu, wiLQ napisał: Ustawilem 18.10. o godz 21 bo to jedyna opcja, ktora pasowala wszystkim w ankiecie Nie bedzie ten termin zbyt dużym ułatwienie dla takich cieniasow jak wy? Rozumiem wszystko, ale żeby I liga zaczynała ostatnia ? będziecie znali ceny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 6 minut temu, RonnieArtestics napisał: Nie bedzie ten termin zbyt dużym ułatwienie dla takich cieniasow jak wy? Rozumiem wszystko, ale żeby I liga zaczynała ostatnia ? będziecie znali ceny! Alez skad, na koniec Wam pokazemy jakie powinny byc ceny ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 5 października mam urodziny. Czy moge w ramach tej okazji prosić o dodatkowe 15 (5+10 jak data urodzin) salary na drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 20 godzin temu, mac napisał: 5 października mam urodziny. Czy moge w ramach tej okazji prosić o dodatkowe 15 (5+10 jak data urodzin) salary na drafcie? OK, ale ja mam 31 grudnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Czy mi się wydaje czy są założone dwie takie same 1 ligi? Jedna to wężyk czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 12:45, mac napisał: Czy mi się wydaje czy są założone dwie takie same 1 ligi? Jedna to wężyk czy co ? Ale gdzie? Ja odnawialem tylko nasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Teraz, wiLQ napisał: Ale gdzie? Ja odnawialem tylko nasza Co coś takiego widzę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Masz dwie drużyny w lidze, czyli kogoś brakuje, bo mu zająłeś miejsce :D. Przy okazji @wiLQ zmień liczbę gier na slot na 82. Draft jest w końcu o 21 czy o 22 tak jak teraz ustawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Dig napisał: Masz dwie drużyny w lidze, czyli kogoś brakuje, bo mu zająłeś miejsce :D. Przy okazji @wiLQ zmień liczbę gier na slot na 82. Draft jest w końcu o 21 czy o 22 tak jak teraz ustawione? no właśnie wiem, ale i tak to dziwnie mnie z jednej przekierowuje na poprzedni sezon. Wystarczy ze jedna znich usune ? Edytowane 9 Października 2021 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 8 godzin temu, mac napisał: Wystarczy ze jedna znich usune ? no powinieneś bo blokujesz miejsce @sooobi. iście wakacyjna atmosfera w tej I lidze skład łatwo podejrzeć po Turn Off Live Standings: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Bo W tym roku na Yahoo jest jakiś Bug jak dołączasz do ligi, pokazuje się zawsze komunikat ze nie można cie dołączyć bo liga jest pełna. Ale mimo tego komunikatu jesteś dołączony do ligi. Mac pewnie kliknął drugi raz dołącz widząc taki komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 18 godzin temu, Dig napisał: Masz dwie drużyny w lidze, czyli kogoś brakuje, bo mu zająłeś miejsce :D. Przy okazji @wiLQ zmień liczbę gier na slot na 82. Draft jest w końcu o 21 czy o 22 tak jak teraz ustawione? O 21, pisalem ze ustawie godzine jak bedzie blizej. Przytomnosc na maxa mac Ale wszystko do naprawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 14 minut temu, wiLQ napisał: O 21, pisalem ze ustawie godzine jak bedzie blizej. Przytomnosc na maxa mac Ale wszystko do naprawienia no jest na maxa, juz usunalem. w ogole dziwna sytuacja, ze mozna sobie miec dwa teamy w jednej lidze, ciekawe w sumie jakie to ma plusy mozliwosc zostawienia takiej opcji przez yahoo. p.s wiesz kogo brakuje w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi