Roger Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 1 minutę temu, GeDDo napisał: na FA jest Jalen Johnson (ATL) a przecież był wybrany w drafcie przez Jendrasa Dziwna sprawa, bo wklepywałem go do składu, może zapomniałem wtedy dać save. Już to zmieniam, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Mnie brakuje Quickleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 1 godzinę temu, Chytruz napisał: Mnie brakuje Quickleya Ej! Już waiver’a ustawiłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 23 minuty temu, evitacre napisał: Ej! Już waiver’a ustawiłem! Btw, Quickley, Hampton, DeRozan i Butler mają łącznie 0 znaczków "SG", zajebiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 23 minuty temu, Chytruz napisał: Btw, Quickley, Hampton, DeRozan i Butler mają łącznie 0 znaczków "SG", zajebiście. Ja robiłem research bo jakbym zostawił Beasley’a a wywalił Harta to miałbym dziurę na sf/f. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Co jak co, ale naprawdę myślałem, że mam flexibility co do cap space. A tu jedno pobranie z FA zniszczy dalszą część układanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 no z aspirujących do walki to nikt nie ma takiego flexu a Twój największy konkurent do najdroższych zawodników to Wirakocza także możesz się czuć spokojnie ze wszystko co droższe będzie Twoje no chyba ze piotreksaper postanowi się rozstać z Drummondem ( btw trejd wszechczasow ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Teraz, ai3 napisał: no z aspirujących do walki to nikt nie ma takiego flexu a Twój największy konkurent do najdroższych zawodników to Wirakocza także możesz się czuć spokojnie ze wszystko co droższe będzie Twoje no chyba ze piotreksaper postanowi się rozstać z Drummondem ( btw trejd wszechczasow ) wiadomo, że idę po Lowrego, no chyba że ktoś da $91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Nie wiem czy jest sens tłuc się po Lowry'ego, bo tu zielonej strzałki nie będzie, a na dodatek jego SC zablokowałoby możliwość spokojnego łowienia z FA. Mam zatem inne strzały, oby lepsze. No i muszę zgarnąć jakąś "hot 15", bo to one mają kluczowe znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Rogerrio - u mnie do wywalenia Brunson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Tylko hot31 i więcej , know what im talkin bout ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) To kumulowanie budzetu miedzy sezonami ladnie poteguje waiverowe dylematy... przy 100$ mniej wiecej bylo wiadomo ile dawac za startera, a ile za prospekta, a teraz np Chytry moze wylozyc 200$ za np Lowrego a moze go olac i wez sie tu zdecyduj ile ustawic... Moze policytujemy na forum? ;-] Edytowane 20 Września 2021 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 8 minut temu, wiLQ napisał: To kumulowanie budzetu miedzy sezonami ladnie poteguje waiverowe dylematy... przy 100$ mniej wiecej bylo wiadomo ile dawac za startera, a ile za prospekta, a teraz np Chytry moze wylozyc 200$ za np Lowrego a moze go olac i wez sie tu zdecyduj ile ustawic... Moze policytujemy na forum? ;-] Przeciez i tak nie masz na niego miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 (edytowane) 12 minut temu, Chytruz napisał: Przeciez i tak nie masz na niego miejsca? Jak wywale Portera i Favorsa to ladnie wchodzi... ale nawet mniejsza o Lowrego, serio pytanie, dlaczego licytacje waiverow dobrych graczy nie sa jawne? Do sezonu kupa czasu, otworzyc 1 watek na 1 FAsa np powyzej 30 fppg i podbijamy na forum dopoki przez np 3 dni nikt nie da wiecej. Nie bardziej fair niz ustawiac w ciemno? Albo jeszcze inaczej, kazdy moze zglosic JEDNEGO goscia, ktorego wystawiamy na publiczna aukcje i jedziemy 20 watkow... nie lepsze dla gry i dyskusji? Edytowane 20 Września 2021 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Same guy, new problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 U mnie już raczej koniec kombinowania, ewentualnie dorzucę lub odejmę dolarki i zobaczymy ilu z wesołej ósemki do mnie trafi. Rok temu wyszło nie najgorzej, ale trochę poskąpiłem grosiwa. Smutny byłem, że nie udało się z Plumleem, ale jak się okazało Kyle Anderson był lepszym pobraniem (niższe SC w kontekście produkcji). Oprócz Andersona wpadli do mnie Jalen Smith i Malachi Flynn, ale do nich nie miałem cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) Dalem 50 za Lowry'ego zeby czasem nie poszedl za tanio, ale tak naprawde go nie chcialem XD. @wiLQ jak dalej jestes zainteresowany, to sie dogadamy lul Edytowane 21 Września 2021 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 (edytowane) ale jak to? Nikt nie uderzył po Bircha i Oubre? Wczoraj miałem za nich odpowiednio 31$ i 5$. A tak 82 dolarki w piach... Edytowane 21 Września 2021 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @wiLQ było pisać o tego Beasley'a. Nawet połowy byś tego nie musiał płacić :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Tak było jeszcze wczoraj popołudniu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi