dannygd Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Gram. W ramach podziękowań @wiLQ piosenka dla Ciebie. Gość ma zdecydowanie za wysokie kwalifikacje dla gry jak i Ty w stosunku do nas mistrzu Edytowane 2 Września 2021 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 rezygnuje, dzięki za gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theANSWER Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Gram. Wielkie dzięki za organizację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer7 Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Rezygnuję, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 po kilku latach rezygnuję - @wiLQ genialna organizacja, wielkie dzięki może jeszcze wrócę za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 rezygnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Araggorn Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Odpadam. W poprzednim sezonie już nie dawałem rady ogarnąć czasowo. W tym byłoby podobnie. Więc nie chcę psuć innym gry i dzięki za dotychczasowe lata gry. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLJot Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 W tym roku rezygnuje, dzieki za lata grania, może wróce w przyszłym sezonie Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 To już nie moja NBA. Straciłem zajawkę na sport, więc i fantasy mnie nie gila. Dzięki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asq_ Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrat Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi