RonnieArtestics Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) Kto gra dalej ? @Skam @bulek @Mik Dżager @Mich@lik @Andrew23 @Rigel @Kraso @Falki @mSala Potwierdził udział. @RonnieArtestics potwierdza udział Do końca września ustalamy 10keeperów. Odnowiłem lige na Yahoo i ustawiłem tam date na keeperow ostateczną na 2 października 2021. Reszta zawodnikow trafia do draftu. Keeperow można zaznaczać przez yahoo lub forum, nie ma dla mnie znaczenia. Jak ustawiacie na Yahoo to pamietajcie żeby wybrać tylko 10zawodnkmow. kolejnosc w drafcie: 1. Mik Dzager 2. Falki 3. bulek 4. Andrew23 5. Skam 6. Mich@lik 7. mSala 8. Rigel 9. RonnieArtestics 10. Kraso Draft ustawiłem wstepnie na 10pazdziernika niedziela o 21:45. Draft trwał około 15-20min zawsze, wiec jakby komuś nie pasowało to zawsze możemy zmienić date. Edytowane 9 Września 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skam Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Gram dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Jestem z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Mik dzager i falki potwierdzili mi na Facebooku ze graja. Czekamy więc tylko na @Andrew23 i @bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mik Dżager Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Gram dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 @Roger Ty masz moderatora tu? Dasz radę nam podpiąć ten temat ? Mamy jeden tylko, syfu nie będzie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 To mamy komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Ok to pamietajcie o keeperach. Do 2. Października można to zrobić. Na Yahoo można, albo tutaj, najlepiej by było w sumie tutaj też wrzucić chociaż same nazwiska, w razie jakbyscie gdzieś się pomylili na Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 30 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 W dniu 9.09.2021 o 12:41, RonnieArtestics napisał: Ok to pamietajcie o keeperach. Do 2. Października można to zrobić. Na Yahoo można, albo tutaj, najlepiej by było w sumie tutaj też wrzucić chociaż same nazwiska, w razie jakbyscie gdzieś się pomylili na Yahoo. Przypominam o deadline na keeperow na Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Rzutem na taśmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Pamiętacie ze dziś Draft ? 21:45 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 31 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 (edytowane) Powiem wam panowie ze dość zajebisty sezon się szykuje bo patrząc po składach i dotychczasowych wynikach, stawka wydaje się być mega wyrównana w tym roku, o czymś jednak świadczy ze @Kraso po powolnym starcie Lillarda i Doncica jest obecnie przed ostatni, a nadal jest jednym z top3 faworytów do mistrzostwa moim zdaniem. Edytowane 31 Października 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 W dniu 31.10.2021 o 03:39, RonnieArtestics napisał: Powiem wam panowie ze dość zajebisty sezon się szykuje bo patrząc po składach i dotychczasowych wynikach, stawka wydaje się być mega wyrównana w tym roku, o czymś jednak świadczy ze @Kraso po powolnym starcie Lillarda i Doncica jest obecnie przed ostatni, a nadal jest jednym z top3 faworytów do mistrzostwa moim zdaniem. Powolny start to jedno, a dwóch najwiekszych dzbanów ligi w składzie to drugie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Kocham końcówkę Fantasy bo gra się pionkami, ale bez przesady: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, Mich@lik napisał: Kocham końcówkę Fantasy bo gra się pionkami, ale bez przesady: Powiem tak co do tej ligi. Musimy pomyśleć nad stworzeniem jakichś nowych zasad bo szczerze to w takiej lidze jak w tym formacie mi się nie chce grac. Nic się tu nie dzieje, zero transferów od trzech lat. Szczerze rozważam odejście jesli nie dopracujemy jakichś ulepszeń. Może musimy stworzyć salary cap albo coś, żeby bylo ciekawiej. Bo inaczej to mam skład na mistrza przez najbliższe pięć lat Edytowane 5 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 W dniu 5.04.2022 o 12:58, RonnieArtestics napisał: Bo inaczej to mam skład na mistrza przez najbliższe pięć lat Wstrzymaj swoje konie. Gdyby nie problemy Irving/Simmons to nie miałbyś tak łatwo w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Kraso napisał: Wstrzymaj swoje konie. Gdyby nie problemy Irving/Simmons to nie miałbyś tak łatwo w tym sezonie. To Daj znać jak obaj będą zdrowi cały sezon! Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi