Roger Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) 2 godziny temu, PeWee napisał: Roger będzie grał 6cioma 15'stkami. piotreksuper 5cioma. Mar 4roma. Będzie wojna. Nie no Pe, jeszcze daleko do rozpoczęcia sezonu i nie sądzę bym się porwał na całosezonowe granie 6 ludkami sensownej rotacji. Chociaż mam zgryza, którego na ten czas wyrzucić, gdyby jednak nie udało się zrobić jakiegoś trejdu, gdzie zrzuciłbym trochę więcej sc. Davis w Sacto jest spoko, ale on coś zaczął grać jak połamali się inni, za to Vanderbilt to taki stat guy. 20 minut i potrafi zrobić jakieś "marne" 8/7/2/2, które przekłada się na 40fp. Edytowane 9 Września 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) 10 godzin temu, PeWee napisał: Roger będzie grał 6cioma 15'stkami. piotreksuper 5cioma. Mar 4roma. Będzie wojna. Gdy Tony Snell to luksus, na który Cię nie stać, to wiedz, że źle się dzieje. Edytowane 9 Września 2021 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Alec Burks i dla was Reggie Jackson lądują na market. Salary wraca do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Miałem kupić pick żeby wziąc Jalena Johnsona na przetrzymanie na za 2 lata, ale może dobrze że mi się nie udało, bo zawsze za bardzo zaczyna ciążyć ten pusty slot w którymś momencie. Edytowane 9 Września 2021 przez Chytruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Draft idzie sprawnie i szybko. @Rogerzostajemy z tymi siedmioma dniami na zejście z SC po zakończeniu draftu? Według mnie to dobry termin, no i wcześniej niż zakładałem otworzymy rynek FA, na który czekam z taką niecierpliwością, jak ów jegomość: Edytowane 9 Września 2021 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Zostajemy przy 7 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Nosz... Przed pickiem GeDDo miałem trzech graczy na pick 20 - Johnson, Garuba, Wagner - w tej kolejności. Ani mi do głowy nie przyszło, że pójdą z kolejnymi trzema pickami. Muszę się rozglądać za kimś nowym, ewentualnie mogę pick sprzedać, ale raczej nie za cash, wolałbym future pick albo w pakiecie z Fultzem za kogoś tańszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 To się raczej szykuj na wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Podnietki nie wywołam, ale poinformować mogę, że tanio oddam Tate'a, Nnajiego i Knoxa. Zamiast potem wyrzucać dolarki w błoto, lepiej dajcie ich trochę mniej do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 15 godzin temu, Chytruz napisał: Miałem kupić pick żeby wziąc Jalena Johnsona na przetrzymanie na za 2 lata, ale może dobrze że mi się nie udało, bo zawsze za bardzo zaczyna ciążyć ten pusty slot w którymś momencie. Myślę, że szybciej wskoczy do rotacji. Najpóźniej za rok poleci Gallinari, a możliwe, że i Reddish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Pewnie tak, ale caly sezon trzymac martwy slot i tak ciezko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 W dniu 9.09.2021 o 07:45, bulek napisał: Wall za 20$ do Loraka. Cóż, taka liga, że Lowry na FA, Bryant idzie za 10, a Wall za 20. Rok temu chciałeś mi wcisnąć Walla za Randle'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Jeśli ktoś szuka tanich w utrzymaniu graczy to posiadam Jarretta Culvera (15.20fp) oraz Sekou Doumbouya (15.00fp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Składy są wklepane ale dopóki nie dam begin season to widać ich nie będzie. A begin season mogę dać dopiero po zakończeniu off season, czyli 7 dni po ostatnim picku w drafcie. Najpóźniej więc sezon zacznie się za tydzień w niedzielę ok. 7 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Dobra robota Jurgen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Sezon zaczynamy za tydzień w niedzielę. Czasu na zejście z salary i do 13 zawodników w składzie jest do 9 rano 19.09.2021 r [czasu forumowego of korz]. Drużyny które mają ponad 13 graczy w składzie. Toronto Raptors 483,45 sc [14 graczy w składzie], Detroit Pistons 507,20 sc [15 graczy w składzie], Los Angeles Lakers 521,70 sc [14 graczy w składzie]. Na pierwszej stronie jest aktualizacja składów na dzień dzisiejszy, gdybyście zauważyli jakąś pomyłkę dajcie znać [tak wiem, że jest pick Miami z 2021 u Evi, ale nie chce mi się już poprawiać tego ;]]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Brunson out. Jestem pod kreską. Miłość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 @Regis fachurka wyszła z tą Twoją rozkminką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 4 minuty temu, Lu- napisał: @Regis fachurka wyszła z tą Twoją rozkminką Tak szybko liczac sam Fultz out juz chyba nie wystarczy. Biorac pod uwage rynek, rade PeWee i weekendowy "niedoczas" trzeba byla zwalniać Fultza, pickowac 15stke i jechac z koksem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Jak rozumiem może teraz Williams po prostu wywalić razem z Fultz'em.. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi