Roger Opublikowano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Ja tego nie ruszam przed sezonem, bo mi z automatu przejmuje ustawienia z poprzedniego, więc pewnie tak było. W ustawieniach widzę są 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Długo trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Czas na coroczne, @Roger, gdzie tabelka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Zawsze była rano, ale odkąd mi w pracy zablokowali Yahoo, tabelki będą wieczorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Z waiverami jest wszystko ok, te 2 dni sie nie licza od momentu wywalenia tylko przetworzenia. Roger, czy nie uznajesz istnienia Jacksona, ze go nie dopisujesz do mojego skladu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Jeśli wchodzisz i widzisz że Ayo i Baton są pobrani z samego rana to wiesz że będzie raczej ciężko o sensowną 15tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Irving i Murphy do Szulima Hayward i Hunter do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 1 godzinę temu, evitacre napisał: Jeśli wchodzisz i widzisz że Ayo i Baton są pobrani z samego rana to wiesz że będzie raczej ciężko o sensowną 15tkę Witaj w FBX#1! ... i juz wiesz czemu to nie jest popularna strategia w tej lidze poza paroma skowronkami... Mam aktualnie 3 graczy powyzej 80 fppg, ach ten poczatek sezonu ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 1 godzinę temu, evitacre napisał: Jeśli wchodzisz i widzisz że Ayo i Baton są pobrani z samego rana to wiesz że będzie raczej ciężko o sensowną 15tkę Witaj w piekle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 3 godziny temu, evitacre napisał: Jeśli wchodzisz i widzisz że Ayo i Baton są pobrani z samego rana to wiesz że będzie raczej ciężko o sensowną 15tkę Bez kitu, też to samo odczułem. Ktoś chętny na Kobiego White? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Przejebany sklad Evi , jak Bob Williams bedzie tak gral to game over Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Robert Williams będzie mnie wkurwiać jak brak wejście w BTC w marcu 2020 roku. Rok temu mogłem go mieć za półdarmo, w tym offseason za KPJa. Dorzucając FB Fuck, będę musiał znienawidzieć gościa i życzyć mu zdrowego Horforda i Kantera grającego w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) 7 godzin temu, ai3 napisał: Przejebany sklad Evi , jak Bob Williams bedzie tak gral to game over Jak bob Williams będzie grywał po 45 minut to od game 3 będzie z 2 tygodnie na inj list minimum 6 godzin temu, Lu- napisał: Robert Williams będzie mnie wkurwiać jak brak wejście w BTC w marcu 2020 roku. Rok temu mogłem go mieć za półdarmo, w tym offseason za KPJa. Dorzucając FB Fuck, będę musiał znienawidzieć gościa i życzyć mu zdrowego Horforda i Kantera grającego w obronie. Ty mi lepiej powiedz co się z naszym Suggsim dzieje bo miałem go za pewniaka a na ten moment dość nieźle naśladuje Killiana Hayes’a 9 godzin temu, Krzemo napisał: Witaj w piekle Obczaj moje pobranie - potęga 10 godzin temu, wiLQ napisał: Witaj w FBX#1! ... i juz wiesz czemu to nie jest popularna strategia w tej lidze poza paroma skowronkami... Mam aktualnie 3 graczy powyzej 80 fppg, ach ten poczatek sezonu ;-D Jordan Nwora qrde, po fakcie takie oczywiste (mała głębia Bucks) 10 godzin temu, Szulim napisał: potwierdzam Jesteś w stanie wytrzymać tydzień bez robienia wymian ? W ogóle gracz w ta grę żeby coś kiedyś wygrać czy dla możliwości robienia deali ?;p Edytowane 21 Października 2021 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 24 minuty temu, evitacre napisał: Jesteś w stanie wytrzymać tydzień bez robienia wymian ? W ogóle gracz w ta grę żeby coś kiedyś wygrać czy dla możliwości robienia deali ?;p pan ma problem czy zazdrości? aktualnie gram żeby wygrać - jeden z najwyższych picków za rok a potem jak wróci kawhi, irving do embiid to zobaczymy się na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) 4 godziny temu, evitacre napisał: Ty mi lepiej powiedz co się z naszym Suggsim dzieje bo miałem go za pewniaka a na ten moment dość nieźle naśladuje Killiana Hayes’a 4 godziny temu, Szulim napisał: aktualnie gram żeby wygrać - jeden z najwyższych picków za rok Wiseman, Suggs... no nie polecam tej strategii. Edytowane 21 Października 2021 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 O moim samopoczuciu w fbx1 opowiadam obrazkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 9 godzin temu, Lu- napisał: Wiseman, Suggs... no nie polecam tej strategii. Simmons, Mobley - w fbx2 tankowałem dwa razy i to moje zdobycze wychodzi na to ze mam lepszy scauting niż ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Jak tankowałem to wziąłem - Doncica i Mitchella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 10 godzin temu, Lu- napisał: Wiseman, Suggs... no nie polecam tej strategii. Nie wina strategii, ze wziales Wisemana zamiast LaMelo ;-] A troche za wczesnie na ocenianie sukcesow/wpadek draftu sprzed 2 miesiecy. Odnosnie Szulima to przyjal plan i sie go aktywnie trzyma, wiec o co chodzi? Duzy postep dla ligi w porownaniu do autopilota, ktorego zastepowal! Jedyne czego bym sie czepnal to koncepcji minidraftu bo wyszlo na to, ze evitacre zbieral najlepszych na ten sezon z 2 druzyn ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi