lorak Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) potwierdzam. Jackson i Saric out @Roger Edytowane 8 Września 2021 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Johna Walla oddam za cokolwiek. Future pick itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Jendras bo 82 mecze - choć tu kolega musi coś wyłowić Bułek bo upside - zachowawcze podejście do tematu w przypadku - wątpię w all in; Wilq bo Wilqu - jego może zgubić jedynie on sam - o dziwo nie dostałem od niego nigdy zlej oferty - mówię serio - od razu klikam tak widzę top3 u mnie jak Rudy i Jules zagrają 80-82 mecze i reszta zielona strzałka w gore to widzę to dobrze ; 8 fb deep z upsidem Poole’a i MAxeya , coś wylowie z FA widzimy się dziwki w okopach Kluczowe bedzie FA - Kendall Marshall story Lorak idziesz na back2 back worst GM - pogadaj z Marcem na drafcie , poproś o radę , trzeba coś chłopie zmienić , sporo , Top to bottom , myśle ze przespałeś ten okres gdzie każdy chciał zrobić rimming dać 50 fp za 10$ - u Ciebie to skończyło się na Mosesie Brownie ; mega słabo ; masz MVP kandydata i nic z tym nie zrobiłeś tak wiem podziekujesz później za mentoring i coaching - tylko ostrovit ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 1 godzinę temu, ai3 napisał: widzimy się dziwki w okopach Kocham ❤❤❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Wall za 20$ do Loraka. Cóż, taka liga, że Lowry na FA, Bryant idzie za 10, a Wall za 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 @lorakWyrzucasz kogoś ze składu na teraz, czy mam zaktualizować składy na ten moment i będziesz miał 14 zawodników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 3 minuty temu, Roger napisał: @lorakWyrzucasz kogoś ze składu na teraz, czy mam zaktualizować składy na ten moment i będziesz miał 14 zawodników? Bertansa wyrzuc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 w Kings do wyrzucenia: Whitside, Brooks, Bacon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 U mnie Seth Curry out, z Oubre jeszcze się wstrzymam do zakończenia draftu, a nuż go ktoś za 1$ będzie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 U mnie wyrzuć też THJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Składy zaktualizowane na I stronie. Drużyny które mają więcej niż 13 zawodników mają salary na poziomie: Detroit Pistons - 487,20 @Regis Toronto Raptors - 483,45 @Szulim W dalszym ciągu 11 ekip ponad capem, ale wygląda to co raz lepiej w kwestii schodzenia z sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Kyle Anderson na sprzedaz za symboliczne 10$ Jendrasowi chyba okruszki od recznikow papierowych weszly miedzy klawisze , albo je posklejaly - aktywnosc zerowa do roboty mister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Roger będzie grał 6cioma 15'stkami. piotreksuper 5cioma. Mar 4roma. Będzie wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) Ciekawe czy jak tych 260 najlepszych graczy bedzie robić kiedys w przyszłości po 600fp na team to tez zostawicie sobie ten cap 460 Edytowane 9 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Ciekawe czy jak tych 260 najlepszych graczy bedzie robić kiedys w przyszłości po 600fp to tez zostawicie sobie ten cap 460 Albo po 800fp ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 13 minut temu, PeWee napisał: Roger będzie grał 6cioma 15'stkami. piotreksuper 5cioma. Mar 4roma. Będzie wojna. co roku tak gramy , tylko czy dla wszystkich starczy" towaru"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 U siebie to myślę, ze Tre Jones ma szanse przejać minuty Millsa i będzie produktywny. Miał fajna końcówkę sezonu (stąd też go wziąłem z FA) i fajny Summer League. Alize Johnson ma na pewno większe szanse na minuty w Bulls niż miał w Nets a jest maszynka do zbierania piłek. Nawet przy ograniczonym czasie ma szanse na trochę fp. Pozostała dwójka (Smith, Butler) pewnie nie pogra na początku, choć ten Jared Butler mnie intryguje. A tak poza tym to dojdzie mi jeszcze 15stka bo muszę z SC zejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Wywal jeszcze Roger Wade'a. Nad Powellem i Lee się jeszcze zastanowię. Generalnie nie jest źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) 14 godzin temu, ai3 napisał: Wilq bo Wilqu - jego może zgubić jedynie on sam Oj chyba predzej kontuzje... Cytat widzimy się dziwki w okopach Kluczowe bedzie FA - Kendall Marshall story W zeszlym sezonie Top2 wzielo sie z trejdow. W tym moze byc podobnie bo to one ustawiaja kto sie wypina w tych okopach, a kto szuka byle czego po katach... 1 godzinę temu, piotreksuper napisał: co roku tak gramy , tylko czy dla wszystkich starczy" towaru"? Oczywiscie, ze nie. Produktywnych 15stek jest garstka i prawie wszystkie sa efektem kontuzji starterow, wiec ciezko je przewidziec. Ale moze jedna z nich bedzie Paul Reed po trejdzie Simmonsa? P.S. lorak zaczal przedwczesnie te pobrania z waiverow ;-] Ale fajnie widac jaka roznice robi mozliwosc handlowania tymi dolarami. W wielu przypadkach pick czy prospekt to po prostu za duzo. Edytowane 9 Września 2021 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi