PeWee Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 (edytowane) Miałem na stole 2 lata temu Jaxson Hayes i Prince do Wilq'a za Jarretta Allena. Trochę k**** żałuje. A rok temu do wyboru w drafcie miałem Okoro i wziąłem Vassella. Tutaj czas nam powie, ale trochę mi się już dupa pali. Edytowane 16 Grudnia 2021 przez PeWee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Jak Wilq proponuje to sie bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 4 godziny temu, PeWee napisał: A rok temu do wyboru w drafcie miałem Okoro i wziąłem Vassella. Tutaj czas nam powie, ale trochę mi się już dupa pali. Żałujesz że nie wziąłeś Okoro? Robi 27fp w 29 min. a Vassell 33fp w 24 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Dostal ode mnie Jokica i narzeka nie da sie dymac dwu mulatek codziennie na dyskotece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Dostałeś Teague'a w prime za Derrica Williamsa (też w prime). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 DWill zagral jeden dobry mecz w NCAA i poszedl z 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Dokładnie tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 To sie miesci ? Ten trejd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 (edytowane) Gordon idzie out o 9.00. Los chce ze mną grać w pokera, raz mi daje raz zabiera... Cześciej zabiera, teraz Portis... Durant to jest kozak. Koleś niszczy każdego kto stanie na jego drodze. Dziś Embiid próbował z 76-ers, nie dał rady. Tylko, że wróci Harden, potem Irving i Durant wróci do okolicy 50+. @PeWee fajny ruch. Będzie ciekawie. Edytowane 17 Grudnia 2021 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 W dniu 16.12.2021 o 09:04, PeWee napisał: Miałem na stole 2 lata temu Jaxson Hayes i Prince do Wilq'a za Jarretta Allena. Trochę k**** żałuje. Kto nie mial propsa, ktory mial na stole i powinienbyl klepnac ten za malo negocjuje ;-] 2 godziny temu, bulek napisał: @PeWee fajny ruch. Będzie ciekawie. Hmmm, chyba troche ryzykowny, czy na pewno do konca sezonu Hayward i Bojan ugraja wiecej fp od Powella i Hielda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zdecydowanie ryzyko jest duże, ale to było najlepsze co leżało na stole. Rynku większego na Powella i Hielda nie było. Podjąłem ryzyko, które jeżeli nie wypali to nic nie zmieni w moich core'że. Zastanawiam się jeszcze nad oddaniem Lonniego za kilka więcej punktów. Jak ktoś jest zainteresowany to dajcie znać. Primo na razie będzie się u mnie kisił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 3 godziny temu, ai3 napisał: To sie miesci ? Ten trejd ? Bartuś nie martw się, przyjdzie odpowiednia pora to też Ci pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Ale fajnie, ze sie zrobil z tego wyscig, chyba teraz Twoj ruch @ai3 Jakby co u mnie CJ, Rubio, Tyus, Pope, Nance, Graham, Bones, I.Jackson czekaja na odpowiedni moment/oferte ;-> Reszta skladu oczywiscie tez moze byc na stole, ale to juz z mlodymi gwiazdami po drugiej stronie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Primo ma taki popyt jak Twoja stara takze mozesz go sobie zatrzymac Mnie martwi(l) Portos Melo KD combo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 17 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Hejo tam na górze! Jakby kto chciał Caruso to mogę ruszyć - 25/37 to chyba ktoś kto bardziej pomaga niż przeszkadza w walce o misiaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Dzięki Roger! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Dobra, bo ten sezon chyba nie jest na srednia a na total i przy tych covidach i kontuzjach to chce wyrobic te sloty poki mam i moge takze deal poszedl i u mnie deal z Rogerem za tego smiecia artyste Kyrie oceniam na 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 33 minuty temu, PeWee napisał: Dzięki Roger! Jak tak dalej będzie grał, to w zamian rzucę Ci darmowy dostęp do onlyfans na miesiąc, ale na ten czas stay calm Pe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Już myślałem, że za Stefka. Po Dorcie nic mnie chyba nie zdziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) Ja się tylko dziwię że na tego koszykarskiego trupa są jeszcze chętni. Nie chciałem tego Edwardsa. Ale też nie chciałem w obliczu pauzy Duranta by kolega Bartek go ciepnął z FA. Edytowane 18 Grudnia 2021 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi