lorak Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Williams ląduje nas waiverach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Oubre out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @Roger, Regis nam jakoś dziwnie przepadł. Widzę, że ostatnio na forum zaglądał w piątek. Wiadomo, że sam jest sobie winien tym autopickiem, ale jeśli przyjdzie mu z automatu wyrzucić ten pick na FA i jakiegoś prospecta, to pewnie szczęśliwy nie będzie. Przyjmując założenie, że Regis wpadł do rury kanalizacyjnej i nie ma dostępu do netu, kto poleci na FA? PS. Ktoś ma może namiar do niego, żeby zadzwonić, wysłać SMS-a etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 6 minut temu, Lu- napisał: @Roger, Regis nam jakoś dziwnie przepadł. Widzę, że ostatnio na forum zaglądał w piątek. Wiadomo, że sam jest sobie winien tym autopickiem, ale jeśli przyjdzie mu z automatu wyrzucić ten pick na FA i jakiegoś prospecta, to pewnie szczęśliwy nie będzie. Przyjmując założenie, że Regis wpadł do rury kanalizacyjnej i nie ma dostępu do netu, kto poleci na FA? PS. Ktoś ma może namiar do niego, żeby zadzwonić, wysłać SMS-a etc.? Zgodnie z regulaminem polecą od dołu wszyscy od Tillie po Zaire, Thybulle i Hayesa. Ale mam nadzieję, że @Regis się zjawi. Faktycznie gdyby ktoś miał namiar do niego, to niech go poinformuje, że w niedzielę jest deadline. Niefajnie by było rozwalać skład z jakiś błahych powodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Zainteresowani zapraszam: 4 Norman Powell 28 38,85 5 Donte DiVincenzo 24 36,40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Vucevic do oddania za coś co gwarantuje podobną produkcję, nie musi być młodszy wiekiem, wystarczy jak będzie miał z 7-10fp mniej w obecnej pensji. Jak ktoś ma jakąś mega ofertę, to mogę dorzucić pick 2022. Edytowane 15 Września 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jalen Smith do Raptors a do Bulls DiVincenzo. Hart, Beasley, Martin do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Potwierdzam Zach collins out - skład zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 k**** , czemu nie mozemy sobie podac komorek i pisac na whatsapp aby uniknac takich sytuacji przeciez nie bede do nikogo dzwonil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) W dniu 12.09.2021 o 20:28, Lu- napisał: @Regis fachurka wyszła z tą Twoją rozkminką Wiem. Wszystko zgodnie z planem:) 6 godzin temu, Roger napisał: Zgodnie z regulaminem polecą od dołu wszyscy od Tillie po Zaire, Thybulle i Hayesa. Ale mam nadzieję, że @Regis się zjawi. Faktycznie gdyby ktoś miał namiar do niego, to niech go poinformuje, że w niedzielę jest deadline. Niefajnie by było rozwalać skład z jakiś błahych powodów. Już jestem, sorry że zamuliłem, ale tak wyszło... Super pick z tym Zaire, top 10 prospekt z ostatnim wyborem - podoba mi się to. Ale jakby ktoś go chciał to mogę oddaç, podobnie zresztą jak Thybulle i Fultza. Kto pierwszy ten lepszy, więc nie ma na co czekać:) Edytowane 15 Września 2021 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 3 minuty temu, Regis napisał: Już jestem, sorry że zakpiłem, ale tak wyszło... Ważne że na czas Deadline jest do niedzieli do 7 rano w razie co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1 godzinę temu, Regis napisał: Super pick z tym Zaire, top 10 prospekt z ostatnim wyborem - podoba mi się to. Ale jakby ktoś go chciał to mogę oddaç, podobnie zresztą jak Thybulle i Fultza. Już chciałem coś proponować za Thybulle'a, ale wiem, że bym go posłał znów na FA. Bez sensu zatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 FVV na stole, ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 22 godziny temu, Regis napisał: Wiem. Wszystko zgodnie z planem:) Już jestem, sorry że zamuliłem, ale tak wyszło... Super pick z tym Zaire, top 10 prospekt z ostatnim wyborem - podoba mi się to. Ale jakby ktoś go chciał to mogę oddaç, podobnie zresztą jak Thybulle i Fultza. Kto pierwszy ten lepszy, więc nie ma na co czekać:) Zrób jeszcze obchód i się pookreślaj na sznurówce itd. ws. gry w sezonówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Do mnie Bilmaro i 10 $ Do Szulima Zaire Williams Fultz out i chyba wszystko jest ok. Bolmaro chyba nic nie podpisał w real, więc zostaje na stash jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Potwierdzam @Regis bolmaro podpisał rookie kontrakt w tym offseason z Sotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 przynajmniej masz 10dolcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jeśli ktoś musi zrobić zrzut FP, a chce Knoxa lub Nnajiego, to zapraszam na skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Czy @Jendras to zyje? Przeciez jemu to trzeba wywalic LeBrona by zszedl ponizej limitu pensji... a propsow zadnych nie dostalem. Ktos dostal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 17 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Hart, Martin, Beasley na wylocie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi